Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar, betahcg 1 nisan Pazartesi ölçüldü 11.8 çıktı, acaba varmıdır gebelik? Çalıştığım için öyle herzaman izinde alamıyorum. Regl daha 3 gün var

Gözün aydın sağlıkla yükselir inşaallah değerin...şimdiye epey artmıştır zaten 8 gün önceden böyle çıkmış erken döllenme oldu heralde... Sen bi daha kan ver bence baktır bakalım ne kadar yükselmiş

hemen hemen aynı durumdayız bir hafta daha test yapmaya devam et dedi doktorum.

Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin çok iyi olmuş şifa olsun inşaallah

Bende nisanın 16sına kadar adet olmazsam test yapcam 16sında ondan önce kesinlikle yapmıcam kulakta vermicem kabullendim artık bekliyorum sadece nasip varsa illaki çıkacak er yada geç zaten

Bu yumurtlama akıntısı uzayan yumurta akı gibi kıvamı oluyor tuvaletteyken afedersin görüyorsun böyle uzadığını....
O günler yumurtlama günleri canım
Teşekkür ederim ben mesajlarını şuan görüyorum bildirimlerde hiç göremedim aslında evet bu dediğin şekilde akıntı oluyor fark etmişimdir ama onun o olduğunu bilmiyordum canım. Bu deda iyice dikkat edeyim bakalım. Soğan kürü de yapcam inşallah

Kizlar bu test bu şekil olmuş koyulaşmış mi yoksa

Eklentiler

• 20190406_193422.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 50
Bende nisanın 16sına kadar adet olmazsam test yapcam 16sında ondan önce kesinlikle yapmıcam kulakta vermicem kabullendim artık bekliyorum sadece nasip varsa illaki çıkacak er yada geç zaten
Neden 16 sına kadar bekliyorsun canım. ??

Neredeyse bir yıldır uğraşıyorum. Bu süreçte bir kez hamile kaldım 9 haftalık kaybettim. Kürtajın üstünden neredeyse 8 ay geçti hala olmadı :/ ovulasyon ve merakım yüzünden erkenden aldığım testlerin haddi hesabı yok :/ bu ay saldım ne ovulasyon testi ne gebelik testi ikisini de almadım ciddi bir bıkmışlık geldi. Ben bir yılda bu hale geldim yıllarca arayanlara allah sabır versin. Ve bunu aynı durumu yaşamayan kimse anlamıyor ne bileyim işte size dökmek istedim içimi

Allah tez zaman da sana da isteyen herkese de verain inşallah canım benim. Ama ümitsizlik etme ümitsizlik şeytandan. Vakti zamanı hayırla gelişi ne zaman bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…