- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.281
baya var.hayırlısı olsun arkadaşımSanırım yok
hayirli haberlerini bekliyoruz o zman
Ben dört aydr kullanıyorumKızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz??
ben kullanıyorum doktorum vitaminlere devam etmemi söyledi. Siz kullanıyor musunuzKızlar bu arada folik asit kullanıyor musunuz??
Evet canım kullanıyorum.ben kullanıyorum doktorum vitaminlere devam etmemi söyledi. Siz kullanıyor musunuz
n11'den alabilirsin canım benim siparişim 1 günde geldi.Bende hemen yollayan bi site bulup 10 lu alayim hemen. İnsallah hepsini kullanmak zorunda kalmam
Ayyyy o hayalet dediğin çizgi resmi açmadan bile görünüyor inşallah doğru sonuçtur tatlım kan testi sonucunu bekliyoruz o zaman bat kaç gün kaldı ?Hayalet gibihatta yok
Aynen canim bence kontrol ettir yinede.Canım önceki kan tahlillerime baktımda hamilelikten önce tsh en yükseği 2.57'miş diğerleri hep 1 küsürlerde...
Gebeliktede en yükseği 7 aylık olduğum tahlilde 3.35'miş
Dediğin gibi o zaman hamilelikte artıyor heralde
hala doktor yüzü görmeyen Bi hamiş varmış
LABOQUICK GEBELİK TESTİ
n11 den bu testi aldım 10 tanesi 16 tl.sürekli eczaneye gitmekten iyidir:)
ama youtubede videolarına bakıyorum.
idrarla yapılmıyor mu bu ya.
kullanan varmı bu markayı?
teşekkür ederim hemen şimdi söyleyim yarın gelir inşallah çarşamba yaparım :)n11'den alabilirsin canım benim siparişim 1 günde geldi.
Kullandım ben canım idrarla yapılıyor tabiki. Damlalıklı olanlardan.LABOQUICK GEBELİK TESTİ
n11 den bu testi aldım 10 tanesi 16 tl.sürekli eczaneye gitmekten iyidir:)
ama youtubede videolarına bakıyorum.
idrarla yapılmıyor mu bu ya.
kullanan varmı bu markayı?
Ne zaman gideceksin?Eneaciz de daha gitmedi randevusunu bekliyor
Aslında ne kadar geç o kadar iyi... Tabi sabretmek zor geliyor bize
Ben sadece keseyi gördüm daha iş bitmedi şimdi böyle olunca insan acaba bebeğimi görüp kalp atışını duyabilecekmiyim diye düşünüp duruyor... inşaallah hepsini görürüz
Selam kızlaar ben döndüm :) Bat tarihimi 30 nisan olarak güncelleyebilir misin kuzum?Mavi Boncugumm Gerçi normalde 5 gün süren adetim bu ay geç geldi ve afedersiniz siyaha yakın bir renkte geldi ve 7 gün sürdü. Bakalım hangi gün olucam :)
Başliğı görunce yazmak istedim, 25 gunlük taze anneyim ve imkansız denen bir hamilelik kendiliğinden oldu... şimdi emzirirken ve aklima gelen her vakit, Çok dua ediyorum insallah dileyen, isteyen tüm kadınların sağliklı huzurlu bebekleri tez vakitte olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?