- Konu Sahibi The Calender
- #3.561
demekki bi açınca sürekli açabilirsinyeterince bakılmış demek istemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demekki bi açınca sürekli açabilirsinyeterince bakılmış demek istemiş
annem hemşerim sayılırsın ailem mersindearkadaşım birde benim annem Diyarbakırlı ve doğma büyüme mersinliyim
cnm sen nezamandır istiyorsun bebiş?hoşbuldum tatlımm
Allahtan beceremedin açtırma ağzımı benimyok kuzum bi sıkıntımız yoktu... doktorum becerememişsiniz dedi
bak sarma kıza sabah sabahAllahtan beceremedin açtırma ağzımı benim
valla huyumuzu çözdün peteğim........güzel oluyo ona çatınca beeebak sarma kıza sabah sabah
kızım 2.5 seneden bahsediyorum.... becerememişim işte doktor sayesinde becerdimAllahtan beceremedin açtırma ağzımı benim
valla huyumuzu çözdün peteğim........güzel oluyo ona çatınca beee
yöntem çok mu gizli kuzukızım 2.5 seneden bahsediyorum.... becerememişim işte doktor sayesinde becerdim
eeeee tamam öle olsun hamile kaldığın zamanki ayrıntıları anlatıp seni müşkül duruma sokmak istememkızım 2.5 seneden bahsediyorum.... becerememişim işte doktor sayesinde becerdim
bildiğin gibi değil sel verir sır vermezyöntem çok mu gizli kuzu
eeeee tamam öle olsun hamile kaldığın zamanki ayrıntıları anlatıp seni müşkül duruma sokmak istemem
bende seni kızzzzuyussun falan ama sefiom seni ben
eeeee tamam öle olsun hamile kaldığın zamanki ayrıntıları anlatıp seni müşkül duruma sokmak istemem
sölemem sen sölene dion laaaa seeeennnn ne anlatıcan bakem
cnm haziran topiğinde topik kurucusuyla başladık biz... o hamiş kaldı o ay ve birçok kişi bence yapmalısın çok faydalı doğal klomen yani:)leyla isminle hitap edebilirmiyim sakıncası yoksa ben bu ay eğer kistim gitmişse şu bal tarçını deniyim duyorum ama bilmiyorum yaptınızmı daha önce veya duydunmu yapanı
bu arada tabiki ismimle hitap edebilirsin senin ismin ne tatlım:?leyla isminle hitap edebilirmiyim sakıncası yoksa ben bu ay eğer kistim gitmişse şu bal tarçını deniyim duyorum ama bilmiyorum yaptınızmı daha önce veya duydunmu yapanı
Zeynep memnun oldum 30 gr. çörekotu toz halinde 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı bal tek seferdemi karıştırıyorsunuz bunları sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yeniyor doğru canım adetin 2. günü başla 12. gün bırakbu arada tabiki ismimle hitap edebilirsin senin ismin ne tatlım:?