- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.001
kızlar özele acile gideceğim galiba çünkü yumurtalıklarım kopacakmış gibi bir sancı girdi bıçak saplanır gibi.
Ayyyyyy muayeneden sonra yaz mutlakaaa yaaaa. Merak ediyorummmm
.günaydınn.benimde bat 20 nisan :) burda beklemek hamile kalan arkadaşların sevincine ortak olmak çok güzel.umarım bu ay benimde sevinvcime ortak olursunuz...
Tabiki yazıcam inşaAllah kuzum
İçimde kelebekler uçuyo hayırlısıyla görürüm inşaAllah
kızlar özele acile gideceğim galiba çünkü yumurtalıklarım kopacakmış gibi bir sancı girdi bıçak saplanır gibi.
Bende durumlar hala aynı canım adet olmadım hala bekliyorum dün gece şeffaf jel gibi yapışkan bi akıntı geldi artık yuh yani genemi buda mı yumurtlama ne bu ya dedim hamilelikte de böyle bi akıntı oluyo mu bildiğin jel gibi şeffaf yayılmıyo bildiğim kadarıyla yumurtlama akıntısı sünüyodu akışkan ve yapışkan oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama hala ni gram bile adet belirtim yok buay bu üçüncü şeffaf akıntı görüşüm kafam allak bullak olduYildiz__Tozu canim sende durumlar nasil
Bende durumlar hala aynı canım adet olmadım hala bekliyorum dün gece şeffaf jel gibi yapışkan bi akıntı geldi artık yuh yani genemi buda mı yumurtlama ne bu ya dedim hamilelikte de böyle bi akıntı oluyo mu bildiğin jel gibi şeffaf yayılmıyo bildiğim kadarıyla yumurtlama akıntısı sünüyodu akışkan ve yapışkan oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama hala ni gram bile adet belirtim yok buay bu üçüncü şeffaf akıntı görüşüm kafam allak bullak oldu
Hayırdır inşaallahhamileliktede akıntı çok oluyo benim öğrenmeden önce böyle losyon gibi krem gibiydi bazende su gibi geliyodu ama hiçbir zaman kesilmedi senin adetde gecikti inşaallah bebiştendir ya
Aynı ay içinde bu kadarda yumurtlama olmaz heralde tavukmusun sen
kan verdim canım inş hamileliktirAaaa hayrolsunn yaaa
gebelik belirtisidir inşallah canımAdet olacakmışım gibi ağrım var. Bata 9 gün var
Tavuk değilsemde olucam artık az kaldı o tarafa doğru gidiyorumHayırdır inşaallahhamileliktede akıntı çok oluyo benim öğrenmeden önce böyle losyon gibi krem gibiydi bazende su gibi geliyodu ama hiçbir zaman kesilmedi senin adetde gecikti inşaallah bebiştendir ya
Aynı ay içinde bu kadarda yumurtlama olmaz heralde tavukmusun sen
bende 18 aylık evliyim bi kaybım oldu malesef15 aydır evliyim ama son 2 aydır denedik 2dir olmadı çok erken belki ama insan hemen olsun istiyo sabredelim bakalım Allah’ın bi bildiği vardır
Amin canım benim inşallah.gebelik belirtisidir inşallah canım
kan verdim canım inş hamileliktirbattan sonra 5. gün bir saate kadar çıkarmış sonucu
Adet sancısı gibi sancılarım oluyo özelliklede sol kasığımda bi batma oluyo uzun uzun gece yatarken baya,bi hissettiriyo benimde
Tüm testleri yaptırdım canım özel hastanede doktor hiç bi sıkıntın yok dedi artık Allahtan bekleyecez hayırlı zamanı napalım . Çok geçmiş olsun sana da inşallah sağlıcakla bir bebeğin olur en kısa zamandabende 18 aylık evliyim bi kaybım oldu malesefyumurtlama dönemlerini kaçırmadığından, iyi değerlendirdiğinden eminsen kan verip değerlerine baktırabilirsin bence. bu ay işi daha garantiye alırsın canım. sağık ocağı bile yeter ilk etapta. troid d vitamini falan bakılır onlar etkiliyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?