- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kaç gün bekle ama sonra tam cıkar zaten varsa maşallah50 lik test aldum her gün iki kere bakıyorum
Doğru ya aklım karıstı ☀ saat kaçta gıdıosun
Var mı yokmu bilemedim adet adet gibi değil di test bu şekildeBi kaç gün bekle ama sonra tam cıkar zaten varsa maşallah
Bende genelde devlete gıdıorum randevu gelmedi ama gelse gıtcwm benim sürekli gittiğim doktor var o kistimi tedavi ettiyıne ona gtcem ama :)Randevum 15:30'da... Devlet Hastanesi'ne gidicem ordakilerde ilgisiz oluyo alelacele bakıyolar ama inşaallah ilgili bi doktordur
Benim göbeğim kasınıyor sırt üstü yatınca kızlar nedense
İçini ferah tut bendede solda kist sağda pko vardı üç aydr kistten kurtulmaya calıstım kistim eridi pkolu olarak Allah ın izniyle hamile kaldım olunca oluyor bende cok üzülüyordumVar mı yokmu bilemedim adet adet gibi değil di test bu şekilde
Öyle kasınıyor ki anlatamam sana sanki karınca yürüyorRahim bağları geriliyodur belki
Bende genelde devlete gıdıorum randevu gelmedi ama gelse gıtcwm benim sürekli gittiğim doktor var o kistimi tedavi ettiyıne ona gtcem ama :)
Benim gittiğim doktor da bayan cok ilgileniyor sıra beklıyorum bende özele de gidiyordum ilkinde oda iyiydi cinsiyet için nasipse bu kezde gderimKeşke memnun olacağım bi doktorum olsa
Devlette istediğin doktora herzaman randevu alamıyosun ben rastgele aldım mecbur
Bayan doktor bakalım
İmkanım olsa özelde iyi bi doktora giderdim
Gerçi ilkinde özele gidiyordum ondanda çok memnun kalmamıştım nasip işi
Öyle kasınıyor ki anlatamam sana sanki karınca yürüyor
Darısı basına canım inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin aramızaÖncelikle gebe olduğunu ögrenen canlarım hayirli olsun.
Kızlar test yapmaya başladım. Bugün 14.gün dün geceyi değerlendirik. Nolur bana da duaaa ediiin,tutsun. Hepimiz görelim hcgde pozitifleri.
Otururken nadir sırt üstü yatınca hatır hatır kasınıyor resmenSadece sırtüstü yatınca mı oluyor?
Öncelikle gebe olduğunu ögrenen canlarım hayirli olsun.
Kızlar test yapmaya başladım. Bugün 14.gün dün geceyi değerlendirik. Nolur bana da duaaa ediiin,tutsun. Hepimiz görelim hcgde pozitifleri.
Aminnnnn canım mm inşallah sanada nasip eder inşallahSağolun canlar. Inşallah tutar. Rabbim evlatlarinizi sağ salim doğurmanizi da göstersin size inşallah.
Benim ilk gün geldi sonra kesildi üç gün sonra tekrar gelmeye başladı ama çok az leke şeklinde o da bi kaç gün sürdü. Bi hafta sonra kontrole gittiğimde güzel sorun yok bi adet dönemi korunman yeterli dedi. Ama ben korunmayı düşünmüyorum çünkü kanamalı düşüğüm olmadı kalp atımı durdu genetik bi problem varsa 10 yıl da beklesem aynı şey olabilir Nasip kısmey siz ne kadar bekliceksinizBende 30 martta kurtaj oldum size doktor birsey soyledi mi hamile kalabilceginizle ilgili ne zaman bitti kanamaniz benim 1 haftadir devam ediyor da.
Uyku disinda bi belirtide yok zaten artik. Ne mide yanmasi, ne de bulanti. Kabullenmem lazim galibaAllah'tan umut kesilmez canım
Geç yumurtlama olduysa bir ihtimal olabilir
Olmazsada hayırlısı değilmiş üzülme lütfen önümüzdeki aya inşaallah