- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.321
Benim hic yok iste.. bu durumda bile erkekler zor kabul ediyor. Ama esim elinden geleni yapti ne kur versem icti.
Hayirlisi nabalim kismette ne varsa o olur. Elimizden geleni yapalimda
Hemde kac seans yaptik :)Keçiboynuzu ile çakşır kullandı eşin dimi
İllaki kullanmışsınızdır
Eşim pek yaklaşmıyor umurunda değil sanki bu beni iyice üzüyor.Yok bende de aynı canım
Sen yinede değerlendir umut kesme lütfen
Bak burdaEneaciz var onun eşi azospermdi ama hamile kaldı doğum yaptı
Allah Ol deyince olacak O'na zorluk yokki
Bi çocuğun vardı dimi çok şükür
O olduysa yine olur Allah'ın izniyle
Bekleme süreci çok zor oluyor biliyorum günler geçmiyor sankibi çok takviye var değerleri yükseltiyo üzülme yeterki nasip etsin♥
Ay neler neler var yaBaş boyun anormalliklerine deniyor kuzum
Benmde kanama geldi. Test yapmicam vazgectim.Sanırım ben adet olcam. Yarın bigün.
çünkü akıntı kayboldu. Kupkuru şuan
Eşim pek yaklaşmıyor umurunda değil sanki bu beni iyice üzüyor.
Evet bir tane var elhamdulillah Rabbim ona sağlık sıhhat versin hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin
Benmde kanama geldi. Test yapmicam vazgectim.
Senin daha çok vardı ya nasıl yani ne geldiKızlar anlaşılan hepimiz yine kırmızıları görüyoruz bendende geldi napalım kaderimizi yaşıyoruzAllah büyüktür duaya devam edelim
üzüldüm
Senin daha çok vardı ya nasıl yani ne geldi
Sağlık ocağına ne zaman gidecektin bebeğimKuzum pik gördüğüm günü hesapladım
O gün üstünden tam 15 gün geçmiş
Yani bugün zamanıydı zaten
İnşallah senin gelmezde güzel haberini alırız
Sağlık ocağına ne zaman gidecektin bebeğim
Hormon baktırmayacak mıydın kzuumBugün gidecektim kuzum sabah babam geldi beni götürmeye yakın yer kendisi de biliyodu ama yolu şaşırdı gidemedik yolda aradım sağlık ocağını sistem kapandı dediler
11'e kadar kan ve idrar alıyolarmış
Kaldı öyle yani yaptıramadım ama yarında gitmicem zaten adet de oldum bi yere gitmek istemiyorum
Hormon baktırmayacak mıydın kzuum
Yaa doğru ya akıntı için enfeksiyon demiştik.Yoo sağlık ocağı zaten bakmıyoki hormona
Hani ben idrar tahlili verecektimya enfeksiyon var mı diye bide d vitaminime baktıracaktım
Sen hangi hormonu kastettin
Yaa doğru ya akıntı için enfeksiyon demiştik.
ay acaba bende yarın falan olur muyum
Bende diyemiyorum ki şu hün diye. Ah ahh. Çok şükür ki bi tane oğlun var boncuğumİnşallah olmazsın
Ben hesap yapınca bugün geleceğini tahmin etmiştim zaten
Çünkü 15 gün önce pik olmuştu
Nasip ama zor be elimizden bişey gelmiyo
Bende diyemiyorum ki şu hün diye. Ah ahh. Çok şükür ki bi tane oğlun var boncuğum