Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim bugün daha bata bir hafta var duramadim erken gebelik testiyle yapmıştım hayırlısı olsun insallah

Erkenmiş daha canım. Benim adete 4 kala erken gebelik testinde çıkmadı. Saatler sonra hayali çizgi çıkmış ama laboquick kaset testte gölge çıkmıştı. İnşaAllah hamilesindirrrr yaaaa

Erkenmiş daha canım. Benim adete 4 kala erken gebelik testinde çıkmadı. Saatler sonra hayali çizgi çıkmış ama laboquick kaset testte gölge çıkmıştı. İnşaAllah hamilesindirrrr yaaaa
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş
Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Allah im kucagina almayi nasip etsin canim benimde var cocugum pko engel degil biliyorum ama zor oluyor iste subattada bir kaybim oldu 4 aylik kontrole gittigimde kalbi durmustu ilacla düsük yaptim hayirlisi olsun insallah
Hayırlısı olsun canım Rabbimin izniyle

Ne guzel canim benimde iki gun sonra cikar insallah
Canım ben de gördüm silik bişeyler var orda İnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Sabır istiyo gercekten bu süreç beklemek çok zor ama iki gün daha bekleyelim bakalim hep beraber Dileyen hakeden herkese nasip etsin İnsallah, kucaklarimizi bos bırakmasin

İlk yaptığım gün yok gibiydi resmen. Kendim hayal görüyodum sanki. Ama bir kaç saat sonra hafif grimsi oldu. Ertesi günde yine aynı silikti ama pembeliği anlaşılıyordu
Benimkide koyulaşır insallah Yarin sabaha testim yok malesef. Yarin alip carsamba sabah yapcam varsa netlesir iki günde heralde. İnsallah o zamana kadar kırmızı görmem

Benimkide koyulaşır insallah Yarin sabaha testim yok malesef. Yarin alip carsamba sabah yapcam varsa netlesir iki günde heralde. İnsallah o zamana kadar kırmızı görmem

İnşaAllah canım yaaaa internetten 50 adet laboquick test olan paketi alsana. Rahat rahat yaparsın takip edersin hemde uyguna gelmiş olur :)

5 haftanın içindeyim canım :) bide bende de akinti var bide çok uykum geliyor genelde ilkinde mide bulantisindan perişan oldum hastanelerde o yuzden bunda şaşırdım ::

Aynıyız o zaman bende ilkinde çok bulantı çektim öğürürdüm aman maaşallah diyelim o zaman dedikleri gibi her gebelik bir değilmiş demekki...

Gebelik oncesi baktirdiysan onada bak canim. Genelde gebelikte cikiyor bu melet gerci ben cocuklugumdan beri kullaniyoeum da

Canım önceki kan tahlillerime baktımda hamilelikten önce tsh en yükseği 2.57'miş diğerleri hep 1 küsürlerde...
Gebeliktede en yükseği 7 aylık olduğum tahlilde 3.35'miş
Dediğin gibi o zaman hamilelikte artıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…