- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- Konu Sahibi The Calender
- #3.821
bence dee bakımı zor olur hamilelikle beraberryok karar veremedim cnm ya .....akacak diye bakırada yanaşamıyorum.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence dee bakımı zor olur hamilelikle beraberryok karar veremedim cnm ya .....akacak diye bakırada yanaşamıyorum.......
Allah ağzından duysun:)bence dee bakımı zor olur hamilelikle beraberr
aminnnnnnnnnAllah ağzından duysun:)
oyşşşşşşşşşşşş çok tatlıı
seninde olur inşallah...........
neden benim de olmuyor hala 7 ay olduseninde olur inşallah...........
olur canımm inşallah stres yapma benimde 9 ay oldu beklıyorum halaneden benim de olmuyor hala 7 ay oldu
beklemek ne kadar zormuş ya gerçekten benim hamile kalmaya çalıştığımı bilen de yok kimseyle de paylaşamıyorum şiştim iyice yaolur canımm inşallah stres yapma benimde 9 ay oldu beklıyorum hala
ben de ben de aynen senin gibiyim cnmbenimle dertleşek kimse yok mu bu koskoca sitede şiştim ama artık ya
senin neyin var canım anlat başka türlü nasıl atlatacazben de ben de aynen senin gibiyim cnm
7 aydır hamile kalamıyorum o ayrı sınavı kazanamıyorum o ayrı off off peki senin neyin varrsenin neyin var canım anlat başka türlü nasıl atlatacaz
7 aydır hamile kalamıyorum o ayrı sınavı kazanamıyorum o ayrı off off peki senin neyin varr
ayy o da zormuş ya allah yardımcımız olsun doktora sadece ilk düşündüğüm zamanlarda gitiim sorun yok dedi sonra bir kere daha gittim 7 ay çok uzun değil dedii7 ay çok uzun bi süre değil hayırlısıyla olur inşallah hastaneye gittin mi ?
Bende 10 aylık evliyim iki defa hamile kaldım ve düşük yaptım sebebi bulunamıyor ve tekrar hamilee kalmaya korkuyorum ama istiyorum da
ayy o da zormuş ya allah yardımcımız olsun doktora sadece ilk düşündüğüm zamanlarda gitiim sorun yok dedi sonra bir kere daha gittim 7 ay çok uzun değil dedii
aynen canım benmde kimsem bilmio herkese daha erken diyorum öyle olunca daha beter yoruluo insan zatenbeklemek ne kadar zormuş ya gerçekten benim hamile kalmaya çalıştığımı bilen de yok kimseyle de paylaşamıyorum şiştim iyice ya
aynen canım benmde kimsem bilmio herkese daha erken diyorum öyle olunca daha beter yoruluo insan zaten