Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar hanımlar, acaba çörekotu, bal ve tarçın karışımı adet gecikmesi yapabilir mi? Başınıza geldi mi hiç? Benim adetim 3 gün gecikti, hiçbir belirtim yok. BAT günü erken gebelik testi yaptım, negatif; bugün sabah normal gebelik testi yaptım, yine negatif. Tek faklılık bu karışımı kullanmış olmam. Bir fikir verebilir misiniz bana?

günaydınlaaar bugün bat günüm, pazartesi aksam yaptigim testte hayalette olsa bi cizgi gördüm. İcimde bi hareketlilik var ama adet mi bebek mi bilemiyorum. Ne kadar dikkatsizmisim daha önce adet belirtilerime hic dikkat etmemisim kendime kiziyorum su an
Dün test siparis ettim aksama yapacagim insallah

İnşallah hamişsindir

Canım günaydın hadi hayırlısı sonucu merakla bekliyoruz inşallah bebiş yoldadır

Kızlar acilll yardımınıza ihtiyacım var !!!!
Adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım yani dört gündür içiyorum sabah akşam. Dün adetim bitmişti afedersiniz ped bile kullanmadım. Bu gün tekrar kanamam oldu ama hafif kanamalar. Rengide ne kırmızı ne pembe Fuşya gibi . Yani acaba soğan suyundan dolayı mı .içime kurt düştü bırakcam soğan suyunu. Klomende kullanıyorum zaten

Canim adet olurken sogan suyu icilmezki niye oyle basladin

Yok daha önce hiç bu değerlerime bakılmamış. İlaçta vermedi doktor hiç.

Canım adet bitiminden 2 gün sonra başlamak gerekiyor saraçoğlu öyle diyor

Hemen bırak bence, sonrasinda kullaniyo onu herkes.

Ben yapmıştım onu 3 sene önce adetim gecikti o ay tam 20 gün gecikti ama maalesef hamile değildim 50.günde adet olmuştum
Kist yapma riski varmış diye duydum belkide o yüzden olmadım bende

çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi umut oldun

hadi bakalim ins hamilesindir

Ben yapmıştım onu 3 sene önce adetim gecikti o ay tam 20 gün gecikti ama maalesef hamile değildim 50.günde adet olmuştum

Ay gerçekten mi ya?? 20 gün gecikme nedir yahu!! İnsan çatlar! Ayy yok yapmam bir daha o vakit ben bu karışımdan.

Ayyy korkutmaa İnsanıııı bende onunla gebe kaldııım :)))) kist varkende hcg yükselmez dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…