- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.041
bi daha test yaptınmı sen canım. en son ne zaman yapmıştınİnşallah canım benimde umudum yokta işte gidip görmek istemiyorum açıkçası beklemek daha cazip geliyo
ne güzel sıkıntı yoksa, demekki zamanını bekliyo. bu ay nasip eder inşallah AllahTüm testleri yaptırdım canım özel hastanede doktor hiç bi sıkıntın yok dedi artık Allahtan bekleyecez hayırlı zamanı napalım . Çok geçmiş olsun sana da inşallah sağlıcakla bir bebeğin olur en kısa zamanda
En son 5 nisanda yaptım negatiftibi daha test yaptınmı sen canım. en son ne zaman yapmıştın
çok sağ ol canım benim Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla hayırlı evlat olsunlarBoşver deyince boş verilseydi kimse bir şey takmazdı kafasına. En sevmediğim teselli cümlesi. Boşverilmiyor takılmadanda olmuyor. Rabbim gönlüne ferahlık, rahmine hayırlı bir bebek versin canım arkadaşımmm
hala addette gelmediğine göre vardır inşallah. belirtiler var gibi sanki. sabrına hayranım ama ben şimdiye kadar gitmiştim kesin kan vermeye :)En son 5 nisanda yaptım negatifti
çok sağ ol canım benim Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla hayırlı evlat olsunlar
Kuzum daha önce cok öyle koşturup gittim ağlaya ağlaya geri geldim o yuzden bu ay gitmek istemiyorum en son gene böyle geciktiğinde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kesin var dedik gittik hemen kan vermeye pazar gunuydu pazartesiyi bile beklemedim 1 saat umutla konustuk hayal kurduk bekledik sonuç <2.00 çıktı eve gidene kadar kimseyle konuşmadım daha zor oluyo idrar testindeki negatiften o yuzden bu ay gitmicem sonunda illaki ya adet olucam yada pozitifi görüp gitcem hayırlısı neyse o olsun artık rabbime bıraktım olmuyosa zaten vardır bi bildiğihala addette gelmediğine göre vardır inşallah. belirtiler var gibi sanki. sabrına hayranım ama ben şimdiye kadar gitmiştim kesin kan vermeye :)
Bende 7 8 ay önce burda inatla bekleyip kan vermeyenleri görünce aynı böyle derdim anlam veremezdim ama zamanla anladım artık onları gerçekten canımhala addette gelmediğine göre vardır inşallah. belirtiler var gibi sanki. sabrına hayranım ama ben şimdiye kadar gitmiştim kesin kan vermeye :)
hahhah aynen benim de öyle ben de cumaya kadar hiçbir şey yapmayacağım zaten cuma günü doktorumla görüşeceğim keşke bugün de kan vermeseydimBende 7 8 ay önce burda inatla bekleyip kan vermeyenleri görünce aynı böyle derdim anlam veremezdim ama zamanla anladım artık onları gerçekten canım
öğleden sonra 2 de hastaneye gidiyorum canım doktor öğleden önce yokmuşsnglrf canımmmm test verdin miiiii
öğleden sonra 2 de hastaneye gidiyorum canım doktor öğleden önce yokmuşsonucu alınca yazarım
Bak canım benim bata 3 4 gün faln kala böyle olmuştu ama adet olmuştumSende öyle mi oldu
Hepimiz,bi umutla bi hışım gidiyoruz işte canım inan ne desem boş ben artık bişey de diyemiyorum nasip diyorum sadece demekki daha zamanı gelmemiş diyorum sabırsızlık bitti bendede arrık zaten varsa sonunda illaki çıkcak ortaya illaki kesilecek o adet 2. Ay gelmediğindede cıkcak ortaya acele etmicem artık zaten 2 aydır hiç umrumda olmuyodu belirtide aramıyodum bakmıyodum testte hiç yapmadım bu ay işte o kadar cok belirgin belirtiler oldu ki istemedende olsa kaptırdım kendimi eşim bile emindi hatta nasip iştehahhah aynen benim de öyle ben de cumaya kadar hiçbir şey yapmayacağım zaten cuma günü doktorumla görüşeceğim keşke bugün de kan vermeseydim
Bariz hamilelik var gibi. İnsan nasılda umutlanıyor. Günüm geçmeden test yapmayacağım. Her seferinde insan üzülüyor.Bak canım benim bata 3 4 gün faln kala böyle olmuştu ama adet olmuştum
doğrudur daha ben kan vermeye gitmedim öyle, yeni heyecanlar benim için ondan anlayamadım galiba. Allah inşallah bu kez boş çevirmez. benim bat 10 nisan, negatifi gördüm erken gebelikte ama inanmıyor bir tarafım hala. kan vermek istiyorum ama gidemedim işten dolayı. seninki geçtiya ondan öyle dedim. bekleyelm bakalm bi kaç gün dahaBende 7 8 ay önce burda inatla bekleyip kan vermeyenleri görünce aynı böyle derdim anlam veremezdim ama zamanla anladım artık onları gerçekten canım
Çok değişik kızBende durumlar hala aynı canım adet olmadım hala bekliyorum dün gece şeffaf jel gibi yapışkan bi akıntı geldi artık yuh yani genemi buda mı yumurtlama ne bu ya dedim hamilelikte de böyle bi akıntı oluyo mu bildiğin jel gibi şeffaf yayılmıyo bildiğim kadarıyla yumurtlama akıntısı sünüyodu akışkan ve yapışkan oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama hala ni gram bile adet belirtim yok buay bu üçüncü şeffaf akıntı görüşüm kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?