Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben yeni gördüm yazdığını tabiki var bariz belli hamile olduğun hayırlı olsun sağlıkla yükselir inşaallah....yaşadıkların zaten hamileliktede oluyor benim ilk hamileliğimde de yerleşme kanaması olmuştu
Bir an önce kan vermelisin

Tabiki ihtimal var eğer adetlerin normalde düzenliyse test yap varsa çıkar ama yok gecikmeler oluyorsa bekle derim
Test yapıp negatif görmektense...
İnşaallah vardır
Geçen 2 ay on le 4 gun geçilmişti ama o zaman sehir disina çıkmıştım ben en iyisi pazar gününü bekleyelim eşim vücudumun çok sıcak olduğunu söylüyor bir diyor hamilemisin acaba birde önce kimyasal gebelik geçirdiğim için bekle biraz daha uzulmeyelim diyor

Merhabalar Kızlar ya 22 ay yasmin kullandıktan sonra martta bıraktım 21 Mart’ta hasta oldum 28 gün rutinim zaten . Sat hesabıma göre 18 nisan . Ama çok fena kasık ağrım var ve ağrı resmen bacağıma vuruyor . Neden böyle ağrım var anlamadım

Kuzum keşke yasmini birakinca 3 ay baska yontemle korunsaydiniz

Yumurtlama geç olduysa gecikmeli olabilir benimde kasık batması yumurtlama dönemim de oluyor yada kist olursa Inşaallah iyi sonuç alırsın

Kuzum tamam hakli da 3 ay korunulmali deniliyor bebekte herhangi bir problem olmamasi icin. Bende kullandimda bana dememisti kimse simdi diyorum3 ayda iyiki olmamis yoksa kafayi yerdim
Kısmet ya ben zaten hemen hamile kalacağımı asla düşünmüyorum

4 sene geçti bide 9 ayı eklersek çok hatırlamıyorum ama kandan sonra saklarım testi diye yapmıştım çok silikti uçtu gitti çıkmadı bile.
Aa oylede oluyomus demek ki idrar da cikmayabiliyo peki yeni miydi 4 haftalık mi yoksa onu Hatırlıyomusun cnm değerini vs cok soru sordum kusura bakma

Kuzum tamam hakli da 3 ay korunulmali deniliyor bebekte herhangi bir problem olmamasi icin. Bende kullandimda bana dememisti kimse simdi diyorum3 ayda iyiki olmamis yoksa kafayi yerdim
Doğum kontrol hapı değil mi bana kist için verdiler içtim kistim geçti ertesi ay hamile kaldım kızım 8 yaşına gelcek maşallahı var devamlı kullanıncamı yan etkisi oluyor

Aaa evet ondan olabilir gerçekten ama istahim gidiyor yavaş yavaş azaliyor

Hani derlerya yumurtlama öncesi erkek olur diye bende tutmadı geç döllenmeyle oglum olmuştu yanlış hatırlamıyosam adete 1 hafta kala olmuştu nasibi vardı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…