Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 16.günüm pikti wrtesi gün biraz silik çıktı dünde diğer günlere göre baya silikti
Bugün 20.gün ve yine pike yakın çıktı daha da silik bekliyordum da bugün ondan kafam karıştı
Canım kuruduğu için mi öyle duruyor bilmiyorum ama 16.gün pik gibi durmuor

Canım kuruduğu için mi öyle duruyor bilmiyorum ama 16.gün pik gibi durmuor

Evet kuruduğu için soluk canım direk çektiğimi de atmıştım ama dur bi daha atayım
Bana pik gibi gelmişti 🙄
Belki de daha yeni yumurtluyorum dicem ama döngüme göre 16.gün tam zamanı idi 😏😏 🐣🐥🐣

Eklentiler

• 20200605_142910.jpg
    20200605_142910.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200605_142818.jpg
    20200605_142818.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 21
Evet kuruduğu için soluk canım direk çektiğimi de atmıştım ama dur bi daha atayım
Bana pik gibi gelmişti 🙄
Belki de daha yeni yumurtluyorum dicem ama döngüme göre 16.gün tam zamanı idi 😏😏 🐣🐥🐣
hani bazen iki defa falan yumurtlanırmış ya öyle bişeyse 😁

içimde bir sıkıntı var 10. haftadayım diye...
iki hafta oldu kontrole gitmeyeli.
son gittiğimde düşük tehlikem tamamen geçmişti ama tabi olumsuz bir şey asla olmayacak anlamına gelmez bebekle ilgili bir komplikasyon olabilir dedi.
tabi iyi düşünücez demişti doktor.
perşembe kontrolüm var çok korkuyorum hatta eşime sen gelme dedim ☹☹☹

İnşAllah güzel sonuçla için rahat bi şekilde döneceksin kuzum haberini bekliyoruz❤️

5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah rabbim nasip etmiştir benimde bat 12 haziran son 3 gün

Canımm senin konun olduğunu yeni farkettim Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm

Herkese selamlar 🤗

Benim bugünkü ovülasyon koyu çıktı acaba tam yumurtlama olmadı mı tam gelişmedi mi yumurtam kafamda deli sorular

Kızlar sizde yorumlar mısınız rica etsem 🤗

Aleyküm selam canım hoşgeldin 😊 evet 15 aydır burdayız biz🤗
Bence 16.günün 20'den daha koyu
Beklemiş hallerini sadece görseydim 16'ya pik demezdim ama bekledikçe testler silikleştiği için en doğrusu testi yaptıktan 10-15 dk sonra resmini çekmek...sende öyle yapmakla iyi etmişsin 17-18 ve 19'daki siliklik derecesi nasıldı? Pikten sonra silikleşip 3 gün sonra tekrar pik olması bana 2.bi yumurtayı düşündürdü🤔

5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti inşallah rabbim nasip etmiştir benimde bat 12 haziran son 3 gün

Hoşgeldin kardeşim epeydir beklemişsin Rabbim bu ay yüzünüzü güldürsün 😊

Aleyküm selam canım hoşgeldin 😊 evet 15 aydır burdayız biz🤗
Bence 16.günün 20'den daha koyu
Beklemiş hallerini sadece görseydim 16'ya pik demezdim ama bekledikçe testler silikleştiği için en doğrusu testi yaptıktan 10-15 dk sonra resmini çekmek...sende öyle yapmakla iyi etmişsin 17-18 ve 19'daki siliklik derecesi nasıldı? Pikten sonra silikleşip 3 gün sonra tekrar pik olması bana 2.bi yumurtayı düşündürdü🤔

Hoşbuldum canımm biz çocuk düşünmeye başladığımızdan beri varmış burası denk gelemdim demekki 😍😍 inşallah topik bana nasipli gelir bu ay hamileyiimm derim 😄😄

17 18 19 da yaavaş yavaş silikleşmeye başlamıştı dün pikten sonra ki en silik gündü diyebilirim 😊
Bugün de daha silik bekliyodum ama pike yakın nerdeyse
Diğer günleri de atayım 😊

Allahım inşallaah yediğimiz içyiğimiz şeyler şifa olmuştur 🤗🤗

Eklentiler

• 20200609_125829.jpg
    20200609_125829.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200609_125742.jpg
    20200609_125742.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 26
X