- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #3.221
ben aslen tokatlıyım ankarada doğdum ankarada büyüdüm ankaraya gelin geldimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarada çok gezmişsissssssiiiiiinben aslen tokatlıyım ankarada doğdum ankarada büyüdüm ankaraya gelin geldimm
gecmıs olsun canımmkızlar sağ kasığım dün ağrı yaptı bu gün sol bu kasık niye ağrırki yeni temizlendim.............soğan suyu yaparmı ki
kardeşim çok sever ankarayı.....bu arada yengem yani yeni evlenen erkek kardeşimin hanımı hamileeeeeeee......yine hala oluyorum dün akşam duyduk uçtuk valla...............takılıp kalmışım
sağol cnm herhalde soğan suyundan daha erken yoksa....gecmıs olsun canımm
acaba nedenı ne olabılır bı dra gorun canmsağol cnm herhalde soğan suyundan daha erken yoksa....
ayy ne güzell bizimki doğuracak bu ayın sonundaakardeşim çok sever ankarayı.....bu arada yengem yani yeni evlenen erkek kardeşimin hanımı hamileeeeeeee......yine hala oluyorum dün akşam duyduk uçtuk valla...............
benim arkadaşım yaptırdı canım 2 kere bayua yıpranmıştı sonradan kendiliğinden oldu ama onun eşinde canlı sperm hiç yoktu iğneler yumurta toplama falan filan yorucu oluyormuştüpü hiç araştırmadım gerçekten çok mu zor ya bu yaptıranlara ALLAH yardım etsin inşallah.....
buyrun benimhazallll
napıonnbuyrun benim
boş boş bakınıyorumnapıonn
herbişeye ayrım yapmıyorum yanineye bakınıonn
cnm yaaa .......hayırlısı olsun gülüm üzme kendini neolur?o kotu ıgrenc lanet olası kırmızılıklar geldıı
ayrımcılık kötüdür tabi hiç ayrım yapma peteğimherbişeye ayrım yapmıyorum yani