- Konu Sahibi The Calender
- #3.461
hayırlı olsun bebişin inşallah kucağına alırsın cinsiyeti senin içine ne doğuyorhahahaha sevmez onlar beni biliyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun bebişin inşallah kucağına alırsın cinsiyeti senin içine ne doğuyorhahahaha sevmez onlar beni biliyorum ben
ben her öğlen bi fincan içiyorum ikindide çay 1 bardak ama dr kansız görürse yasaklar belki benim bi arkadaş 6 ay aş erdi artık kusmaktan kan geliodu boğazından bi kahve dokunmuyodu 4-5 fincan içerdi sarı pisi bi oğlu olduay bu aradaaa hamile olunca kahve içemiycez dimiii nasıl olucakkk ben dayanamamm :)
kuzum valla herkes kızın olur inşallah diyor benim içime erkek doğuyor bakalım birdahaki aya söyleyecek doktorum... bu arada inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun...hayırlı olsun bebişin inşallah kucağına alırsın cinsiyeti senin içine ne doğuyor
sağol canım inşallah rabbim hayırlısını ve hayırlı evlat versin inşallah ben kızımda ilk günden itibaren kız diyordum daha bilmeden bile kız diye seviyordum kız oldu bence anneler hissediyorkuzum valla herkes kızın olur inşallah diyor benim içime erkek doğuyor bakalım birdahaki aya söyleyecek doktorum... bu arada inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun...
kuzum beni tek buldu valla olan buama geçmişi okuyana kadar olay kapanıo noldu anlat hele leylamm
sarı pisi miiiiiiiiiiii oyyy :):) hadi bakalımmben her öğlen bi fincan içiyorum ikindide çay 1 bardak ama dr kansız görürse yasaklar belki benim bi arkadaş 6 ay aş erdi artık kusmaktan kan geliodu boğazından bi kahve dokunmuyodu 4-5 fincan içerdi sarı pisi bi oğlu oldu
evet ama ezel hn. haklı hamiş nede olsa hoş gör idare et ablasıtzm de şahit
tmm cnm senin hatrına karışmayacağım:)evet ama ezel hn. haklı hamiş nede olsa hoş gör idare et ablası
ben çıkıyorum canım yarın hayırlı haberler okurum burdan inşallah muhabbete devam kendine iyi baktmm cnm senin hatrına karışmayacağım:)
grşrz peteğim:)ben çıkıyorum canım yarın hayırlı haberler okurum burdan inşallah muhabbete devam kendine iyi bak
Su an kizkardesnlekızlar bişey soracağım :bir adam ve ilişkisi var bu adamın face de bişey paylaşmış işte o resmi ben çektim beni bırakıp gitmedendi gözlerin parlıyordu şimdi çek fotoğraf ve bak aynı parlıyormuydu diye eski sevgiliine gönderme yapıyo ve bu arkadaş benim kızkardeşimin sevgilisi siz olsanız ne düşünürdünüz?
aynen kuzum sence dışarıdan bakan olarak nasıl bir durum?a
Su an kizkardesnle
Ilskisi var ama eskisine mi gonderme yapio
bence hayvanın teki . sevgilisi varken böyle şeyler paylaşılır mı??kızlar bişey soracağım :bir adam ve ilişkisi var bu adamın face de bişey paylaşmış işte o resmi ben çektim beni bırakıp gitmedendi gözlerin parlıyordu şimdi çek fotoğraf ve bak aynı parlıyormuydu diye eski sevgiliine gönderme yapıyo ve bu arkadaş benim kızkardeşimin sevgilisi siz olsanız ne düşünürdünüz?