- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.101
Tebrikler darısı tum isteyenlerecanım 73 olmuş bhcg çok şükür
amiiin aklıma geldikçe dua edicem bundan sonra Rabbim herkese nasip etsinTebrikler darısı tum isteyenlere
Gözün aydın canım böyle kat kat sağlıklı bi şekilde ilerler inşallahcanım 73 olmuş bhcg çok şükür
Amin canım inşallah.Üzülme canım adeti gördüğün o anki üzüntüyü çok iyi biliyorum. Birbirimize dua edelim bizlerde alacağz inşallah bebisleri kucağımiza
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıylacanım 73 olmuş bhcg çok şükür
Sende mi yeni öğrendinnnncanım 73 olmuş bhcg çok şükür
Nasip canımİnşallah ama daha belirti içinde çok erken gibi bilemedim bende
iki gün önce öğrendim canım başka kim hamilr olduğunu öğrendi bişey mi kaçırdımSende mi yeni öğrendinnnn
darısı isteyenleree canımmmGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
aminnn kuzum inş çok sağolGözün aydın canım böyle kat kat sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah
bin şükür vallahi çok iyi hissediyorum. inşallah kese için haftaya perşembe çağırdı doktor şimdi onu bekliyorum bakalımOhhh hamdolsun yaaaa❤
Mavi nerdesın canım muayene olmussundur umarım bebişini gördün
Doktorunu değiştir bence pek bişey bilmiyor gibi canımOldum canım çok şükür keseyi gördüm
Son adetime göre 6 haftalığım ama doktor 4 gün geriden geliyor dedi neye göre şimdiden böyle söyledi anlamadım belki kesenin mm'boyutuna göre dedi bilemiyorum....
Yani geç döllenme mi dedim evet dedi
Ama bence bunu şuan tespit etmek çok erken bana göre.... Henüz bebeğim görünmedi haliyle .. bide benim kan değerlerimde tiroidim 2.88 çıkmıştı doktor normalin bir tık üstünde çıkmış endokrine bi görün muhtemelen ilaç gerekmez bişey demeyecek ama yinede git dedihalbuki referans değerinin altında çıkmış yani yüksek değil ki... Sizlerin tsh kaç kızlar? Endokrin bölümüne gittim doktor şuan çok yoğun yarın sabah gel dediler ama gitmeyi düşünmüyorum... İnşaallah bebeğimi görüp kalp atışını da duymak nasip olur
Eneaciz @Reyosero
Doktorunu değiştir bence pek bişey bilmiyor gibi canım
Kese görünmüş en azından gözün aydın canım daha güzel bi doktorla kontrollerine devam et şimdi sırada kalp atışı mı varZaten öylesine gittim ona canım devlet hastanesi olduğu için rastgele buldum randevuyu..sırf keseyi görmek için gittim
Bide doktorun adına uzman yazıyor
Beklicez napalım sabır işi baştan sona
Kese görünmüş en azından gözün aydın canım daha güzel bi doktorla kontrollerine devam et şimdi sırada kalp atışı mı var
Mavi Boncugumm canim ne yaptin doktoktor kontrolun nasil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?