• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim eşim artık bana deliymişim gibi bakıyor ağzını açmıyor bu konuda yorum yapmıyor adetim gecikti deyince bile umutlanmadı belki de en güzelini yapıyor
Beni deli ilan etti bile beni bilen yakın bi arkadaşım bile inanmıyo bana artık o derece yani bi bucuk yılda deli ilan edildim :KK70:

Çok değişik kız 😆 ha bire yumurtlama mi oluyor güzelim heralde ilişki olsun diye yumarta seni bekliyor canım inşallah hamilesindir seninkini çok merak ediyorum gerçekten😘
Bende merak ediyorum canım valla anlamadım gitti gerçekten ama inatla bekliyorum bakalım inşallah öyledir :KK51:

benim geçen ay 9 gün gecikti 2 sefer kan baktırdım 2 sefer evde test yaptım çıkmadı .delircektim.dr.bahardan gecikme olabilr dedi :(ertesi gün geldi.çok umutlanmıştım.sonuçta 9 gün gecikme normal değil.o ndenle artık gecikmeler beni heycanlandıramaz :)

Benimde bat bugün sanki adet olacak gibiyim ama hiç leke falan yok birde kolumun altindan tüm göğsümü saran bir agrı var inşallah bu kez olmuştur 1 kimyasal geçirdim 9 ay once

O attığın test baya silikti canım ondan ben öyle demiştim gebelik testi yapmadın mı hiç
Yaptım canım gebelik testi çıkmadı. Gecen hafta iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Adeti geçince iki gün sonra test yaptı çıkmadı. Adetin üstünden bir hafta geçince öğrendi hamile olduğunu testte bir hafta sonra çıktı yani bu işler belli olmuyor

Yaptım canım gebelik testi çıkmadı. Gecen hafta iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. Adeti geçince iki gün sonra test yaptı çıkmadı. Adetin üstünden bir hafta geçince öğrendi hamile olduğunu testte bir hafta sonra çıktı yani bu işler belli olmuyor
Tabi canım geç döllenme diye bişey var ya ondan geç çıkıyordur inşallah sende de onun için çıkmamıştır da bebeğin seninledir

Aminn canım inşallah. Kızlar herşeyden önce nasıp edecek olan Allah hepimiz bunun bilincinde olalım. Bakın dediğin arkadaşım geçen ay sadece bir defa birliktelik olmuş eşiyle. Oda beklemiyordu bir defadan zaten olmaz diye. Şu an hamile 2. Senenin sonunda. Hepimize nasip eder inşallah mevlam.

Eslem sen ne kadardır bekliyorsun ve sorun var mıydı sizde
8 olcak canım bekliyoruz hiç doktora gitmedim sadece üstten ultrasonla bakılmıştı bi kere oda adet sancısı için gitmiştim kist falan yok denilmişti başkada gitmedim geçen ay gidecektim eşim izin vermedi boşver erken dedi bakalım inşallah bu ay gelmez regl gelirse de doktor yolu gözüküyor malesef

8 olcak canım bekliyoruz hiç doktora gitmedim sadece üstten ultrasonla bakılmıştı bi kere oda adet sancısı için gitmiştim kist falan yok denilmişti başkada gitmedim geçen ay gidecektim eşim izin vermedi boşver erken dedi bakalım inşallah bu ay gelmez regl gelirse de doktor yolu gözüküyor malesef
8 ay mı

Back