• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ilk aynen böyle oldu. İlk dakkalarda çıkmadı ama ışığa tutunca var sanki dedim ama kör oldum resmen 🙈 Sonra kurudukca seninkinden de ince gri silik çizgi oldu.

Ay inşaAllah vardır yaaa 🙏
Gerçekten mi canım ya umut oldun bana tamda aynen öyleydi ilk başlarda benimde kör olcaktım,bakmaktan çok dikkatli bakınca sanki bi çizgi var gibiydi ama ihtimal vermedim koydum çekmeceye bi dahada bakmamıştım inşallah öyledir benimde ya dua edin allah :KK200::KK68:rızası için

Cnm kraker ve mideyi yatıştırıcı şeyler ye istersen gecicek ins sabır bthcg artiyo ve sağlıklı demekki ondan oluyomus hemşire demişti 😊 ilkinde
Tesekkür ederim balım önerilerin için. :) sabahda vardı simdi cok fazla yatamıyorum o kadar bulanıyor ki kusamıorumda. Rabbim yardımcısınolsun bebişlerimizin bizlerin amin :KK200:

Mide bulantısından ölüorum:sinirli::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ayyy tüh başladı ha 🙄 ayva varsa ye onu yatıştırır biraz canım ya çubuk kraker leblebi ekmek anca bunlar bastırır bide uzan soluna yat ayaktayken daha çok bulanıyo sanki
Bide aç kalmamaya çalış açlıkda bulantıyı arttırır biliyosun

Ayyy tüh başladı ha 🙄 ayva varsa ye onu yatıştırır biraz canım ya çubuk kraker leblebi ekmek anca bunlar bastırır bide uzan soluna yat ayaktayken daha çok bulanıyo sanki
Bide aç kalmamaya çalış açlıkda bulantıyı arttırır biliyosun
Basladı sorma kuzum 😐 ekmek yiyim biraz en iyisi. Ayaktayken zaten ıyyy :kusmuk:

Tesekkür ederim balım önerilerin için. :) sabahda vardı simdi cok fazla yatamıyorum o kadar bulanıyor ki kusamıorumda. Rabbim yardımcısınolsun bebişlerimizin bizlerin amin :KK200:
Ewt biraz zorlu bir dönem ama ins 4 ncü ayda biter ins bazılarının doguma kadar oluyomus ama öyle bişeyki o meleği kucağına alinca oyyy inanılmaz anlatamam ins sağlıkla yaşayın hepiniz meleklerinizle allaha emanet

Cnm kraker ve mideyi yatıştırıcı şeyler ye istersen gecicek ins sabır bthcg artiyo ve sağlıklı demekki ondan oluyomus hemşire demişti 😊 ilkinde

Benim bu sefer hiç olmadı bulantım şuana kadar çok şükür maşallah ama hcg'm inşaallah düzenli artıyodur 🙄

Ewt biraz zorlu bir dönem ama ins 4 ncü ayda biter ins bazılarının doguma kadar oluyomus ama öyle bişeyki o meleği kucağına alinca oyyy inanılmaz anlatamam ins sağlıkla yaşayın hepiniz meleklerinizle allaha emanet
Amin canım benim hepimizin kalbindekini avuçlarında bulur inşallah :dua::dua::dua::KK54::KK74:

Anlaşıldı kararsızsın 😊
Test kararsız 😂😂😂
Benim bu sefer hiç olmadı bulantım şuana kadar çok şükür maşallah ama hcg'm inşaallah düzenli artıyodur 🙄
Yok cnm ya takılma kişiden kişiye degisiyor belirti biliyosun bende bana diyen hemşirenin dediği belkide yanlıştır belkide herkeste aynı değildir artiyo dur sen merak etme rabbime teslim ol meleginle 😊

Back