Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar.. umarım ben de nisan ya da mayısta hamile kalabilirim artık.. biz bir yıldır deniyoruz, eşimde varikosel var, bu ay aşılama yapılacaktı, klomen kullanmıştım, 4 yumurtadan sadece ikisi büyümeye devam etti, cuma günü doktorum bi tanesi hızlı büyümüş haftasonu çatlar yakalayamayız dedi aşılama yapılamadı, önemli günleri söyledi mutlaka deneyin umut var dedi ama benim doğal yollarla olacağına dair hiç umudum yok iki hafta sonra regl olursam yine aşılama sürecine başlanacak bu sefer çift doz klomen olacakmış.. forumları genelde okuyorum bu gece buraya yazmak istedim.. umarım kalbimizden geçen hayaller en kısa sürede gerçekleşir

Sen genede dene rabbim büyük tüp bebeğe gidip de hamile olduğunu öğrenen leer biliyorum rabbim büyük umudunu. Yitirme

Ayyy ben bu mesajı görmemiş miyimmmm Allah razı olsunnn canımmm yaaaa. Bildirim gelmemiş banaa. Profilinden gördüm bu mesajı

Sabahları ve gece koyu benımki gündüz stabil

Umudunu asla kaybetme canım. Biz 6 senedir evliyiz. Eşimde azosperm var. Varikosel başlangıcı da var. Tüp bebek denedik her şey güzel yolunda gitti. Ama nasip de yokmuş ki bende tutmadı. Eşim ara sıra kür denedi yine de olmadı. Kaybetmedik umudumuzu. Elbet bir gün güneş bizim içinde doğacaktı biliyordum. Çünkü imkansızları olduran bir Yaradanımız var hamdolsun.

Varikoselmiş sperm yokmuş bunlara takılma sen. Tıbben bizim imkansızın imkansızıydı. Ama Rabbimin ol deyince olduran gücünü hesaplayamayan bir tıp var... ❤

Allah isterse yumurtası olmayan bir kadına da verir, spermi olmayan bireylere de verir. Tıpkı hep verdiğim örnek gibi. HZ.MERYEM... Hiç eşi olmadan Hz. İSA YA gebe bıraktıran Allah, sana da evlat verecek umudunu dinç tut  Yeter ki sabır ve dua ile çabalayıp tevekkül edelim

İdrar rengini bende merak ediyorum gerçi sıvı tuketmediginde koyu oluyo dimi bide içinde bişeyler varmi idrarinizda faekettinixmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…