- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #3.421
içtinizmi?aaaaayyyyy niye kimseden ses soluk çıkmıyo yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içtinizmi?aaaaayyyyy niye kimseden ses soluk çıkmıyo yaaaa
neyiiçtinizmi?
kız kahveyi uyus nolmuş sana bugün.....hani cezveye atıyorsun türk kahvesi varya onu diyom
iyi değilim galiba anlamıyorum hiçbişi offfff akşam olsun lütfen yaa çok sıkıldım bugün resmenkız kahveyi uyus nolmuş sana bugün.....hani cezveye atıyorsun türk kahvesi varya onu diyom
b12 iyi gelir kuzumiyi değilim galiba anlamıyorum hiçbişi offfff akşam olsun lütfen yaa çok sıkıldım bugün resmen
hahahahaha içtimmm elinize sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkk mikemmel olmuşşşiçtinizmi?
ben de burdayım ve geyiğe hazırımaaaaayyyyy niye kimseden ses soluk çıkmıyo yaaaa
bak b12 ye ihtiyacı olmayan nasıl anlıyorafiyeeeeet olsun cnmhahahahaha içtimmm elinize sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkk mikemmel olmuşşş
hani çenen düşmüştü bekliyoziyi değilim galiba anlamıyorum hiçbişi offfff akşam olsun lütfen yaa çok sıkıldım bugün resmen
iyiz cnm sen nasılsın napıyorsun?merhaba kızlar nasılsınız
ha ha ha ha ha öyle inan kahve birde ...içki olsa anlayacağımiçmeden sarhoş olanlardan
bak bak bak bana saracaklar yineeeee
kurt ve dumanlı gün mevzusukuzum işiniz gücünüz yokmu sizin benimle uğraşıyosunuz.... hayır ne zevk veriyorum onu anlamış değilim hahahahahahaha
bende iyiyim muhabbetiniz okuyorum çok hoş yaaaa allah daim etsin ne diyimiyiz cnm sen nasılsın napıyorsun?