• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben hala adet olmadım olmayı beklemiyorıçum zaten bu ara sanki ileri bi tarihte olcakmış gibi hissediyom kendimi arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bacaklarıma vuruyo falan ne kadar umursamıcam desemde gün içinde kafama takmasamda rüyalarımda sürekli ya hamile olduğumu ya bebek emzirdiğimi yada testimin pozitif olduğunu görüyom uyanıncada haliyle direk aklıma geliyo yine artık bu ara tek duam hamile değilsem bian önce gelsin adetim günler geçtikçe insan düşünmeden edemiyo :işsiz:

Günaydın hanimlar, bat 10 nisandi dün aksam erken gebelik testi yaptim. Tertemiz negatif cikti. Days comfort kullanan oldu mu. Yüzde 99 kesin sonuc diyo ama inanmak istemiyorum 😕😕

Allah'tan umut kesilmez canım
Geç yumurtlama olduysa bir ihtimal olabilir
Olmazsada hayırlısı değilmiş üzülme lütfen önümüzdeki aya inşaallah 💗

Merhaba kızlar ben hala adet olmadım olmayı beklemiyorıçum zaten bu ara sanki ileri bi tarihte olcakmış gibi hissediyom kendimi arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bacaklarıma vuruyo falan ne kadar umursamıcam desemde gün içinde kafama takmasamda rüyalarımda sürekli ya hamile olduğumu ya bebek emzirdiğimi yada testimin pozitif olduğunu görüyom uyanıncada haliyle direk aklıma geliyo yine artık bu ara tek duam hamile değilsem bian önce gelsin adetim günler geçtikçe insan düşünmeden edemiyo :işsiz:

Hayırlısı canım ya inşaallah 💗 adetin belki stresten gelmiyodur yada hava değişikliğinden olabilir.... Allah'tan 2 yavrun varda onlar en büyük hazinen...ya hiç olmasaydı işte o en zoru
Doktora gidip bi baktırsan rahimde kalınlaşma varmı en azından ordan adetin geleceği anlaşılırdı

Hayırlısı canım ya inşaallah 💗 adetin belki stresten gelmiyodur yada hava değişikliğinden olabilir.... Allah'tan 2 yavrun varda onlar en büyük hazinen...ya hiç olmasaydı işte o en zoru
Doktora gidip bi baktırsan rahimde kalınlaşma varmı en azından ordan adetin geleceği anlaşılırdı
Aynen canım binlerce kez şükürler olsun hepsinin yeri ayrı işte onlarda olmasaydı dayanamazdım zaten doktora gidemiyorum canım ya eşim bekleyelim diyo ondam izinsizde gidemem yani bekliyorum bende

Kizlar merhaba ben de klomen kullandim ve iki gün önce çatlatma ignesi oldum sizden dua bekliyorum insallah mayisa kalmadan hamile kaliriz Rabbim hepimize nasip etsin :dua::KK200:
Ben de klomen ve estrofem kullanıyorum ilk defa persembe kontrolu var kontrolde ne oluyor tekrar alttan muayene mı ediyor ıgne zorunlu mu hıc bilgim yok bu konuda

Pardon canım yalnış mi anladım adettin üstünden 15 gun mu gecti yoksa yumurtalamadan sonra onbeşinci gün mu
Pardon canım yalnış mi anladım adettin üstünden 15 gun mu gecti yoksa yumurtalamadan sonra onbeşinci gün mu

normalde 21 marta adetım olması gereekrıden 16 gundur olmadı adetım test yaptım negatıv cıktı salı gunu dokturun vat

Ben de klomen ve estrofem kullanıyorum ilk defa persembe kontrolu var kontrolde ne oluyor tekrar alttan muayene mı ediyor ıgne zorunlu mu hıc bilgim yok bu konuda
Evet canil alttan muayene ediyor doktor ben 2 kez muayene oldum ilkinde yumurta 15 mm di sonrakinde 20 mm oldu ve o gün hemen igne vurundum igne şart degil ama garanti olmasi icin lazim dedi doktor riske atmayalim igne yapalim dedi yumurta büyümüsken

Kizlar yaptim ama hemen cikmadi gene Acaba gerçekten 13 martta son iliskiden mi kaldım ki lekeler vs ondanmi olduki off😏

Eklentiler

• 20190407_150144.jpg
    20190407_150144.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190407_150111.jpg
    20190407_150111.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 44
  • 20190407_150030.jpg
    20190407_150030.jpg
    177,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190407_143900.jpg
    20190407_143900.jpg