- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.101
Mavi boncuğum kaç haftalik oldun sen cnm
Gördüm 7 misbelkide sende daha sonra başlar bellki hiç olmuycak ne güzel biliyosun neler duyuyoruz adet olup hamile yada hiç Farkında bile değil 3 ncu ayda öğreniyor lütfen ya üzüldüm simdi kafanı bulandirmak u
İstemem ❤
Olsun usg de ki dogrudur sağlıkla ılerlesın ins stres yapmaCanım son adetime göre 6+2 ama usg'de doktor 4 gün geride demişti bilemiyorum
Keşke şu hamilelikler filmdekiler gibi basit olaydıhayir komik oluyo ama neymis hemen aşermis oyle anlamis yohhkk yaa
Canlanmış canım bebeğin bulantı olması sağlıklı bebek derler büyüklerimiz toz zencefil duydum araştır istersen 2 hamileligimdede çok kilo verdim yudum yudum soguk süt içerek geçiyorduMide bulantısından ölüorum
Ben dun test yapmistim canim negatif pazar gunune adet olurum gibi hayirlisi insallahTeşekkür ederim cnm sen ne yaptın? Sitede yeniyim de kim nereye ne zaman yazdı anlayamadım bakıyorum ama
Yav matrak dostum benim yaaaa,
Dün gece Bulantıddan zor uyudum canım deni em dediğini tak ederimCanlanmış canım bebeğin bulantı olması sağlıklı bebek derler büyüklerimiz toz zencefil duydum araştır istersen 2 hamileligimdede çok kilo verdim yudum yudum soguk süt içerek geçiyordu
Bndede öyleydi adet sancısıGünaydın hanımlarrrSona yaklaşıyoruz bat a son 6 gün. Ama kaç gündür âdet olacakmışım gibi ağrım var
GunaydiinnHayırlı sabahlar canlar bata 4 gün var sabah kalktım kirpiklerim üst üste çıkmış alın size belirti
Hadi ins cnm şu sıra sabır ve tevekkul zamanı allah buyuk ona Sığın ve ona teslim ol ❤ rabbim yüzlerinizi güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar ile insGunaydiinnbenim de bata 9 var. Kirpiklerde sırma mubarek yan yana bile gelmemisler
geçen ay benimde böyle olmuştu.tam 9 gün gecikti 2 kez kan testi 2 kez idrar yaptırdım negatifti.ve sonuç olarak 10. gün geldi.inşlh senin gelmez cnm.dr bana mevsim geçişlerinden olabilir demişti bu gecikmekızlar merhaba yine
son şüpheli ilişki 31 mart
beklenen adet tarihi 3 nisan
son negatif kan testi 8 nisan
bugün 10 nisan
ne adet oldum ne hamile
tertemiz bir negatif idrar testiyle bakışıyoruz
yarın doktorumu arayacağım kafayı yedim diye !
Bulantı Basladı yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?