- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.061
ne haber kızlar hamile olanları tebrik eder darısınıda kendıme dilerimAdete 14 gün var tam yumurtlama zamanımdayım insallah bu ay tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı başına inşallah tutar canım benimne haber kızlar hamile olanları tebrik eder darısınıda kendıme dilerimAdete 14 gün var tam yumurtlama zamanımdayım insallah bu ay tutar
Benim günüm geçti gebelik testi yaptım sabah çıkmadıBariz hamilelik var gibi. İnsan nasılda umutlanıyor. Günüm geçmeden test yapmayacağım. Her seferinde insan üzülüyor.
Canım benim bata 1 gün kala böyleydi adetim 1 gün geçti hala olmadım adetBak canım benim bata 3 4 gün faln kala böyle olmuştu ama adet olmuştum
İnşallah isteyen herkese nasip olsunne güzel sıkıntı yoksa, demekki zamanını bekliyo. bu ay nasip eder inşallah Allah
Beni deli ilan etti bile beni bilen yakın bi arkadaşım bile inanmıyo bana artık o derece yani bi bucuk yılda deli ilan edildimbenim eşim artık bana deliymişim gibi bakıyor ağzını açmıyor bu konuda yorum yapmıyor adetim gecikti deyince bile umutlanmadı belki de en güzelini yapıyor
Bende merak ediyorum canım valla anlamadım gitti gerçekten ama inatla bekliyorum bakalım inşallah öyledirÇok değişik kız ha bire yumurtlama mi oluyor güzelim heralde ilişki olsun diye yumarta seni bekliyor canım inşallah hamilesindir seninkini çok merak ediyorum gerçekten
Cok saol cnm insalahSağol canım darısı başına inşallah tutar canım benim
O attığın test baya silikti canım ondan ben öyle demiştim gebelik testi yapmadın mı hiçCanım benim bata 1 gün kala böyleydi adetim 1 gün geçti hala olmadım adet
Yaptım canım gebelik testi çıkmadı. Gecen hafta iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Adeti geçince iki gün sonra test yaptı çıkmadı. Adetin üstünden bir hafta geçince öğrendi hamile olduğunu testte bir hafta sonra çıktı yani bu işler belli olmuyorO attığın test baya silikti canım ondan ben öyle demiştim gebelik testi yapmadın mı hiç
Canım sen hamileliğini yeni öğrendin galiba değil mi
Tabi canım geç döllenme diye bişey var ya ondan geç çıkıyordur inşallah sende de onun için çıkmamıştır da bebeğin seninledirYaptım canım gebelik testi çıkmadı. Gecen hafta iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Adeti geçince iki gün sonra test yaptı çıkmadı. Adetin üstünden bir hafta geçince öğrendi hamile olduğunu testte bir hafta sonra çıktı yani bu işler belli olmuyor
8 olcak canım bekliyoruz hiç doktora gitmedim sadece üstten ultrasonla bakılmıştı bi kere oda adet sancısı için gitmiştim kist falan yok denilmişti başkada gitmedim geçen ay gidecektim eşim izin vermedi boşver erken dedi bakalım inşallah bu ay gelmez regl gelirse de doktor yolu gözüküyor malesefEslem sen ne kadardır bekliyorsun ve sorun var mıydı sizde
8 ay mı8 olcak canım bekliyoruz hiç doktora gitmedim sadece üstten ultrasonla bakılmıştı bi kere oda adet sancısı için gitmiştim kist falan yok denilmişti başkada gitmedim geçen ay gidecektim eşim izin vermedi boşver erken dedi bakalım inşallah bu ay gelmez regl gelirse de doktor yolu gözüküyor malesef