- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.041
Kuzum ilk baş bu kadar bile değildi benim zorla sanki bi çizgi görüyo gibiydim ama onuda görmek istediğim için görüyom herhalde deyip bıraktım normalde flaşla falan saatlerce gelir gider bakardım bu sefer bakmıcağım tuttu tövbe yarabbimBak benim ilk böyleydi inanmadım çünkü daha önce bende bir yanılma yaşadım ama bu sefer vardı senin bundan daha belirgin belki geç döllenme olmuştur inşallah
İşte neden siljk hepKiyamam ya sende haklısın insan bir türlü inanmak istemiyor inşallah vardır canım benim ama hep silik cikiyor olmasaydı negatif cikRdi
İnşallah 3.yü istiyoruz rabbim nasip ederse bakalım canım allah razı olsun saol3 ncu mu senin masallah ne guzelll
Bende bikac testte böyle zaman sonra cizgi gordum de canim yanılmistim sabah tekrarla insallah koyulasirKapağı açık olan testin markası yabancı bi isimdş eşim almıştı eczaneden kapalı olandada rapid yazıyodu netten almıştım
Çok tskler canım benim iyiyim ama midem de tuaflik var hiç biseyin tadı bana güzel gelmiyor ve tatlı gözümden çıkmış gibi inşallah fazlası olmaz güzel geçer senin nasıl geciyor canım daha evdekilere söylemedim eşim dışında
Yanlış olan gelmiş canım bunu ondan iki uc gun sonra yapmıştım seninki gibi gözükmüyor bile hatta fazlaCanım senin baya pembe ama bide kaç dakkada cıktı benim bu teste ben 3 4 dk baktım yok gibiydi sanki hayal gibi gmrünüyodu ama ben görmek istediğim için gmrüyorumdır dedim bıraktım bi dahada bakmamıştım azönce gördüm şaşırdım atıcaktım artık çöpe senin kaç dkda çıkmıştı
Bende bendeAy bende deli gibi yiyorum. İnşallah sıradan bir şüşko değil de hamileyimdir diyorum
Beş dakikada ama hayali cizgiydi kuruyunca seninki gibi olmuştuCanım senin baya pembe ama bide kaç dakkada cıktı benim bu teste ben 3 4 dk baktım yok gibiydi sanki hayal gibi gmrünüyodu ama ben görmek istediğim için gmrüyorumdır dedim bıraktım bi dahada bakmamıştım azönce gördüm şaşırdım atıcaktım artık çöpe senin kaç dkda çıkmıştı
Test yok kuzum sorun orda eşimede al diyemem değilim yok dedim iki kere negatif cıkınca adamada dalgamı geçiyon dicek netten alsam gene 1 haftaya anca geliyo beklicem artık ya alşah diyorum hayırlısı inşallahBende bikac testte böyle zaman sonra cizgi gordum de canim yanılmistim sabah tekrarla insallah koyulasir
Anliyorum seni canim bende hic demem esime.Test yok kuzum sorun orda eşimede al diyemem değilim yok dedim iki kere negatif cıkınca adamada dalgamı geçiyon dicek netten alsam gene 1 haftaya anca geliyo beklicem artık ya alşah diyorum hayırlısı inşallah
Benimde bi kere aynen böyle olmuştu ama kimyasaldı adetimden 10 gün sonra kanamam başlamıştı o 10 günde azar azar peçeteye feşen kahverengi lekelerim vardı o zamana kadar hep silik çıktı kanamam kırmızıya dönünce negatif olmuştu inşallah seninki geç döllenmedir canım yaKizlar ya siljk niye cikar bembeyaz olur demi olmasa başka bişey olabilirmi peki
Ay cnm yaa adamlar da haklı biz bi hamile bi deGil artik inanmiyolardaTest yok kuzum sorun orda eşimede al diyemem değilim yok dedim iki kere negatif cıkınca adamada dalgamı geçiyon dicek netten alsam gene 1 haftaya anca geliyo beklicem artık ya alşah diyorum hayırlısı inşallah
