- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.801
günaydın cnm......hadi sökül ne itiraf edecektingünaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm......hadi sökül ne itiraf edecektingünaydınnn
günaydın cnmgünaydın kızlarr
hadi dün ben sana walla içtim dedim yaaagünaydın cnm......hadi sökül ne itiraf edecektin
içmedinmihadi dün ben sana walla içtim dedim yaaa
sen ne içtim sandın da şifa olsun dediniçmedinmi
kız tarçın demiştim onu sen ne içtinsen ne içtim sandın da şifa olsun dedin
ağrı kesiciikız tarçın demiştim onu sen ne içtin
Allah seni napmasın kız ne bilim içtim deyince bende tarçın sandımağrı kesicii
günaydın cnmGunaydn bacilar
ahahahaaaa ilaç içme dedin ya sen sonradan anladım tarçını anladığını söylemedim kızma dieAllah seni napmasın kız ne bilim içtim deyince bende tarçın sandım
hııııımmmmmm ölsem içemiyom kuzum böyle son raddeye gelince içerim sevmiyorum ilaç bir de hani sağlıklı olanı doğal ya o bakımdan şeeeeeeeetttttttiiiiiimmmm ama ............ahahahaaaa ilaç içme dedin ya sen sonradan anladım tarçını anladığını söylemedim kızma die
bende içmiom ilaç kuşum artık dayanılmaz duruma gelcem de öle ama dün hakkate dayanılmaz durumdaydımm sinüzit hep hergün duş duş olacagı buhııııımmmmmm ölsem içemiyom kuzum böyle son raddeye gelince içerim sevmiyorum ilaç bir de hani sağlıklı olanı doğal ya o bakımdan şeeeeeeeetttttttiiiiiimmmm ama ............
bilmemmi dün saçıma boya yapacam kirli gün bulamıyorumbende içmiom ilaç kuşum artık dayanılmaz duruma gelcem de öle ama dün hakkate dayanılmaz durumdaydımm sinüzit hep hergün duş duş olacagı bu
canım yaaa napiim işyerindeyim ofisteee zaman geçmek bilmiyo her gece rüyamda hamilelik görüyorum sen naptın karar verdin mi saç rengine ?kızlar naparsınız?
yok karar veremedim cnm ya .....akacak diye bakırada yanaşamıyorum.......canım yaaa napiim işyerindeyim ofisteee zaman geçmek bilmiyo her gece rüyamda hamilelik görüyorum sen naptın karar verdin mi saç rengine ?
sağol cnm sanada ........darısı başımıza.......hayırlı sabahlar hanmılarr nasılsınız ne güzel hamilelerimiz çoğalmız ben uğramayalı darısı başımıza inşaaallah