• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Randevum 15:30'da... Devlet Hastanesi'ne gidicem ordakilerde ilgisiz oluyo alelacele bakıyolar ama inşaallah ilgili bi doktordur😒
Bende genelde devlete gıdıorum randevu gelmedi ama gelse gıtcwm benim sürekli gittiğim doktor var o kistimi tedavi ettiyıne ona gtcem ama :)

Bende genelde devlete gıdıorum randevu gelmedi ama gelse gıtcwm benim sürekli gittiğim doktor var o kistimi tedavi ettiyıne ona gtcem ama :)

Keşke memnun olacağım bi doktorum olsa
Devlette istediğin doktora herzaman randevu alamıyosun ben rastgele aldım mecbur
Bayan doktor bakalım
İmkanım olsa özelde iyi bi doktora giderdim
Gerçi ilkinde özele gidiyordum ondanda çok memnun kalmamıştım nasip işi

Öncelikle gebe olduğunu ögrenen canlarım hayirli olsun.
Kızlar test yapmaya başladım. Bugün 14.gün dün geceyi değerlendirik. Nolur bana da duaaa ediiin,tutsun. Hepimiz görelim hcgde pozitifleri.

Eklentiler

• Screenshot_20190407-143654_Gallery.jpg
    Screenshot_20190407-143654_Gallery.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20190407-143652_Gallery.jpg
    Screenshot_20190407-143652_Gallery.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 36
Keşke memnun olacağım bi doktorum olsa
Devlette istediğin doktora herzaman randevu alamıyosun ben rastgele aldım mecbur
Bayan doktor bakalım
İmkanım olsa özelde iyi bi doktora giderdim
Gerçi ilkinde özele gidiyordum ondanda çok memnun kalmamıştım nasip işi
Benim gittiğim doktor da bayan cok ilgileniyor sıra beklıyorum bende özele de gidiyordum ilkinde oda iyiydi cinsiyet için nasipse bu kezde gderim

Kızlar test yapmaya başladım. Bugün 14.gün dün geceyi değerlendirik. Nolur bana da duaaa ediiin,tutsun. Hepimiz görelim hcgde pozitifleri.
Darısı basına canım inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin aramıza :KK1::nazar:

Amin Allah razı olsun kuzum dualarım sizin için hergün burda bende sizinle bekliyorum güzel haberlerinizi alabilmek için💗
Rabbim nasip edecek inşaallah seninde yar ve yardımcın olsun😘

Bende 30 martta kurtaj oldum size doktor birsey soyledi mi hamile kalabilceginizle ilgili ne zaman bitti kanamaniz benim 1 haftadir devam ediyor da.
Benim ilk gün geldi sonra kesildi üç gün sonra tekrar gelmeye başladı ama çok az leke şeklinde o da bi kaç gün sürdü. Bi hafta sonra kontrole gittiğimde güzel sorun yok bi adet dönemi korunman yeterli dedi. Ama ben korunmayı düşünmüyorum çünkü kanamalı düşüğüm olmadı kalp atımı durdu genetik bi problem varsa 10 yıl da beklesem aynı şey olabilir 🤷🏻‍♀️ Nasip kısmey siz ne kadar bekliceksiniz

Back