Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gittik canım biz. Esimde sorun yok bende yumurta rezervi azlığı var
Yumurta azlığı tembelliği in incir havuç kürü baya iyiymiş canım istersen bi araştır yap inşallah yapmana gerek kalmaz hamile olursun da eğer regl olursan dene bence ama havuç kürüyle birlikte tabi tek incir kürü yumurtayı geliştirip çatlamasa kiste dönüşüyormuş

Yaptım canım neler denemedim ki

Kızlar benim normal Batım bugün. Normalde 2-3 gün gecikir. Az önce peçeteye kan geldi. Adette oluyor da olabilirim. Ama ne herzaman olan kasık agrım var ne de bel ağrım. Anlayamadım. Üzüldüm görünce.

Kızlar benim normal Batım bugün. Normalde 2-3 gün gecikir. Az önce peçeteye kan geldi. Adette oluyor da olabilirim. Ama ne herzaman olan kasık agrım var ne de bel ağrım. Anlayamadım. Üzüldüm görünce.
Üzülme canım adeti gördüğün o anki üzüntüyü çok iyi biliyorum. Birbirimize dua edelim bizlerde alacağz inşallah bebisleri kucağımiza

Selam kızlar benim de geçen hafta ilişkiden sonra kasıklarımda ve belimde ağrı başladı geçmiyor regl tarihime 12-13 gün var daha.sizce bunlar belirti mi yoksa psikolojik mi aynı durumu yaşayanlarınız var mı

Son ana dek bısey hissetmeyenlerdenım ama olabilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…