- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.241
Bende henüz hamile değilim ama olursa ilk olcakya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Evet canim bugün daha bata bir hafta var duramadim erken gebelik testiyle yapmıştım hayırlısı olsun insallah
Benim de olmussa 2 nci ins olucakya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuşErkenmiş daha canım. Benim adete 4 kala erken gebelik testinde çıkmadı. Saatler sonra hayali çizgi çıkmış ama laboquick kaset testte gölge çıkmıştı. İnşaAllah hamilesindirrrr yaaaa
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş
Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Hepimizin olmuştur inşallahhhhhhayirlisi canm ins olmustur8
Bebişlerimizle inşallahhhhİnşaallah Rabbimin izniylehatta doğumdan sonra da irtibatı kesmeyelim
Hayırlısı olsun canım Rabbimin izniyleAllah im kucagina almayi nasip etsin canim benimde var cocugum pko engel degil biliyorum ama zor oluyor iste subattada bir kaybim oldu 4 aylik kontrole gittigimde kalbi durmustu ilacla düsük yaptim hayirlisi olsun insallah
Bende 2.inşallahhhya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Benim 2.İlk :)
Ne guzel canim benimde iki gun sonra cikar insallah
Sabır istiyo gercekten bu süreç beklemek çok zor ama iki gün daha bekleyelim bakalim hep beraberCanım ben de gördüm silik bişeyler var ordaİnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Benimkide koyulaşır insallahİlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu
Benim ilk olacak. Ocakta ikizlerimin kalpleri durdu kürtaj oldum makesefya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Benimkide koyulaşır insallahYarin sabaha testim yok malesef. Yarin alip carsamba sabah yapcam varsa netlesir iki günde heralde. İnsallah o zamana kadar kırmızı görmem
50 tane cok degilmi yaİnşaAllah canım yaaaainternetten 50 adet laboquick test olan paketi alsana. Rahat rahat yaparsın takip edersin hemde uyguna gelmiş olur :)
50 tane cok degilmi ya5 li 10 lu falan alsam iyi olacak aslinda. 5 lira verip duruyorum bu son diyerek
5 haftanın içindeyim canım :) bide bende de akinti var bide çok uykum geliyor genelde ilkinde mide bulantisindan perişan oldum hastanelerde o yuzden bunda şaşırdım ::
Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu meletgerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da
Benimde 2. Olacak inşallah olmuştur hamileyimdirya arkadaslar peki hamile kalanlar ve bekleyenler ilk bebek mi yoksa 2 mi benm bi oglum var ikinciyi dusunuyoruz bakalim o da bu ay tutacak mi
Benimde adetim 3 gün gecikti kızlar bende de akıntıdan başka birşey yok@Hayal Kocak belirti olmamasına takılma bende hala yok sadece ara ara gaz ve bol akıntı oluyor hayırlısıyla değerin yükseliyodur senindeson adetine göre şuan kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?