- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.261
Benimde adetim 3 gün gecikti kızlar bende de akıntıdan başka birşey yok
İnşallah canımmm. Bu arada benim de olursa ilk olck kızlarHadi hayırlısı inşallah bebiştendir
Sanırım yokTamam canım ay inşallah koyulaşır
Hayalet gibiBenimde oylede canim ondan sordum bak bu benim benimkide gozukmuyor tam
Ins vardir canim sabah haber et
Bende hemen yollayan bi site bulup 10 lu alayim hemen. İnsallah hepsini kullanmak zorunda kalmam50 tane 1 aya çook. Ama kaç aydır duruyo evde kafa rahat
Hic umutlandirmak istemem ama hayalet bi cizgi yokmu orda. Bende görmek istedigim icin mi görüyorum acabaSanırım yok
Cizgiyi goruyorum canim cizginin rengi pembe mi ama olmasa neden orda cizgi ciksin ki hicbirsey cikmamasi lazimHayalet gibihatta yok
hayirli haberlerini bekliyoruz o zmanBende henüz hamile değilim ama olursa ilk olcak
ins hayirlisiyla olmustur sen de bendensin benim de 2 olucak bu ay olursaBenim de olmussa 2 nci ins olucak
İnş cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin insins hayirlisiyla olmustur sen de bendensin benim de 2 olucak bu ay olursa
gecmis olsun cnmBenim ilk olacak. Ocakta ikizlerimin kalpleri durdu kürtaj oldum makesef
boyle seyler cok hassas soylenen hersey insana umut veriyor biliyorum nötr olarak soyluyorum resmi buyutmeden bile 2 cizgiyi hafif görüyorumHayalet gibihatta yok
Bende ümit vermek istemedim sonradan çıkmazsa üzülme diye ama bende görüyorum resmi açmadan canım yarın tekrarlarsin testiSanırım yok
Cnm var silik benimde sürekli silik pembe cikiyo kaç gündür bu şekilde cikiyo ins seninki koyulasir cnm üzülmeHayalet gibihatta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?