- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.921
bekliyoruzzzz bizlere de dua etKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun umut oldunuz bana Yarın kan vermeye koşuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyoruzzzz bizlere de dua etKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun umut oldunuz bana Yarın kan vermeye koşuyorum.
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir sayfanızı takip ediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.Regl düzensiz olduğu için bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama gününü değerlendirdik ve üzerinden 15 gün geçti. İki gündür süren şiddetli kasık ve bel ağrım var. Ayağımın üzerine basamıyorum.Bugün de kahverengi akıntı geldi dayanamadım ov.testi ve erken geb.testi yaptım. Sonuç ekteki gibi sizce bir şeyler var mı? Çok uzun oldu kusura bakmayın nolur.
Regl sancısı gibi. İlk bebeğimde de olmuştu ama bu daha fazla oldu cnmBu kasık ağrısı dediğiniz şiddetli mı nasıl
Geçen 2 ay on le 4 gun geçilmişti ama o zaman sehir disina çıkmıştım ben en iyisi pazar gününü bekleyelim eşim vücudumun çok sıcak olduğunu söylüyor bir diyor hamilemisin acaba birde önce kimyasal gebelik geçirdiğim için bekle biraz daha uzulmeyelim diyorTabiki ihtimal var eğer adetlerin normalde düzenliyse test yap varsa çıkar ama yok gecikmeler oluyorsa bekle derim
Test yapıp negatif görmektense...
İnşaallah vardır
Teşekkür ederim cnm sen ne yaptın? Sitede yeniyim de kim nereye ne zaman yazdı anlayamadım bakıyorum amaTebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallah
Yok canım kanda belliydi idrar çıkmamıştıİdrar testinde gördün mü peki çift çizgiyi canm
Kuzum keşke yasmini birakinca 3 ay baska yontemle korunsaydinizMerhabalar Kızlar ya 22 ay yasmin kullandıktan sonra martta bıraktım 21 Mart’ta hasta oldum 28 gün rutinim zaten . Sat hesabıma göre 18 nisan . Ama çok fena kasık ağrım var ve ağrı resmen bacağıma vuruyor . Neden böyle ağrım var anlamadım
Ben korunalım dedim canım kocam bebek bebek diye yedi bitirdi beni yaKuzum keşke yasmini birakinca 3 ay baska yontemle korunsaydiniz
İdrar testin ne zamsn yaptın cikmadi kanda cikti peki cnm merak ettimYok canım kanda belliydi idrar çıkmamıştı
Kuzum tamam hakli da 3 ay korunulmali deniliyor bebekte herhangi bir problem olmamasi icin. Bende kullandimda bana dememisti kimse simdi diyorum3 ayda iyiki olmamis yoksa kafayi yerdimBen korunalım dedim canım kocam bebek bebek diye yedi bitirdi beni ya
Yumurtlama geç olduysa gecikmeli olabilir benimde kasık batması yumurtlama dönemim de oluyor yada kist olursa Inşaallah iyi sonuç alırsınkızlar merhaba yine
son şüpheli ilişki 31 mart
beklenen adet tarihi 3 nisan
son negatif kan testi 8 nisan
bugün 10 nisan
ne adet oldum ne hamile
tertemiz bir negatif idrar testiyle bakışıyoruz
yarın doktorumu arayacağım kafayı yedim diye !
4 sene geçti bide 9 ayı eklersek çok hatırlamıyorum ama kandan sonra saklarım testi diye yapmıştım çok silikti uçtu gitti çıkmadı bile.İdrar testin ne zamsn yaptın cikmadi kanda cikti peki cnm merak ettim
Kısmet ya ben zaten hemen hamile kalacağımı asla düşünmüyorumKuzum tamam hakli da 3 ay korunulmali deniliyor bebekte herhangi bir problem olmamasi icin. Bende kullandimda bana dememisti kimse simdi diyorum3 ayda iyiki olmamis yoksa kafayi yerdim
Aa oylede oluyomus demek ki idrar da cikmayabiliyo peki yeni miydi 4 haftalık mi yoksa onu Hatırlıyomusun cnm değerini vs cok soru sordum kusura bakma4 sene geçti bide 9 ayı eklersek çok hatırlamıyorum ama kandan sonra saklarım testi diye yapmıştım çok silikti uçtu gitti çıkmadı bile.
Doğum kontrol hapı değil mi bana kist için verdiler içtim kistim geçti ertesi ay hamile kaldım kızım 8 yaşına gelcek maşallahı var devamlı kullanıncamı yan etkisi oluyorKuzum tamam hakli da 3 ay korunulmali deniliyor bebekte herhangi bir problem olmamasi icin. Bende kullandimda bana dememisti kimse simdi diyorum3 ayda iyiki olmamis yoksa kafayi yerdim
Aaa evet ondan olabilir gerçekten ama istahim gidiyor yavaş yavaş azaliyorHadi ya aman Allah korusun inşaallah geçecek sabır canım ya bende korkuyorum bulantıdan ... Gazdan mı oldu acaba ağrı midede gaz olunca dayanılmaz ağrı oluyo bana çok olmuştu çubuk kraker ve ayva ye mideye iyi gelir
Estegfirullah biz biraz geriden geldik geç döllenme olmuştu 2 hafta geriden bayabi geç gittim doktora 10 gün daha beklemiştim zor görmüştü keseyiAa oylede oluyomus demek ki idrar da cikmayabiliyo peki yeni miydi 4 haftalık mi yoksa onu Hatırlıyomusun cnm değerini vs cok soru sordum kusura bakma