Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne güzel sıkıntı yoksa, demekki zamanını bekliyo. bu ay nasip eder inşallah Allah

çok sağ ol canım benim Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla hayırlı evlat olsunlar

hala addette gelmediğine göre vardır inşallah. belirtiler var gibi sanki. sabrına hayranım ama ben şimdiye kadar gitmiştim kesin kan vermeye :)
Kuzum daha önce cok öyle koşturup gittim ağlaya ağlaya geri geldim o yuzden bu ay gitmek istemiyorum en son gene böyle geciktiğinde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kesin var dedik gittik hemen kan vermeye pazar gunuydu pazartesiyi bile beklemedim 1 saat umutla konustuk hayal kurduk bekledik sonuç <2.00 çıktı eve gidene kadar kimseyle konuşmadım daha zor oluyo idrar testindeki negatiften o yuzden bu ay gitmicem sonunda illaki ya adet olucam yada pozitifi görüp gitcem hayırlısı neyse o olsun artık rabbime bıraktım olmuyosa zaten vardır bi bildiği

hala addette gelmediğine göre vardır inşallah. belirtiler var gibi sanki. sabrına hayranım ama ben şimdiye kadar gitmiştim kesin kan vermeye :)
Bende 7 8 ay önce burda inatla bekleyip kan vermeyenleri görünce aynı böyle derdim anlam veremezdim ama zamanla anladım artık onları gerçekten canım

Bende 7 8 ay önce burda inatla bekleyip kan vermeyenleri görünce aynı böyle derdim anlam veremezdim ama zamanla anladım artık onları gerçekten canım
hahhah aynen benim de öyle ben de cumaya kadar hiçbir şey yapmayacağım zaten cuma günü doktorumla görüşeceğim keşke bugün de kan vermeseydim

hahhah aynen benim de öyle ben de cumaya kadar hiçbir şey yapmayacağım zaten cuma günü doktorumla görüşeceğim keşke bugün de kan vermeseydim
Hepimiz,bi umutla bi hışım gidiyoruz işte canım inan ne desem boş ben artık bişey de diyemiyorum nasip diyorum sadece demekki daha zamanı gelmemiş diyorum sabırsızlık bitti bendede arrık zaten varsa sonunda illaki çıkcak ortaya illaki kesilecek o adet 2. Ay gelmediğindede cıkcak ortaya acele etmicem artık zaten 2 aydır hiç umrumda olmuyodu belirtide aramıyodum bakmıyodum testte hiç yapmadım bu ay işte o kadar cok belirgin belirtiler oldu ki istemedende olsa kaptırdım kendimi eşim bile emindi hatta nasip işte

doğrudur daha ben kan vermeye gitmedim öyle, yeni heyecanlar benim için ondan anlayamadım galiba. Allah inşallah bu kez boş çevirmez. benim bat 10 nisan, negatifi gördüm erken gebelikte ama inanmıyor bir tarafım hala. kan vermek istiyorum ama gidemedim işten dolayı. seninki geçtiya ondan öyle dedim. bekleyelm bakalm bi kaç gün daha

benim eşim artık bana deliymişim gibi bakıyor ağzını açmıyor bu konuda yorum yapmıyor adetim gecikti deyince bile umutlanmadı belki de en güzelini yapıyor

Kizlar merhaba benimde bugun son adet gunum calismalara baslicam. Kizlar bende hasimato var i yuzden bugun bi dr abim selenyum kullan dedi gebelik planladigimi da biliyor dogurganligi arttiriyor mus hemde troidleri duzenliyor mus. Tüp bebek tedavisinde kullaniliyor mus aklinizda olsun arastirin isterseniz. Ben yarin alip baslicam insallah faydasi olur. Hersey allah dan ama sebepler dairesinde.

Çok değişik kız ha bire yumurtlama mi oluyor güzelim heralde ilişki olsun diye yumarta seni bekliyor canım inşallah hamilesindir seninkini çok merak ediyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…