Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu kirpik meselesi doğruysa bu ay ilk defa benimde kirpiklerim karma karışık uçları birbirine girmiş şekilde duruyo 2 3 gündür bakalım doğru cıkıcak mı

Yaaa gebe gibisin seeen Hadi inşaAllah yaaaa
jasmenia le aynı gündü ama benim 1 ve 2 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke gelmişti 2 günde birer kere oldu sadece işte yerleşmeden olduysa daha kana yeni geçer bekle dediler bekliyorum bende bakalım

kuzu benim artık umudum yok ama hala negatif çıkıyor kanda inşallah sende vardır bir şeyler. benim şeffaf akıntı ve yumurtalık sancısı dışında bir belirtim yoktu gerçi hala çok sancım var ama yine negatifi gördüm

İyide canımmm benimmm. Benimde bat 2 nisandı. 30 31 mart 1 damla pembe geldi. 1 nisanda kan sonucum 67 çıktı. Bence kanda çıkar varsa

İnşallah canım benimde umudum yokta işte gidip görmek istemiyorum açıkçası beklemek daha cazip geliyo

Yaaa hayırlısı olsun canım yaaa. Gebelik yoksa da adet niye gelmiyor acaba. Olur muydu böyle gelmediği zamanlar
aşılamadan sonra birkaç aydır tık diye zamanında geldi hep 28 günde çok sancım oldu yine geliyor dedim hep gelmedi hala da sancım var ama regl yok doktorum geç döllenme olabilir dedi bekletiyor beni hafta sonuna kadar

İyide canımmm benimmm. Benimde bat 2 nisandı. 30 31 mart 1 damla pembe geldi. 1 nisanda kan sonucum 67 çıktı. Bence kanda çıkar varsa
Kana gitmek istemiyorum daha önce cok gittim sonrasında 2 3 gün inanamadım gidip gidip kağıda baktım kan vermeye giderken insan bi umut bi heycan doluyo aklına negatif yada en kötüsü gelmiyo ki onu yaşamak istemiyorum ondan bekliyorum elimde bi tane test var bi hafta sonra yapıcam test zaten varsa kesin çıkar yoksada artık zaten kesin yoktur

Ayyyy inşaAllah öyledirrr o zaman yaaaaa. Canımmm benimmm duaaa edeceğim. Hayırlısıyla gebelik müjdesi al inşaAllah

Haklısınn valla. O negatifi kağıtta görmek çok sinir bozucu oluyor. Ama mutlaka idrar da çıkar. İnşaAllah hayırlısı olsun canım benim yaaaa

yaptığım kaçıncı test bilmiyorum sürekli < 1.20 negatif çıkıyor moral olarak çöktüm gerçekten çok zor beni bir tek siz anlayabilirsiniz. insanlar sürekli takılma aman boşver olur diyor kimseye bir şey anlatmak dahi istemiyorum

Boşver deyince boş verilseydi kimse bir şey takmazdı kafasına. En sevmediğim teselli cümlesi. Boşverilmiyor takılmadanda olmuyor. Rabbim gönlüne ferahlık, rahmine hayırlı bir bebek versin canım arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…