- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #3.501
laf dinlemez kendi kardeşimden biliyorummsonunda buraya patladım valla annem aramış akıl ver diyo dinletemiyorum ki..................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laf dinlemez kendi kardeşimden biliyorummsonunda buraya patladım valla annem aramış akıl ver diyo dinletemiyorum ki..................
aynen öle bir tanem beni bile ayar ediyor işte sen düşün çok temiz kalpli hemen aldanıyor bu tiplere...........çocukta değil ki anacım 33 yaşında diyosun birçok şeyi anlamış yaşta olması gerekiyo ama işte ne diyeyim
niye böleler ezelim bak diğeri 23 yaşında nişanlı ne desem lafımdan çıkmaz arar akıl ister beni mutlaka dinler seneye evlenecek de çok hanım ağır bir kız ama bu bir tuhaf,hiç dinlemez beni arkadaşlarına can verir ,hiç akıl almaz üffffffff üfffffffffffflaf dinlemez kendi kardeşimden biliyorumm
gönül işte otada b**ada konuo canım ne yazıkkiaynen öle bir tanem beni bile ayar ediyor işte sen düşün çok temiz kalpli hemen aldanıyor bu tiplere...........
yok gülüm onunki aşk değil artık yaşım geçiyor diye dalıyor her ilişkiye bir bak bir mantık yürüt yokcanım kardeşine yazık etmesin bu adam insan aşıkken kör oluyo kardeşinde öledir muhtemelen
her aileden cıkıo bi tane böle ne yazıkkiniye böleler ezelim bak diğeri 23 yaşında nişanlı ne desem lafımdan çıkmaz arar akıl ister beni mutlaka dinler seneye evlenecek de çok hanım ağır bir kız ama bu bir tuhaf,hiç dinlemez beni arkadaşlarına can verir ,hiç akıl almaz üffffffff üffffffffffff
o b*** hep bizimkini buluyor yavgönül işte otada b**ada konuo canım ne yazıkki
şimdi üstüne gitme ters tepki yaratırsın bugünlük bi dur yarın konuşursundüşünüyorum şimdi konuşayım diye nasıl konuşacağım bilmiyorum artık dinlemeyecek onu da biliyorum..........
tmm cnm öle yapim inşallah dinler bu sefer sizinde kafanızı şişirdimşimdi üstüne gitme ters tepki yaratırsın bugünlük bi dur yarın konuşursun
yok canım yaaa keşke yardımcı olabilsek ne yaptın ki kafamızı şişirdin aşkolsun hep gırgır şamata yapacak değiliz ya sorunlarımızı da paylaşıcaz dimi bitanemtmm cnm öle yapim inşallah dinler bu sefer sizinde kafanızı şişirdim
evet cnm sağol aynende öyle hep seninle uğraşamam işte arada böle çıkaryok canım yaaa keşke yardımcı olabilsek ne yaptın ki kafamızı şişirdin aşkolsun hep gırgır şamata yapacak değiliz ya sorunlarımızı da paylaşıcaz dimi bitanem
tmm cnm öptüm byecanlar ben kaçıyorum kendinize iyi dawrann