- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.021
jasmenia le aynı gündü ama benim 1 ve 2 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke gelmişti 2 günde birer kere oldu sadece işte yerleşmeden olduysa daha kana yeni geçer bekle dediler bekliyorum bende bakalımYaaa gebe gibisin seeenHadi inşaAllah yaaaa
Neden gelmiyo adetin o zaman acaba bende bu yuzden gitmek istemiyorum o kağıda bakmak cok zor geliyo bana rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hayırlısıyla canımbat 3nisandı yine negatif kan testi 1.20 nin altında
kuzu benim artık umudum yok ama hala negatif çıkıyor kanda inşallah sende vardır bir şeyler. benim şeffaf akıntı ve yumurtalık sancısı dışında bir belirtim yoktu gerçi hala çok sancım var ama yine negatifi gördümjasmenia le aynı gündü ama benim 1 ve 2 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke gelmişti 2 günde birer kere oldu sadece işte yerleşmeden olduysa daha kana yeni geçer bekle dediler bekliyorum bende bakalım
amin inşallah doktorum cumaya kadar bekle dedi. cuma günü direkt doktora giderim artıkNeden gelmiyo adetin o zaman acaba bende bu yuzden gitmek istemiyorum o kağıda bakmak cok zor geliyo bana rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hayırlısıyla canım
jasmenia le aynı gündü ama benim 1 ve 2 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke gelmişti 2 günde birer kere oldu sadece işte yerleşmeden olduysa daha kana yeni geçer bekle dediler bekliyorum bende bakalım
İnşallah canım benimde umudum yokta işte gidip görmek istemiyorum açıkçası beklemek daha cazip geliyokuzu benim artık umudum yok ama hala negatif çıkıyor kanda inşallah sende vardır bir şeyler. benim şeffaf akıntı ve yumurtalık sancısı dışında bir belirtim yoktu gerçi hala çok sancım var ama yine negatifi gördüm
amin inşallah doktorum cumaya kadar bekle dedi. cuma günü direkt doktora giderim artık
İnşallah hayırlısıyla rabbim şifa verirde önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırızamin inşallah doktorum cumaya kadar bekle dedi. cuma günü direkt doktora giderim artık
aşılamadan sonra birkaç aydır tık diye zamanında geldi hep 28 günde çok sancım oldu yine geliyor dedim hep gelmedi hala da sancım var ama regl yok doktorum geç döllenme olabilir dedi bekletiyor beni hafta sonuna kadarYaaa hayırlısı olsun canım yaaa. Gebelik yoksa da adet niye gelmiyor acaba. Olur muydu böyle gelmediği zamanlar
Kana gitmek istemiyorum daha önce cok gittim sonrasında 2 3 gün inanamadım gidip gidip kağıda baktım kan vermeye giderken insan bi umut bi heycan doluyo aklına negatif yada en kötüsü gelmiyo ki onu yaşamak istemiyorum ondan bekliyorum elimde bi tane test var bi hafta sonra yapıcam test zaten varsa kesin çıkar yoksada artık zaten kesin yokturİyide canımmm benimmm. Benimde bat 2 nisandı. 30 31 mart 1 damla pembe geldi. 1 nisanda kan sonucum 67 çıktı. Bence kanda çıkar varsa
amin canım ama yoruldum çok bilmiyorum dikkat eder miyimİnşallah hayırlısıyla rabbim şifa verirde önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız
Zamanı geldi mi rabbime sebeb yaratmak zor değil ki canım umudunu kaybetme dikkat etmesen bile vakti sırası geldiği zaman illaki denk getirir onu rabbimamin canım ama yoruldum çok bilmiyorum dikkat eder miyim
aşılamadan sonra birkaç aydır tık diye zamanında geldi hep 28 günde çok sancım oldu yine geliyor dedim hep gelmedi hala da sancım var ama regl yok doktorum geç döllenme olabilir dedi bekletiyor beni hafta sonuna kadar
Canım bende bile hala bulantı yanma yok uyku bile basmıyo 6 haftalık oldum illa olacak değil zaten...sağlık olsun herşeyin başı sağlık bu ay nasip olur inşaallah
Kana gitmek istemiyorum daha önce cok gittim sonrasında 2 3 gün inanamadım gidip gidip kağıda baktım kan vermeye giderken insan bi umut bi heycan doluyo aklına negatif yada en kötüsü gelmiyo ki onu yaşamak istemiyorum ondan bekliyorum elimde bi tane test var bi hafta sonra yapıcam test zaten varsa kesin çıkar yoksada artık zaten kesin yoktur
Amin canım inşallah allah razı olsunHaklısınn valla. O negatifi kağıtta görmek çok sinir bozucu oluyor. Ama mutlaka idrar da çıkar. İnşaAllah hayırlısı olsun canım benim yaaaa
yaptığım kaçıncı test bilmiyorum sürekli < 1.20 negatif çıkıyor moral olarak çöktüm gerçekten çok zor beni bir tek siz anlayabilirsiniz. insanlar sürekli takılma aman boşver olur diyor kimseye bir şey anlatmak dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?