Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ASLINDA Bİ DOKTRA GİTSEN İÇİNE GECİCİ BİŞEY KOYARLAR HEM AGRIN KESILIR HEMDE DIS ZARAR GÖRMEZ
İlçedeyim hani burda özel yokki düzgün devlette de anca randevu alınması lazım ve muane ediyorlar gün veriyorlar ben gün almıştım bi ay verdi önüme sonra adet oldum o gün çok sancım vardı gidememiştm malesef

Kız Allah iyiliğini versin :)))) konuşma diyorsun :))) erkeklerde de düşünmeyen rahat adamlar hiç düşünmüyor maddiyat falan. Ama bazıları da benim adamım gibi çok ince düşünüyor. Olduğunda 1 yaşını bitirene kadar işten ayrılıcam, bütün yük adamın boynuna binecek. Sonra bana senin yüzünden derse o hiç hoşuma gitmez.. Gerçekten çocukları çok seviyor ama maddi olarak bunalırsa farklı olabilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. :)

Son iliski 25 martti üzerinden 15 gün gecti. Olsaydi simdide cikardi bence. Adet bekliycem artik
Hayırlısı , hiç sıkma canını. Daha vakti zamanı var demek ki biz istiyoruz sürekli ama Rabbim daha iyisini biliyor bizden. Ben geçen aya kadar dualarımda hep bu ay hayırlısı ile bana gebelik Nasip et Allah’ım diyordum ama Allah’ın işine karışılır mı hangi ay olacağını ondan başkası bilemez bu ay artık hayırlı vakitte diye dua ediyorum Siz ne zamandır istiyordunuz ilk mi olacak ?

Amin canım yaşantını bilmeden yorum yaptım 2ci çocuğumu da ben istedim yokluk içinde olduk o zamanlarda ama eşim den hiç duymadım şimdi diyorum oğlanı istememiştin benim zorumla olmuştu deyip takılıyorum. Hiç kabul etmez erkekler unutkandır bizim gibi kafaya takmazlar

1,5 yillik evliyiz aralikta hamile kaldim. İkiz olduklarini ögrendik 8. Haftada sonra kalpleri durdu. 30 ocakta kürtaj oldum. Sonra bi ay bekleyip denedik ama olmadi galiba kürtajdan sonra kolay olur diyo herkes ama benim olmadi sanirim

1,5 yillik evliyiz aralikta hamile kaldim. İkiz olduklarini ögrendik 8. Haftada sonra kalpleri durdu. 30 ocakta kürtaj oldum. Sonra bi ay bekleyip denedik ama olmadi galiba kürtajdan sonra kolay olur diyo herkes ama benim olmadi sanirim
Çok geçmiş olsun daha çok yeni benimde 9 haftalık kalbi durmuştu kürtaj oldum 2 ay bekledim 3 ay istedim hamile kaldım 4 yaşında oğlum var kalırsın sende çok stres yapma inşallah seviniriz hep beraber

Aynen canım elbet Allah herşeyin en hayırlısını bilendir... İnşaallah sizin için de en hayırlı zamanda verecektir
Adını listeden silmicem karşısına geri gelecek diye yazacam come back dönüşün muhteşem olur inşaallah

Puff herkes erkek diyor ama ben erkek doktor ön yargımı kıramadım Sanki hepsinin aynı olması gerek gibi düşünüyorum.

Bencede aslında kadını erkeği yok işinin hakkını verende var vermeyende var... Mesela birgün muayene olmaya gitmiştim erkek doktora sırf daha iyi anlar diye bide uzman sözde... Adam illa alttan bakmam lazım yoksa anlayamam dedi bakmaya çalıştı canımı yaktı eee sonuç ne dedim bişey yok dedi üstünkörü o kadar... Halbuki öyle bişeyim varmışki sonradan öğrendim! Başka bir doçent Dr o da erkekti operasyonumu o yapmıştı Allah ondan razı olsun ama hepsi bir olmuyor işte
Ben erkek doktora gitmekten çok çekinirim ne olursa olsun o çekingenliğimi yenemedim
O zaman mecburiyetten gitmiştim
Allah karşımıza ilgili bilgili hayırlı doktorlar çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…