Ben bakmadım sonradan işte hiç bu kadar belli bi çizgide yanıltıcı aldatan o yalancı kuruma çizgisi olabilir mi ki acaba ilerleryen günlerde görcez bakalım onudaBeş dakikada ama hayali cizgiydi kuruyunca seninki gibi olmuştu
Allah kolaylık versin benimde hep kasik ağrısı cekiyom bel ağrısı bide karnimda bu dolgunluk hissediyorum benim oğlan felaket zaten beni öyle yoruyorki aynı sen gibi bana bu çocuk ustune nasıl ikinciyi getirmiş demiş kayinim eltim e tek söylemiştim oda eşine söylemiş rabbim büyük rabbim kimsenin tasiyamayacagi yükü vermez ben söylesem kaynanam soylenir oğlun yaramaz niye şimdi düşündün zaten babam diyordu bu oğlanın ustune ikinciyi getirme sen cokersinHadi canımannenler falan bilmiyormu yani benimde çok şükür diyim şimdilik ama kasıklarımda tuhaf his oluyor halsizim daha bi değişiklik yok oğlan çok yoruyor beni malesef yatıp dinlenemiyorum en zor günlerimiz böyle olur inşaallah
Yok önce 2 gun ax 3 ncu ax aksama kesildiBenimde bi kere aynen böyle olmuştu ama kimyasaldı adetimden 10 gün sonra kanamam başlamıştı o 10 günde azar azar peçeteye feşen kahverengi lekelerim vardı o zamana kadar hep silik çıktı kanamam kırmızıya dönünce negatif olmuştu inşallah seninki geç döllenmedir canım ya
Doktora gidip ultrason kağıdında aha bu bebek demeden inanmam artık bana hamileyim deme dedi test alır mısın dediğimde bile artık sormadan iki tane alıyo biliyo bi daha isticemi en son gene iki tane almıştı dahada isteme dedi haberi yok nettende bi tane aldım bilse gözün dousun bi dur artık dicek 18 ayda yaptığım attığım testlerin hattı hesabı yok haklılar evette işte gelde gönlümüze anlat bi umut işteAy cnm yaa adamlar da haklı biz bi hamile bi deGil artik inanmiyolardayalanci çoban misali gerçek olsa kalp atışı duycak ilkaki
Bu kaç gün daha bekle gelmese kan ver kendine işkence etmeKuzum ilk baş bu kadar bile değildi benim zorla sanki bi çizgi görüyo gibiydim ama onuda görmek istediğim için görüyom herhalde deyip bıraktım normalde flaşla falan saatlerce gelir gider bakardım bu sefer bakmıcağım tuttu tövbe yarabbim
Yani test e verdiğimiz para ileDoktora gidip ultrason kağıdında aha bu bebek demeden inanmam artık bana hamileyim deme dedi test alır mısın dediğimde bile artık sormadan iki tane alıyo biliyo bi daha isticemi en son gene iki tane almıştı dahada isteme dedi haberi yok nettende bi tane aldım bilse gözün dousun bi dur artık dicek 18 ayda yaptığım attığım testlerin hattı hesabı yok haklılar evette işte gelde gönlümüze anlat bi umut işte
Bende öyle diyorum 1 ve 2 nisanda benimde lekelenme olmuştu birer kere 2 nisandan sonra bugun 8. Gün anca mı cıkar acaba idrara diyorum bide tertemiz negatif öıksaydı bi önceki testlerdeki gibi aklımda hiç şüphe olmucaktı çünkü onların ikindede günler sonra bile çizgi çıkmadı iater istemez acaba diyorum da diyemiyorumda napıcamı şaşırdım testimde yok ki senin gene var yapiyosun habire maşallah ben şimdi alsam 1 haftaya anca geliyoYok önce 2 gun ax 3 ncu ax aksama kesildi3 nisanda işte bitmisti geç cok gec döllenme olduysa tovbe Yarabbim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?