- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- Konu Sahibi The Calender
- #3.521
Gunaydn canmm nesemiz daim olsunnnHerkeslere güünayyyyyyydiiiiiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydn canmm nesemiz daim olsunnnHerkeslere güünayyyyyyydiiiiiiinnn
Ooh hamaratliga gell hatundakigünaydın kızlarrrr
sabah 6 da kalktım kendime kahvaltı hazırladım yeşil mercimek haşladım taze fasülle ayıkladım akşam içim rahat işten eve varınca
sabah yaptım yaptım canım akşama pertim bi üşengeçlikkkkkkkkOoh hamaratliga gell hatundaki
günaydın canımGünaydın kızlarrr
günaydın cnm...Herkeslere güünayyyyyyydiiiiiiinnn
günaydın kuzuGünaydın kızlarrr
sanada günaydın tatlım....günaydın canım
amiiinn kuzuumm nasılsın bugünhepimize gün aydın olsun................
iyiym cnm çok şükür sen nasılsın?amiiinn kuzuumm nasılsın bugün
iyiyim bende canım hafta sonu geliyo çok şükür mutluyum :)iyiym cnm çok şükür sen nasılsın?
cnm benim valla sizin adınıza seviniyorum........bende bir dersane var burda internetten iş başvurusu yapmayacağım çok yakın evimize gidip görüşeceğim bugün nolacak bakalım:)iyiyim bende canım hafta sonu geliyo çok şükür mutluyum :)
aayy hadi bakalım haber verirsin artıkcnm benim valla sizin adınıza seviniyorum........bende bir dersane var burda internetten iş başvurusu yapmayacağım çok yakın evimize gidip görüşeceğim bugün nolacak bakalım:)
evet cnm öğleden sonra gidecem bakalım nolacak:)sen naptın yeni geçtiğin bölümden memnunmusun?aayy hadi bakalım haber verirsin artık
evet kuzum maşallah şu an çok memnunum herkesler çok şeker işim rahatevet cnm öğleden sonra gidecem bakalım nolacak:)sen naptın yeni geçtiğin bölümden memnunmusun?
hoşgeldin canımmerhaba kızlar sanırım bnde anne adayıyımm yaklasık 10 gün sonra test yapıcam bakalım birde folik asidi hamilelik öncesi kullanın yazmıs polyanna23 konu sahibi zaten hamileliğin ilk aylarında doktor vermiycek mi ?
bu arada topikin hayırlı olsun tatlım
hoşgeldin tzm sana da günaydın....günaydın kızlar nasılsınız mevlam güzel günler göstersin bize