• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk sayfada bat 4 nisan yazıyor da yanlış görmediysem bende o yüzden sordum canım ☺İnşallah dilediğin gibi olur 🙏🏻
İnşallah canım nisanın 5inde test yaptım silik çizgi bile çıkmadı o yuzden arrık test yapmak istemiyorum

Merhaba ben aralık ayında ilk olarak demleyip içtim sonra instagram c life bitkisel macun diye bi sayfa buldum baya hamile kalan vardı aldım iki kutu denemek için onun içinde hayıt tohumu vardı adet ağrımı sıfıra indirdi ama hayıt tohumu kullandığım süre adetten önce kahverengi lekelenmem oldu asla olmazdı geçen ay bıraktım bakalım şimdş adet olmayı bekliyorm gelicek mi kahverengi akıntı yada hayıttan değil de kistlermimi söküyordu acaba :KK33:
Bugün aktarcıya gittim de adam dedi hiç bi zararı yok kullanabilirsin bende yumurtlama dönemini daha iki gündür geçtim soğan suyu kullanıyorum kullansam zararı var mı diye merak ettim bide testere dişli aslan pençesini verdi bunlar hormon düzenleyiciymiş de çekiniyorum yumurtlamayı geçtikten sonra kullanmaya

Bugün aktarcıya gittim de adam dedi hiç bi zararı yok kullanabilirsin bende yumurtlama dönemini daha iki gündür geçtim soğan suyu kullanıyorum kullansam zararı var mı diye merak ettim bide testere dişli aslan pençesini verdi bunlar hormon düzenleyiciymiş de çekiniyorum yumurtlamayı geçtikten sonra kullanmaya
Canım bekle o zman ne olur ne olmaz belki hamile olursun regl günün gelsin ondan sonra kullanmaya başla

Canımsınnn Yaa mesajını yeni gördüm bildirim de fark etmedim galiba 🤭 ne var ne yok var mı bi his bi bişey. Olumlu bişeyler söyleeee❤❤
içimde bir şeyler kıpırdanıyor sancım var ama hala şeffaf akıntıdan başka bir şey yok ptesi sabahı kan vericem doktorum daha erken geç döllenme olabilir dedi

Kızlar aranızda hayıt tohumu kullanan var mı acaba nasıl ve zaman kullanılıyor bilgisi olan var mı
ben varım canım regl günümden başlayarak günde iki bardak sabah akşam frenchpressle demleyip içtim. yalnız içtiğin süre boyunca sürekli lekelenmen olabilir ben en son darlanıp 14. gün bıraktım çayı lekelenmem anında geçti şimdi de hamile olabileceğimden şüpheleniyorum

ben varım canım regl günümden başlayarak günde iki bardak sabah akşam frenchpressle demleyip içtim. yalnız içtiğin süre boyunca sürekli lekelenmen olabilir ben en son darlanıp 14. gün bıraktım çayı lekelenmem anında geçti şimdi de hamile olabileceğimden şüpheleniyorum
Ben artık yumurtlama günümü geçtim o zaman eğer gebeliğim olmazsa bi dahaki ay denerim allahım inşallah gerekte kalmaz ya ☺️

Ben artık yumurtlama günümü geçtim o zaman eğer gebeliğim olmazsa bi dahaki ay denerim allahım inşallah gerekte kalmaz ya ☺
inşallah amin kuzum yumurtlamadan sonra uygun değilmiş zaten içmek çok da ucuz bişey ben 5 liralık almıştım yarısından fazlası duruyor 😂 rezene gibi dinginlik veriyor tadı biraz garip ama ben sevdim nolursa olsun katıksız iç bal veya şekerle karıştırma etkisini kaybetmesin

Ben
inşallah amin kuzum yumurtlamadan sonra uygun değilmiş zaten içmek çok da ucuz bişey ben 5 liralık almıştım yarısından fazlası duruyor 😂 rezene gibi dinginlik veriyor tadı biraz garip ama ben sevdim nolursa olsun katıksız iç bal veya şekerle karıştırma etkisini kaybetmesin
Bende bugün aktarcı verdi sakinleştirici özelliği var dedi ama artık bata 11 gün kalmış kullnamıyim dedim en iyisi soğan suyu içiyorum bi 5 gün ara verip 5 gün daha içeçem bakalım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ❤️🤗

Neredeyse bir yıldır uğraşıyorum. Bu süreçte bir kez hamile kaldım 9 haftalık kaybettim. Kürtajın üstünden neredeyse 8 ay geçti hala olmadı :/ ovulasyon ve merakım yüzünden erkenden aldığım testlerin haddi hesabı yok :/ bu ay saldım ne ovulasyon testi ne gebelik testi ikisini de almadım ciddi bir bıkmışlık geldi. Ben bir yılda bu hale geldim yıllarca arayanlara allah sabır versin. Ve bunu aynı durumu yaşamayan kimse anlamıyor ne bileyim işte size dökmek istedim içimi 😥

Canım kardeşim şuanki psikolojini anlıyorum bende geçtim o yollardan...burdaki herkes aynı duyguları yaşamıştır. Çok zor beklemek biliyorum ama biraz akışına bırakıp sürekli düşünmemeye çalışsan kendiliğinden olacak inşaAllah inan....vakti zamanı Allah katında belli onun.... O vakit geldiğinde korunsan dahi yine olacak. Biz strese girdikçe hormonlarımız o kadar etkileniyorki düzeni bozuluyor resmen Allah bizim için herşeyin en hayırlısını bilendir ..sabır güzel kardeşim
Çok yakında gelecek inşaAllah meleğin 💗

Hamile olduğunu hissedıo musun canım. D

Sende mi uyumadın canım😊 oğlanı uyutayım derken uyuyakalmışım şimdide uykum kaçtı🤭 hissetmiyorum şuan sadece gaz ve akıntı başka bişey yok🙄 inşaAllah minişlerimiz sağlıkla büyürler💗
Sende varmı başka bi değişiklik? İnşaAllah bulantım öğürmem olmaz ilkinde çok olmuştu...
Doktora gittinmi ben daha gitmedim hiç
Pazartesi inşaAllah gidicem hayırlı sonuçlar alırız inşaAllah🤲😍

Sende mi uyumadın canım😊 oğlanı uyutayım derken uyuyakalmışım şimdide uykum kaçtı🤭 hissetmiyorum şuan sadece gaz ve akıntı başka bişey yok🙄 inşaAllah minişlerimiz sağlıkla büyürler💗
Sende varmı başka bi değişiklik? İnşaAllah bulantım öğürmem olmaz ilkinde çok olmuştu...
Doktora gittinmi ben daha gitmedim hiç
Pazartesi inşaAllah gidicem hayırlı sonuçlar alırız inşaAllah🤲😍
Bende de aynı arada da mide yanması Baska bısı yok. Oğlumda kussuordum bunda sıfır. Senı de merak ettim henüz hiç gitmedim sen git banada haber ver bakalım kese kalp atısı in ne dıor inşallahhhh güzel gecer :)

Back