Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaşırdık valla aynen Eneaciz arkadasim dedi sağolsun netten al doye habire farklı Ecz gidiyodum utanıyordum 50 tane tesrt kalan 27 yakinsak vereyim bir günde geldi cnm kargom

Amin cümlemize canım napalım bacım Allah yardım eder be idare edicez artık bu oğlanların uslanmasını beklersek çok beklerdik zaten
Kaynında fazla derinlere dalmış ona ne ayol benim ne eltim ne kaynanam ne görümceler hiçbiri bilmiyo oh kafam rahat eşime şimdilik söyleme iyice belli olsun dedim kasıklarım benimde şişkin dediğin gibi dolu dolu kasık ağrım pek olmadı aslında sadece hafiften batmalar oluyo anlık hemen geçiyo

Bu kaç gün daha bekle gelmese kan ver kendine işkence etme
Gidebilsem giderim canım ama arabamız bozuk eşimde bekle öylede böylede cıkacak illaki adet olmucan varsa zaten diyo bide aksi gibi bizim hastane mübarek köy yolu mesafesinde saolsun başkanımız şehir dışına yaptırdı hastaneyi otobüsçülerin hayrına durakta benim eve uzak iki çocuklada gidemiyorum bebek arabaysıylada almıyo otobüsler bebek arabası istemiyolar gelde git yani sağlık ocağına kan vereyim dedim geçenlerde biz almıyoruz gebelik için dediler gel idrar testi yapayım dedi ebe o bende var zaten dedim gitmedim sinirim bozuldu

Şaşırdık valla aynen Eneaciz arkadasim dedi sağolsun netten al doye habire farklı Ecz gidiyodum utanıyordum 50 tane tesrt kalan 27 yakinsak vereyim bir günde geldi cnm kargom
Manisanın ilçesindeyim canım ben bilmem yakın mıdır sen kullanda sağsalim koyu çizgiyi görde anam bol bol yap ben beklerim alışkınım

Hep engeller cikiyo karşımıza hayırlısı olsun valla şeker ölçümü gibj parmak evde kan gebelik bide usg olsa minik bize dr artık doğurmaya gideriz

Aaa ben gebelik için hep sağlık ocağında kan verdim gebe takibi falanda hep orda yapılıyor
Orası nasıl sağlık ocağı ya ne saçmalık
Heryerde farklı şeyler mi uyguluyolar
yazık sana 2 çocukla nasıl gideceksin zaten bırakacağın birileri yoksa çok zor Allah yardımcın olsun

Aynen cnm sanırım heryer farklı ben başka biyerde ilaç yazditiyorken diğer ilde yazmamisti

Esimde bilmiyormu ya nasıl ben soyledim dayanamadım ve el tim biliyor başka evde kimseye söylemem üç dört aya kadR mide bulan tim olmasa tabi ama bilmeyince daha güzel emin olmak lazım ben bir kere düşük yaptığım için korkuyorum biraz 8 . Hafta diye gittim meğer 6 +5 dendi kanamam oldu bayram günü doktor yok acil de oldu dustugum lavaboda beyaz kese vardı ama kimsenin umurunda bile değildi sabah oldu çıktım hastanede muayne bile olmak istemedim doktora söyleyince şok olmuş bana bakıyor du o zmani hatırlamak bile istemiyorum Ben daha hep buralardayim bu arasi benim dostluk yerim iyiki varsınız kardeşlerim

Sende iyiki varsın cnm

O konuyu bende sevmiyorum bebek arabasıyla almıyorlar bazı yerler çok yaşadım ve sinir krizi geçirdim arabada insaf ya insan nasıl taşısın çocuğunu kolunda dışarda tamam sen bekle iki çocukla çok zorlanirsin sen insallah vardır canım benim

Hep engeller cikiyo karşımıza hayırlısı olsun valla şeker ölçümü gibj parmak evde kan gebelik bide usg olsa minik bize dr artık doğurmaya gideriz
ne iyi olurdu valla ya giden var gidemeyen var dimi ama işte onada uçuk bi fiyat koyarlardı kesin nerde bizde o şans
Eh cOk uzak değiliz izmir
45 50 dkkalık yol aynen
Amin canım allah razı olsun malesef bizim kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı böyle almıyo kesinlikle gene kaldıktan sknra gebe takibi yağıyolar sadece onuda zaten kan değerlerine bile bakmıyolar senin anlattığın gibi keşke oyle ilgi alaka olsaydı hep sağlık ocağına giderdim bende valla

O yuzden otobüslere binmiyorum yayan gidiyorum eşimin işi olursada yürürüm daha iyi onlarla atışıp delireceğime beklicem bakalım işte zaten varsada beklemeye değer canım be belki bi iki test daha alırım bi kaç güne merak edersem gene

Hayır uygun yapsinlar gidip iki de bir acile test demeyiz bizde girişimcilik yaptircaklar en sonunda bana elden kan bthcg ölçüm cihazı ve usg

Benim de ilk aynen böyle oldu. İlk dakkalarda çıkmadı ama ışığa tutunca var sanki dedim ama kör oldum resmen Sonra kurudukca seninkinden de ince gri silik çizgi oldu.

Ay inşaAllah vardır yaaa

Aynen bende hepinizi çok sevdim Rabbim tekrar düşük yapmaktan korusun cümlemizi eşim biliyor tabi ailesi bilmiyor bende netleşmesini istiyorum aslında en güzeli herkese hemen söylememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…