Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hoşgeldin canım amin sağolasın darısı başına inşaallah kasık ağrısı olur tabi ama illa herkeste olacak diye bişey yok kimisinde oluyo kimisinde olmuyo. Bencede gecikme olmadan test yapma insan o zaman daha çok üzülüyo

Inşallah sende tadarsın annelik duygusunu hayırlısıyla

Hoşbulduumm amin inşallah Evet geçen aylarda çok moralim bozuldu inanmak bile istemedim negatifi görmek istemiyor insan

Listeye baktımda 1 nisan 2 nisan bat yazan var haber vermeyenler sanırım çok zor rabbim bekleyiş içinde olanlara nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah en kısa zamanda verir istediğimizi rabbim. Aşılamaya da gerek kalmaz inşallah en umutsuz zamanda gelir zaten güzel haberler genelde.

Offf ben hala regl olamadım 2 ay oldu neredeyse niye böyle oldu anlamadım. Doktora da gitmedim, gerçekten iyi bir doktor bulup gideyim diye. Kendi kendimi yiyip duruyorum Çok düzenli bir döngüm yok ama daha önce gittiğim doktorlar hiçbir sorun yok, normal senin yapından kaynaklı bilmem ne dedi ama ben artık bunları duymak istemiyorum, bence hiç normal değil

doktor gerçekten çok önemli bir de ben erkek doktor tercih ediyorum. bizi bence çok iyi anlıyorlar

Biraz bosvermek lazim heralde canim ya herkes öyle söylüyo. Vazgecip umursamayinca oldu diyen cok kisiyi okudum ben. Stres yapiyoruz heralde. Gevse biraz cikar aklindan. cok sükür evin bos degil yalniz degilsin

Kist falan yoktur inşaallah yapıyla ne alakası var yumurtalıklarda sorun yoksa düzenli adet gelmesi gerekir
Yumurta tembelliği mi var acaba yakın zamanda hormonlarına baktırdınmı adet olamamak çok strese bindiriyo bence iyi bi doktor bul bacım hepsi işini iyi yapmıyo malesef

Dol
Kırılmış içi canım dolgum vardı ama çok kötü oldu bu ya bakalım bi hafta sabredim adet olursam direk doldurmaya gitcem artkk☹

Benimde geçen ay dolgum kırılmıştı içi boşaldı ama Allah'a şükür ağrı olmadı çünkü eskiden kanal tedavisi yaptırmıştım onun etkisi sanırım dişçi dolguyu yenilerken anestezi de yapmadı biraz hissettim tabi ama dayanılmayacak bi acı olmadı çok şükür
Senin kanal tedavin yoktu heralde?

Yakınlarım diyor 2 çocuk yeter diye ama insan istiyor 3 olsun ilerde 30 umdan sonra da süpriz olursa 4 cü olsun inşallah ben çok seviyom çocukları
Aynı şeyi bana da söylüyorlar canim oglun var kızın var daha ne cocuk istiyorsun diye bende cok seviyorum cocuklari Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben erken gebelige inanmiyorum artik. Mantiksiz yani iliskiden 7 gun sinra cikiyo yaziyo üzerinde. Kanda bile cikmayan idrarda nasil cikacak acaba. Bende yaptim negatif cikti. 2 gun sonra normal testte hayalet cizgi cikti. Bugun tekrarliycam batım bugun. Eger hamileysem anlarizki erken gebelik erken cikarmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…