- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.601
Allah seni Ahahha gülmekten karnım sallanıyorBende mazot diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni Ahahha gülmekten karnım sallanıyorBende mazot diyordum
Yok canım sadece mat koyu ve kokuluİdrar rengini bende merak ediyorum gerçi sıvı tuketmediginde koyu oluyo dimi bide içinde bişeyler varmi idrarinizda faekettinixmi
Allah seni Ahahha gülmekten karnım sallanıyor
Tam tersi folik asit vücutta depolnmz. Onun içn gebelikten en az 3ay önce başlanması tavsiye edlyr. Her Dr gerekli görmyr. Elzem bşy değil Bi çeşit vitamin sonuçta
Kızlar suan hamile olanlara bir sorum olacak izninizle. Acaba hamile olduğunuz son adet döneminizde adet olacakmışsınız gibi vajinal açıklığınız oldu mu ? Benim her adet dönemimde kanal acılmış gibi olur anlardım yine öyle acıklık var bat 3 gün acaba hamile olsam da o acıklık olur mu ?
Peki Hamiş arkadaşlar, özellikle gebeliklerini yeni öğrenenlerde idrarda koyulşma var mı?
Bazı yerlerde her hamilenin idrarının koyu renk olduğu ve bundan da gebeliğin tahmin edilebldği yazıyor.
Bu doğru mu yksa gebeliğin ilerleyen haftalarnda mı koyulşma oluyr
Gunaydinnn kuzummHayırlı sabahlar kalbinde hased bulundurmayan güzel arkadaşlarımmm ❤❤❤ Bugün herkes için en güzel gün olsun
Belirti olmadan da oluyor mu canım. Benimde adetim gecikti 4 gün test yaptım çıkmadı. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vs yok bende. Sadece akıntı varHoşgeldin bacım teşekkür ederim amin...tez zamanda sizede nasip olur inşaallah
Hamdolsun ben tedavisiz hamile kaldım çok şükür geçen ayda düşünüyordum zaten Rabbim nasip etti hamdolsun
Benim ilk hamileliğimde en önemli belirtim yerleşme kanamasıydı sonradan kasık ağrılarım oldu bide daha önceden hiç yaşamadığım göğüs ağrılarım oldu
Gaz halsizlik yorgunluk öğrendikten sonra bulantılar öğürmeler başladı...
Şimdikinde pek belirti yaşamadım sadece ara ara yoğun akıntım oldu ve şişkinlik gaz oluyor o kadar... sen ne kadar zamandır istiyorsun yaş kaç yıllık evlisin?
Adete 5 gün kala testte çıktı mı peki canım idrar testindeBenim ilk hamileliğimde adete 5 gün kala kanda öğrenmiştim sağlık ocağında
Canım ben o aya kadar idrar testi yapıyordum hep negatif ti. O ay yapmamıştım kanda öğrendim.Adete 5 gün kala testte çıktı mı peki canım idrar testinde
Canım bende çektirdim benim tüplerde sorun yoktu çok şükür. Başka sorun var bende. Gecen ay arkadaşım çektirdi ve o ay eşiyle sadece bir kere ilişkiye girebilmis veeee hamile hiç beklemiyodu hemde. Sana da faydası olur inşallahSelam hanımlar
Bi kaç gün önce de yazmıştım.
Rahim filmi çekildim tüplerimden biri kapalı imiş onu öğrendim ve şu an iki tüpümde açık.
Öncelikle bir çok yerde farklı farklı yorumlar okudum ki hakverirsiniz baya da korktum hgs filminden ama belki okuyanlara bir faydası olur diyerekten yazmak istedim.
Evet açık tüp için ilaç verirken acı hissetmedim az bişey sancı oluyor ama kapalı tüpte ağrım oldu o da maksimum 1 dk odadan çıktığımda sancım ve hafif ağrım vardı ama İnan’ın işlem bitince herşey bitiyor korkmayın ve yaptırın doktorunuz talep ettiyse.
Kanama hafif devam ediyor 2-3 gün normalmiş zaten çok az ve hafif pembe şekilde.
Bir gün ilişki için ara ver dedi doktorum dün boş geçtik.
Bugün tekrar gittim kontrol için ve Bingo yumurtam var bu arada ben geç yumurtluyorum zannediyordum diğer kontrolde öle çıkmıştı ama sanırım değişebiliyor şu an yumurtan var dedi ve ovıtrelle 250 mcg iğne verdi (karından vuruluyor) bugün ve 3 gün üst üste ilişki dedi ve Cuma tekrar gel dedi.
Bu Arada eşimde spermiogram testi yaptırdı onunda sorun yokmuş.
Doktora göre hamile kalmama engel hiç birşey yok bu ay için :) hayırlısı ile bekliyoruz dediğim gibi herkes gibi bende bayaaaa korkan biriydim ama 2 dk sancı ve ağrı sanırım anne olmak için hiç birşey ❤
Herkesin kalbinden geçen dileği kabul olsun❤ Umarım bir gün bende mutlu bir haber yazabilirim buraya
Sormak istediğiniz birşey olursa bildiğim birşey ise yardımcı olmak isterim
Olsun canımHa tamam gördüm canım
Uyu valla tadını çıkar keşke bende uyuyabilsem ama bi afacanla uğraşıyorum yatmak ne mümkün
Belirti olmadan da oluyor mu canım. Benimde adetim gecikti 4 gün test yaptım çıkmadı. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vs yok bende. Sadece akıntı var
Günaydınlarrr canımGünaydın hanımlar
Canım ben tarlusal kullandım o ay adetim gününde geldi. Gynostol 4 ay peşpeşe kullandım. Femara da kullandım büyümeyen yumurtam 22 ye ulaştı ideal olan boyuta. Sonra çatlatma iğnesi yapti doktor ama ben hamile kalamadim sana faydası olur inşallahmerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz ?
benim adet cok düzensiz kesin bir tarih veremeyecegim. haplarla yumurtlama gününü ayarlamaya calisiyoruz ona göre adeti ayarliyoruz son adet 23 martta baslamisti
bu ay yumurtalarim büyümedi 10 ve 11 de kaldi bugün tarlusal kullanmaya basladim bugün ondan sonra adetin 3. günü femaraya baslamaliyim insallah olumlu olur. ve gynositol de verdi dr onuda kullanmaya basladim bugün.
mayisda tekrar bir deneme yapacagiz insallah yumurtalar büyürse.
aranizda tarlusal, femara ve gynositol kullanmis olanlar varmi ?
benimle tecrübelerinizi paylasirmisiniz ? ben ilk defa kullaniyorum bunlari ( daha önce klomen denedik hic etki etmedi dr sanirim pco var sende dedi)
cok üzüldüm bugün yumurtalar büyümemis umudumda tükeniyor bu konulari konusamiyorsunda herkezle anlamiyorlar
Neden testte çıkmıyor o zaman ya 4 gün geçti 4 sabahtir test yapıyorum tık yok hala tek çizgiTabi oluyor canım bende hala belirti yok sadece akıntı var ara ara bide gaz oluyor
Göğsümdede tık yok bu sefer