Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıklık derken? Sanırım kanama olurken içerde bi boşalma hissinin geldiğinden bahsediyosun? Bende öyle bi durum olmadı
Canım öyle kanama olurken değil de benim adet öncesinde sanki açılıyor gibi hissediyorum bat 2 gün ama ne biliyim her ay bir umut bekliyorum işte arada ufak batmalar oluyor değişik olarak ama işte bu hamilelik belirtileri denilen seyler cok farklı ya

İnşaallah Rabbim gönlüne göre versin canım ama hamilelik belirtileri regl belirtileriyle çok benziyor zaten kasık batması ağrısı bunlarda olan şeyler bat zamanı belli olur artık reglin düzenliyse

İnşaallah Rabbim gönlüne göre versin canım ama hamilelik belirtileri regl belirtileriyle çok benziyor zaten kasık batması ağrısı bunlarda olan şeyler bat zamanı belli olur artık reglin düzenliyse
Adetlerim düzenli aslında ama geçen ay ilk defa cok gecikme yasadım umutlandım baya ama bu hamilelik işini çok sıkıntı ettiğim için gecikiyor inşallah rabbim nasip etmiştir dua et canım hamilelerin duası kabul olur

Aminnn amin inşallah. Ben de çok çekiniyorum gerçekten. Ve cinsiyetle işin ilgisi olmadığını düşünmek istiyorum. Kalbimi karartmayıp güvenmeye devam etmek istiyorum bayanlara da. Hep böyle örnekler de dinliyorum ne yazık ki. İnşallah iyi bir doktor bulurum yaaa. İlçedeyim burada iyi olanı bırak kadın doğumcu bile yok

Aminn canım gönülden diliyorum hepinize tez vakitte tattırsın Rabbim evet gerçekten kafaya takınca adetler bile sapıtıyor

Güvenilir işinin hakkını veren doktor bulmak çok zor benimde o konudan yana hiç şansım olmadı koca İstanbul'da o kadar doktora gittim hiçbiri içime sinmedi şimdi tekrar yine araştırmaya başladım yorumlar üzerine memnun kalanların çok olduğu bayan bi doktor var ama karşıda malesef bana çok uzak yinede eğer yakınlarda bulamazsam ona bi giderim diyorum keşke yakınımda olsaydı çok iyi olurdu napıcan işte bulamıyosun

kızlar merhaba yine
son şüpheli ilişki 31 mart
beklenen adet tarihi 3 nisan
son negatif kan testi 8 nisan
bugün 10 nisan
ne adet oldum ne hamile
tertemiz bir negatif idrar testiyle bakışıyoruz
yarın doktorumu arayacağım kafayı yedim diye !

Normalde böyle geciktiği oluyor muydu ilk kez mi oldu

Allah Allah hayır olsun inşaallah

Normalde böyle geciktiği oluyor muydu ilk kez mi oldu
tutmayan aşılamamdan sonra çok düzenliydi ayrıca 2 Nisandan beri kasık ağrım sancım var hala da devam ediyor kıpır kıpır ediyor bir şeyler geçen gün de bıçak saplanır gibiydi. normalde pkos var bende ama adetim gecikeceği zaman veya adet olmayacağım zaman asla belirti de olmazdı çünkü yumurtalar büyüyüp çatlamazdı. ilk defa böyle oluyor ayrıca bir de su gibi gelen şeffaf akıntı var. doktorum bekle bekle deyip duruyor ama galiba dayanamayacağım artık.

Arkadaşlar benim var 8 nisan di ama hala adet olmadım test yapmaya da korkuyorum gogus ağrım var ve bu havalarda bile sıcak basması oluyor acaba hamile olabilir miyim

Arkadaşlar benim var 8 nisan di ama hala adet olmadım test yapmaya da korkuyorum gogus ağrım var ve bu havalarda bile sıcak basması oluyor acaba hamile olabilir miyim

Tabiki ihtimal var eğer adetlerin normalde düzenliyse test yap varsa çıkar ama yok gecikmeler oluyorsa bekle derim
Test yapıp negatif görmektense...
İnşaallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…