- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.961
napayım oturuyorum karnımın içinde bişiler oluyo da onu araştırıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyekinapayım oturuyorum karnımın içinde bişiler oluyo da onu araştırıyordum
İNŞALLAH cnm güzel isimler valla.........ben ben kızım olursa Ayşe Serra, oğlum olursa Yusuf Kayra
bilemiyorum ki kuzu o kadarını hatırlamıyom inan..........hani bu haftalarda hareket hissedilirmi ona bakıyordum
olur cnm başka ne olacak ha gazım var diyorsan anlarımkuzum inan bende unutmuşum hatırlamıyorum yaa şimdi baktımda erken hissedenlerde varmış olabilir mi ki
uyuuuzzzz ne gazıı beeee o olsa salarım giderolur cnm başka ne olacak ha gazım var diyorsan anlarım
ayyyyyyy içimde kötülüklere yer yok diyosunuyuuuzzzz ne gazıı beeee o olsa salarım gider
hayatta canım felsefem bu bırak dışarı rahat etayyyyyyy içimde kötülüklere yer yok diyosun
zaten en sağlıklı olanıymış geğirmek ve gaz çıkarmak birebirmiş....ayyyyyy muhabete bakhayatta canım felsefem bu bırak dışarı rahat et
evet yaaaaa nereye gidiyo muhabbeetttzaten en sağlıklı olanıymış geğirmek ve gaz çıkarmak birebirmiş....ayyyyyy muhabete bak
kötü yerlere kuzum gel biz başka muhabbet yapalım...bu arada kardeşim barışmış o öküzle bana hiç anlatmadı diğer kızkardeşimden duydum ....evet yaaaaa nereye gidiyo muhabbeettt
senin neler diyeceğini bildiği için seninle konuşmaya cesareti yoktur ondan konuşmamıştır seninle... barışması normal aksini düşünüyormuyduk hayırkötü yerlere kuzum gel biz başka muhabbet yapalım...bu arada kardeşim barışmış o öküzle bana hiç anlatmadı diğer kızkardeşimden duydum ....
doğru diyorsun ama işte insan bir umut diyo neyse herkesin hakkına hayırlısı olsun........umarım daha da üzmez.senin neler diyeceğini bildiği için seninle konuşmaya cesareti yoktur ondan konuşmamıştır seninle... barışması normal aksini düşünüyormuyduk hayır