- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.721
İdrarda cıkıor. Kanda adetten 1 yada 2 gün önce bile cıkıorKanda mı idararda mı ?
Bu gün kan mı versem acaba klomen kullandın iğnr vurulmadım varsa çıkar herhalde yoksa 1 hafta beklesem mi?İdrarda cıkıor. Kanda adetten 1 yada 2 gün önce bile cıkıor
Selam hanımlar, betahcg 1 nisan Pazartesi ölçüldü 11.8 çıktı, acaba varmıdır gebelik? Çalıştığım için öyle herzaman izinde alamıyorum. Regl daha 3 gün var
hemen hemen aynı durumdayız bir hafta daha test yapmaya devam et dedi doktorum.Merhaba kızlar benim kasık ağrım çok göğüsleimede dokunulmuyo ağrı gece uyandırıyor beni 2 dir adetimden 1 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün 2. Geçikti testi ne zaman tekrarlamam lazım fikir verirmisiniz
Bende 1 hafta sonra yapayım madem garanti olsunhemen hemen aynı durumdayız bir hafta daha test yapmaya devam et dedi doktorum.
Cıkar yaptr benceBu gün kan mı versem acaba klomen kullandın iğnr vurulmadım varsa çıkar herhalde yoksa 1 hafta beklesem mi?
Tatlım ben adetlendim sonra doktora gittim yumurtalıklarım tembelmiş E2 hormonum düşük çıktı folik asite başladım sonra hormon ilacı vericekmiş bakalım hayırlısı@Bhr_38
@chatlak_anne
@Sessiz melekkk
@nejlaa 86
@bilgilisirine
Morvampir1
papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Tatlım ben adetlendim sonra doktora gittim yumurtalıklarım tembelmiş E2 hormonum düşük çıktı folik asite başladım sonra hormon ilacı vericekmiş bakalım hayırlısıayriyettende demir ve b12 eksikliğimde varmış ilaçlara başladım ☺☺
Sağol canım benim bakalım bende düşünmüyorum artık kafamı rahatlatıcamGeçmiş olsun canım iyiki gitmişsin çok iyi olmuş şifa olsun inşaallah
Evet kuzum ader oldum.ben@Bhr_38
@chatlak_anne
@Sessiz melekkk
@nejlaa 86
@bilgilisirine
Morvampir1
papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Erken gebelik testi aldım cesaret edebilirsem onu yapıcam yarın negatif görmek psikolojimi bozuyo artıkCıkar yaptr bence
Canımsınnn Yaa mesajını yeni gördüm bildirim de fark etmedim galibaburaları çok boşlama kuzum özletme kendini
Teşekkür ederim ben mesajlarını şuan görüyorum bildirimlerde hiç göremedimBu yumurtlama akıntısı uzayan yumurta akı gibi kıvamı oluyor tuvaletteyken afedersin görüyorsun böyle uzadığını....
O günler yumurtlama günleri canım
Neden 16 sına kadar bekliyorsun canım. ??Bende nisanın 16sına kadar adet olmazsam test yapcam 16sında ondan önce kesinlikle yapmıcam kulakta vermicem kabullendim artık bekliyorum sadece nasip varsa illaki çıkacak er yada geç zaten
Aa canım benimde 12 gün kalmış hadi bakalım Rabbimden hayırlısı burası nisanda hamiş dolar inşallahHu huu günaydınnnnBata son 11 gün Sessizce günümün gelmesini bekliyorum
Allah tez zaman da sana da isteyen herkese de verain inşallah canım benim. Ama ümitsizlik etme ümitsizlik şeytandan. Vakti zamanı hayırla gelişi ne zaman bakalımNeredeyse bir yıldır uğraşıyorum. Bu süreçte bir kez hamile kaldım 9 haftalık kaybettim. Kürtajın üstünden neredeyse 8 ay geçti hala olmadı :/ ovulasyon ve merakım yüzünden erkenden aldığım testlerin haddi hesabı yok :/ bu ay saldım ne ovulasyon testi ne gebelik testi ikisini de almadım ciddi bir bıkmışlık geldi. Ben bir yılda bu hale geldim yıllarca arayanlara allah sabır versin. Ve bunu aynı durumu yaşamayan kimse anlamıyor ne bileyim işte size dökmek istedim içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?