- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.121
Canım ben yazmıştım 29 nisan yeni batL LiMm
E Eslem91
H hayat2828
szfb
E eecemyldz
E elmacikkemikleri
Aselkocak
asihan
istanbulaski
minik kalp0753
MAMA_to_be
B Busrayld
K Kirazxyz
H Htcckn
Morzirhli
nejlaa 86
Omur-un Hatunu
H Hayal_B91
N Nerimmm
A Aselceren
Kelebekaysee
karanmasal
B Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı?Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
Canım ben yazmıştım 29 nisan yeni bat
Tamam canım ekleyeyim görmemişim kusura bakma bazen bildirimler gelmiyor
L LiMm
E Eslem91
H hayat2828
szfb
E eecemyldz
E elmacikkemikleri
Aselkocak
asihan
istanbulaski
minik kalp0753
MAMA_to_be
B Busrayld
K Kirazxyz
H Htcckn
Morzirhli
nejlaa 86
Omur-un Hatunu
H Hayal_B91
N Nerimmm
A Aselceren
Kelebekaysee
karanmasal
B Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı?Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
3 aydır ovulasyon testi yapıyordum bu ay yapmayı bıraktım gün aşırı ilişki deniyorum bakalım ne olacak??? Benim ikinci çocuğum olacak eşim istemiyordu zor ikna oldu şimdi de deli gibi istiyor kızım 6 yaşında.. çok geç kaldık tabi nasip böyleymiş ama hiç olmayacak gibi geliyor.. sizce çok korunmak rahmi tembelleştiriyor mu??
benim normal yollardan gebe kalamıyorum. o yüzden artık bat ihtiyacım yok. topiği unutmuşum üzüntüden..
Ben kızımın 3 yaşından beri istiyorum ama o hep tek çocuk diyordu şimdi 3. Bile istiyor 2. Oldu daYooo neden geç kalasınızki kuzum ne güzel kızın büyümüş daha iyi çok zorlanmazsın
Eşin ne zaman istemiyordu peki benim eşimde istemiyordu asıl bana erken diyolardı oğlum 19 aylık diye ....ama düşünmüyolarki nasip eden Allah ve bakacak olan benim
Ayrıca onu diyenler daha genç yaşlarda çifter çifter doğurmuşlar tabi anlayamazlar...
Sen neyle korunuyordunki canım hap iğne gibi şeyler kullanmadıysan sıkıntı olmaz bence
Günaşırı denemek şansı daha arttırır zaten inşaallah bu ay nasip olurhiç öyle düşünme Allah'ın ne zaman neyi nasip edeceğini bilemeyiz
Merhaba arkadaşlar. Ben vajinismusu yenmiş ve şuan hamile kalmaya çalışan biriyimaslında beklemekti niyetim ama anneme kanser teşhisi konunca biran önce bebek sahibi olmak istedim. Son adet tarihim 19 Mart. 28 Mart 4 Nisan arası yüksek ihtimal olan dönemmiş. 28,30,31 Mart ve 1 ile 3 Nisan ı değerlendirdik. Tam yumurtlama günü 2 si. Şimdi adetime 6 gün var acaba hamile kalmışmıyımdır ve test yapsam çıkar mı ki? Dün dayanamadım test yaptım ve tek çizgi çok erken yapmışımdır ondan çıkmamıştır inşallah. Lütfen benim için de dua edin..
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğin olur ve anneannesiyle uzun yıllar geçirirMerhaba arkadaşlar. Ben vajinismusu yenmiş ve şuan hamile kalmaya çalışan biriyimaslında beklemekti niyetim ama anneme kanser teşhisi konunca biran önce bebek sahibi olmak istedim. Son adet tarihim 19 Mart. 28 Mart 4 Nisan arası yüksek ihtimal olan dönemmiş. 28,30,31 Mart ve 1 ile 3 Nisan ı değerlendirdik. Tam yumurtlama günü 2 si. Şimdi adetime 6 gün var acaba hamile kalmışmıyımdır ve test yapsam çıkar mı ki? Dün dayanamadım test yaptım ve tek çizgi çok erken yapmışımdır ondan çıkmamıştır inşallah. Lütfen benim için de dua edin..
Umutumut82 Adet oldunmu kuzum?
İnşallah arkadaşım Allah razı olsunRabbim anneni size bağışlasın tez zamanda şifa versin kardeşimtest için erken adet gününe kadar sabret inşaallah vardır
İnşallah arkadaşım Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun inşallah bebeğin olur ve anneannesiyle uzun yıllar geçirir
Ben kızımın 3 yaşından beri istiyorum ama o hep tek çocuk diyordu şimdi 3. Bile istiyor 2. Oldu daaynen bakacak olan benim Rabbim nasip ederse ama eşimin ailesi de tek çocuktan yana onlarda çok etkilediler yok ilaç iğne ile korunmadık ama hep öyle duydum uzun süre korunmak sebepsiz inferliteye sebep olabiliyormuş diye.. teşekkür ederim yazdıkların için bu ay ne olacak göreceğiz
Daha erken biraz daha bekleyin. İnşallah çok bekletmeden gelir minnoşunuzMerhaba arkadaşlar. Ben vajinismusu yenmiş ve şuan hamile kalmaya çalışan biriyimaslında beklemekti niyetim ama anneme kanser teşhisi konunca biran önce bebek sahibi olmak istedim. Son adet tarihim 19 Mart. 28 Mart 4 Nisan arası yüksek ihtimal olan dönemmiş. 28,30,31 Mart ve 1 ile 3 Nisan ı değerlendirdik. Tam yumurtlama günü 2 si. Şimdi adetime 6 gün var acaba hamile kalmışmıyımdır ve test yapsam çıkar mı ki? Dün dayanamadım test yaptım ve tek çizgi çok erken yapmışımdır ondan çıkmamıştır inşallah. Lütfen benim için de dua edin..
günaydııın :) çıkardı galiba canım, olma ihtimali olan son ilişki ne zamandıGünaydın kızlarbenjm test bişey cikmadi yok artık ya bence ne bu olsa ooo şimdiye cikmazmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?