- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #3.441
evet kuzum hep benimle uğraşıyolar anlayabilmiş değilim ama napayım katlanmaya çalışıyorum iştebende iyiyim muhabbetiniz okuyorum çok hoş yaaaa allah daim etsin ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzum hep benimle uğraşıyolar anlayabilmiş değilim ama napayım katlanmaya çalışıyorum iştebende iyiyim muhabbetiniz okuyorum çok hoş yaaaa allah daim etsin ne diyim
sende katıl kuzum bu uyusla biz artık ekür olduk araya alırız seninle sonra uğraşırız amabende iyiyim muhabbetiniz okuyorum çok hoş yaaaa allah daim etsin ne diyim
tabi canım Hazal var nasıl olsa dimiii.....ohhhhsende katıl kuzum bu uyusla biz artık ekür olduk araya alırız seninle sonra uğraşırız ama
esel hazır bu hadi başlayalım kuzumçikolata yediim ııımmmmm keyfim yerime geldi saldırabilirsiniz...kalkanlarım hazır hahahahahahaha
hakkaten niye herkes senle uğraşıyoo hatta bugun başka topiklerden kıskandılar seniii dimiiievet kuzum hep benimle uğraşıyolar anlayabilmiş değilim ama napayım katlanmaya çalışıyorum işte
evet kuzum hep benimle uğraşıyolar anlayabilmiş değilim ama napayım katlanmaya çalışıyorum işte
olur aranıza alırsanız sevinirim pıtırcık insan sevdiğiyle uğraşırmış unutma bide düşün seni görmeden tanımadan bu kadar sevmiş ki uğraşıyor ah bide görsesende katıl kuzum bu uyusla biz artık ekür olduk araya alırız seninle sonra uğraşırız ama
hakkaten niye herkes senle uğraşıyoo hatta bugun başka topiklerden kıskandılar seniii dimiii
tzm korkma aşkım ilk başlarda biraz saldırgan olabilyior
gülüm yazık tır etme kıyamam kışşş hamile oooo anla sende yaşadın vallahi yine iyi ben o dönemlerde her şeye ağlar alınırdımtzm korkma aşkım ilk başlarda biraz saldırgan olabilyior
kız görsem evinden çıkmam herhalolur aranıza alırsanız sevinirim pıtırcık insan sevdiğiyle uğraşırmış unutma bide düşün seni görmeden tanımadan bu kadar sevmiş ki uğraşıyor ah bide görse
hahahaha sevmez onlar beni biliyorum benolur aranıza alırsanız sevinirim pıtırcık insan sevdiğiyle uğraşırmış unutma bide düşün seni görmeden tanımadan bu kadar sevmiş ki uğraşıyor ah bide görse
yalaaannn soylüyorrrrrsuun yalaaaannnkız görsem evinden çıkmam herhal
yok o bende deşarj oluyo biz tanıştık tanışalı evliiliğimiz daha iyi oldu heriflle hiç uğraşmıyom...bakma böle şirin göründüğüne mazlum olduğuna valla ters damarı var o da bende deşarj oluyo ...enişte mektup yollayacak ondan habersiz teşekkür mektubugülüm yazık tır etme kıyamam kışşş hamile oooo anla sende yaşadın vallahi yine iyi ben o dönemlerde her şeye ağlar alınırdım
birdaha söyle bir dahayalaaannn soylüyorrrrrsuun yalaaaannn
terapi gibi desene canım aramızda kalsın ama bence ücretsiz yapma derimyok o bende deşarj oluyo biz tanıştık tanışalı evliiliğimiz daha iyi oldu heriflle hiç uğraşmıyom...bakma böle şirin göründüğüne mazlum olduğuna valla ters damarı var o da bende deşarj oluyo ...enişte mektup yollayacak ondan habersiz teşekkür mektubu
cnm biraz bağımlılık yapim şuan hayra yapıyom ilerde paralı geçişterapi gibi desene canım aramızda kalsın ama bence ücretsiz yapma derim