- Konu Sahibi The Calender
- #3.601
olur tabi canım yeni hamilesin allah tamamına erdirsin dikkat et kendinekızlar çok başım dönüo bugun yer böle ayağımın altından kayıyo sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur tabi canım yeni hamilesin allah tamamına erdirsin dikkat et kendinekızlar çok başım dönüo bugun yer böle ayağımın altından kayıyo sanki
normal canım yaa kimi çok zor hamilelik geçiriyo umarım onlar gibi olmazsın dikkat et kendinekızlar çok başım dönüo bugun yer böle ayağımın altından kayıyo sanki
amin canım sağolasınolur tabi canım yeni hamilesin allah tamamına erdirsin dikkat et kendine
ay inşallah zor olmaz bugune kadar sadece halsizlik vardı bugun başım dönüo çoknormal canım yaa kimi çok zor hamilelik geçiriyo umarım onlar gibi olmazsın dikkat et kendine
eee ben burdayım dikkatli ol diyo işte mercimeğinamin canım sağolasın
ay inşallah zor olmaz bugune kadar sadece halsizlik vardı bugun başım dönüo çok
eneeeeeeee ben burdayım dikkatli ol diyo işte mercimeğin
Canim bebegin sana sans getirsin mutluluk getirsin guc versn insallah, hayirli olsunkızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim.haziran ayı anneleri blogundaki arkadaslar buraya transfer olmus sanırım.En güçsüz ve en kötü zamanımda anne olacagımı öğrenmiş bulunmaktayım dun idrar testlerim pozitif cıktı.kan daha vermedim.buyuk ihtimal hamileyim belirtilerimde var zaten.Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.
şimdi sana özel mesaj attım haaa nerdesin senkızlarrrrrrrrrrrrrr
burdayımşimdi sana özel mesaj attım haaa nerdesin sen
naptın naptın merakttan çatladım aaaaburdayım
dersanede gittim cv doldurdum bir ajansla anlaşmalılarmış teliini verdiler orda görüşün diyenaptın naptın merakttan çatladım aaaa
Canm ne icn basvurmstn ki burda paylastn sanrm ama kacirmism orayisonra ajansı aradım internette güncellemeyi unutmuşlar personel alındı dedi
bu kadar yani öylemiii... bunca saat ben bunun için mi meraktan çatladım... insan gelir iki kelam yazar gider kızım beni niye strese sokuyosungüzel bir küfürü hakettiler dimi
cnm dersane ön muhasebe ya da bilgi işlemdi.....Canm ne icn basvurmstn ki burda paylastn sanrm ama kacirmism orayi
iyi yaptın aferimsonra eve geldim üstümü değişrtirdim kapı çaldı komşum çok tatlı sizden iyi olmasın oturduk yedik içtik kalktık:)
kuzu takdir edersin ki biz stresi sadece test yaparken yaşıyoz ya da adet tarihimizde iş konusunun seni endişelendireceğini düşünemedim inanbu kadar yani öylemiii... bunca saat ben bunun için mi meraktan çatladım... insan gelir iki kelam yazar gider kızım beni niye strese sokuyosun