- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.881
Ama sabah idrarınla belki çıkardı canımm
Son iliski 25 martti üzerinden 15 gün gecti. Olsaydi simdide cikardi bence. Adet bekliycem artikSabah yine yap istersen şimdi yaptığın İçin çıkmamıştır belki
Hadi ya üzülme canım belki sonradan çıkar belli mi olurMalesef kızlar tertemiz test
Amiinnn insallah canim herkese nasip olsun tez vakitteÇok tatlısın yaainşallah en kısa zamanda gelir bebeğin
İlçedeyim hani burda özel yokki düzgün devlette de anca randevu alınması lazım ve muane ediyorlar gün veriyorlar ben gün almıştım bi ay verdi önüme sonra adet oldum o gün çok sancım vardı gidememiştm malesefASLINDA Bİ DOKTRA GİTSEN İÇİNE GECİCİ BİŞEY KOYARLAR HEM AGRIN KESILIR HEMDE DIS ZARAR GÖRMEZ
Son iliski 25 martti üzerinden 15 gün gecti. Olsaydi simdide cikardi bence. Adet bekliycem artik
Kız Allah iyiliğini versin :)))) konuşma diyorsun :))) erkeklerde de düşünmeyen rahat adamlar hiç düşünmüyor maddiyat falan. Ama bazıları da benim adamım gibi çok ince düşünüyor. Olduğunda 1 yaşını bitirene kadar işten ayrılıcam, bütün yük adamın boynuna binecek. Sonra bana senin yüzünden derse o hiç hoşuma gitmez.. Gerçekten çocukları çok seviyor ama maddi olarak bunalırsa farklı olabilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. :)Bende zorladım olunca çok seviyorlar bakıcak olan biziz akışına bırakmak lazım istiyoruz ki ağzından duyalım bende istiyorum diye ama erkek gurur yapar çocuk rızkıyla bereketiyle gelir vazgeçme sürekli de konuşmaya gerek yok iliskide bırakde seni seviyorum de gitsin
Hayırlısı , hiç sıkma canını. Daha vakti zamanı var demek ki biz istiyoruz sürekli ama Rabbim daha iyisini biliyor bizden. Ben geçen aya kadar dualarımda hep bu ay hayırlısı ile bana gebelik Nasip et Allah’ım diyordum ama Allah’ın işine karışılır mı hangi ay olacağını ondan başkası bilemez bu ay artık hayırlı vakitte diye dua ediyorumSon iliski 25 martti üzerinden 15 gün gecti. Olsaydi simdide cikardi bence. Adet bekliycem artik
Yok onu yapmadım hiç. Soğan kürü yaptım düzenledi gerçekten ama bıraktıktan 1 ay sonra bozuldu yine.Testere dişli aslanpençesi otu kürü yaptın mı hiç canım. Adet düzenliyor
Cuma sabahi beklerim artik. Yarinda regl olmazsamAma geç döllenme olduysa çıkmayabilir canımm benimm
Amin canımKız Allah iyiliğini versin :)))) konuşma diyorsun :))) erkeklerde de düşünmeyen rahat adamlar hiç düşünmüyor maddiyat falan. Ama bazıları da benim adamım gibi çok ince düşünüyor. Olduğunda 1 yaşını bitirene kadar işten ayrılıcam, bütün yük adamın boynuna binecek. Sonra bana senin yüzünden derse o hiç hoşuma gitmez.. Gerçekten çocukları çok seviyor ama maddi olarak bunalırsa farklı olabilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. :)
Erken yaptın canım sen testi insallah bebegin seninledirCuma sabahi beklerim artik. Yarinda regl olmazsam
1,5 yillik evliyiz aralikta hamile kaldim. İkiz olduklarini ögrendik 8. Haftada sonra kalpleri durdu. 30 ocakta kürtaj oldum. Sonra bi ay bekleyip denedik ama olmadi galibaHayırlısı , hiç sıkma canını. Daha vakti zamanı var demek ki biz istiyoruz sürekli ama Rabbim daha iyisini biliyor bizden. Ben geçen aya kadar dualarımda hep bu ay hayırlısı ile bana gebelik Nasip et Allah’ım diyordum ama Allah’ın işine karışılır mı hangi ay olacağını ondan başkası bilemez bu ay artık hayırlı vakitte diye dua ediyorumSiz ne zamandır istiyordunuz ilk mi olacak ?
Çok geçmiş olsun daha çok yeni benimde 9 haftalık kalbi durmuştu kürtaj oldum 2 ay bekledim 3 ay istedim hamile kaldım 4 yaşında oğlum var kalırsın sende çok stres yapma inşallah seviniriz hep beraber1,5 yillik evliyiz aralikta hamile kaldim. İkiz olduklarini ögrendik 8. Haftada sonra kalpleri durdu. 30 ocakta kürtaj oldum. Sonra bi ay bekleyip denedik ama olmadi galibakürtajdan sonra kolay olur diyo herkes ama benim olmadi sanirim
Amanııınnn sen hamilesiiinnnn yeni farkettim hayırlı olsuuunnnRabbim sağlıkşa kucağına almayı nasip etsiiinnnn. ❤
İnşallah canım benim cok istiyoruz ama allahım hepimize nasip etsin artık aratmasın bizleri deNasip canım inşallahhhh olur bu ay hayırlısıyla
Canım benim Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Ben de senin gibi düşünüyorum, bence doğup büyümesi lazım bir an önce çünkü yaş ilerledikçe bugunkü gücümüzü bulamayız.. Ben eşime hep böyle diyorum da yaşın 40 gib konuşuyorsun diyor. Peki sen bilirsin dedim artık :) ben de 30 yaşındayım. Çocuklar arasındaki yaş farkı açıldıkça kardeşliklerini yaşayamazlar gibi geliyor bana.. Bence 5 yaş bile fazla, geç kaldık ama Rabbim de 2 ay vermedi. Vardır bi bildiği... İnşallah gelicem bir gün konuna :)))
Vallahi yaAllah nasip ederde bigun hamile kalirsam dogurana kadar test yapacsm koyu cizgi gormek icin
Puff herkes erkek diyor ama ben erkek doktor ön yargımı kıramadımSanki hepsinin aynı olması gerek gibi düşünüyorum.
Amin canim insallah bende pko var biraz zor oluyoSanki kendileri bakıcakana baba razı inşallah çok bekletmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?