- 20 Ekim 2017
- 238
- 179
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.581
Gebeliği ilk öğrendiğn sıralarda idrarın koyu mu olurdu? imdi ne durumda?Evet ilk 3 ay sabah akşam aç karnına taze sıkılmış havuç suyu düşüğü engelliyor. Amniyos sıvısı sağlıyor3-4 havuçdan bir bardak çıkıyor hemen hemen
Gebeliği ilk öğrendiğn sıralarda idrarın koyu mu olurdu? imdi ne durumda?
Gebeliği ilk öğrendiğn sıralarda idrarın koyu mu olurdu? imdi ne durumda?
Ondan dolayı da olabilir ama bundan sonra hangi hastaneye gitsen tahlillerini bulursun canim ordan ama o hep kalsin sende
Ne demek canim benjm her zamanTamam canım Allah razı olsun
Renk sordumRenk sormadın heralde sen yaa
Ne demek canim benjm her zamanyarin haber edersin bizi ok
Sende iyiki varsin tatlımİnşaAllah canımmmm. İyiki varsınızz
Sen genede dene rabbim büyük tüp bebeğe gidip de hamile olduğunu öğrenen leer biliyorum rabbim büyük umudunu. Yitirmemerhabalar.. umarım ben de nisan ya da mayısta hamile kalabilirim artık.. biz bir yıldır deniyoruz, eşimde varikosel var, bu ay aşılama yapılacaktı, klomen kullanmıştım, 4 yumurtadan sadece ikisi büyümeye devam etti, cuma günü doktorum bi tanesi hızlı büyümüş haftasonu çatlar yakalayamayız dedi aşılama yapılamadı, önemli günleri söyledi mutlaka deneyin umut var dedi ama benim doğal yollarla olacağına dair hiç umudum yokiki hafta sonra regl olursam yine aşılama sürecine başlanacak bu sefer çift doz klomen olacakmış.. forumları genelde okuyorum bu gece buraya yazmak istedim.. umarım kalbimizden geçen hayaller en kısa sürede gerçekleşir
Eneaciz canım sayfa ni okuyunca gerçekten çok duygulandım ve seni tebrik ediyorum inşallah hamililigin boyu rahat ve çok mutlu olursun ne güzel ya gerçekten ne diyeceğimi bilemedim sen güçlü kuzum hayat boyu öyle kal doktorlar çok sacmalamis orda olsaydikta bitane suratına patlatsaydik ona ne ya şimdi doktora sinirlendim neyse canım uzun oldu
Cnm ya sağlıklı olun bebişin ile iyi gecelerAyyy ben bu mesajı görmemiş miyimmmmAllah razı olsunnn canımmm yaaaa. Bildirim gelmemiş banaa. Profilinden gördüm bu mesajı
Nasip canım inşallahhhh olur bu ay hayırlısıylaDesene bu ay da hüsran canım yaaa acıldı çünkü hissediyorum daha 3 gün var ama ne biliyim. Teşekkür ederim canım benim
Sabahları ve gece koyu benımki gündüz stabilPeki Hamiş arkadaşlar, özellikle gebeliklerini yeni öğrenenlerde idrarda koyulşma var mı?
Bazı yerlerde her hamilenin idrarının koyu renk olduğu ve bundan da gebeliğin tahmin edilebldği yazıyor.
Bu doğru mu yksa gebeliğin ilerleyen haftalarnda mı koyulşma oluyr
merhabalar.. umarım ben de nisan ya da mayısta hamile kalabilirim artık.. biz bir yıldır deniyoruz, eşimde varikosel var, bu ay aşılama yapılacaktı, klomen kullanmıştım, 4 yumurtadan sadece ikisi büyümeye devam etti, cuma günü doktorum bi tanesi hızlı büyümüş haftasonu çatlar yakalayamayız dedi aşılama yapılamadı, önemli günleri söyledi mutlaka deneyin umut var dedi ama benim doğal yollarla olacağına dair hiç umudum yokiki hafta sonra regl olursam yine aşılama sürecine başlanacak bu sefer çift doz klomen olacakmış.. forumları genelde okuyorum bu gece buraya yazmak istedim.. umarım kalbimizden geçen hayaller en kısa sürede gerçekleşir
Değişik Bi amonyak gibi kokusu var ayıptır söylemesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?