- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.701
Canım ya ben bu akıntıyla yumurtlamayı anlayamıyorum. Benim normalde de çok akıntım olur. İkisinin farkı nasıl ki. Ovulasyon testi de kullandım ama bu ay kullanmadan nasıl anlıcamOvulasyonda çift çizgi koyulaştığı gün yoğun akıntın oldumu peki
Canım ya ben bu akıntıyla yumurtlamayı anlayamıyorum. Benim normalde de çok akıntım olur. İkisinin farkı nasıl ki. Ovulasyon testi de kullandım ama bu ay kullanmadan nasıl anlıcam
Aynen bende cnmHadi hayırlısı inşaallah ya merak ediyorum sonucunda ne olacak acaba
Anladım canım çook teşekkür ederim dur bakalım bu defa iyice bi dikkat edeyim umarım anlayabilirimYumurtlamadan bikaç gün önce başlayarak artan bi ıslaklık hissi oluyor. O akıntı renkli veya pütürlü değil tamamen şeffaf ve yapışkan. Sildikçe gitmiyormuş gibi suyla temizledikçe eline gelen bi akıntı. Kıvam olarak ilişki sırasında gelen kayganlaştıran sıvıya benziyor canım
buraları çok boşlama kuzum özletme kendiniAnladım canım çook teşekkür ederim dur bakalım bu defa iyice bi dikkat edeyim umarım anlayabilirim ☺
Canım ya ben bu akıntıyla yumurtlamayı anlayamıyorum. Benim normalde de çok akıntım olur. İkisinin farkı nasıl ki. Ovulasyon testi de kullandım ama bu ay kullanmadan nasıl anlıcam
Mavi Boncugumm Olmadı canım çarşamba iki çizgi yakın koyuluktaydı perşembe pik yaptı. Bu sırada yoğun akıntım yoktu. Cuma sabahı yumurtlama akıntısı geldi. Sana o iki güne ait testleri atıyorum bak. Yani piki gördükten bi gün sonra akıntı oldu
Selam kızlar adet sancısı gibi ağrım oluyo arada akıntım şeffaf azaldı pecetede zor görünüyo onun dışındada bişey kalmadı sadece içimde bi pişmanlık var belkide şeffaf akıntı içinde tırnak kadar olan kahvelik belkide yumurta çatlamasının belirtisiydi ben bunu bilmiyodum hiç başıma gelmediği içinde aklıma hiç gelmedi en sonda 29martta ilişki oldu o dediğim akıntıda 1 ve 2 nisanda birer kere geldi hemen hamileyim diye saldım kendimi çok pişmanım ya nefret ediyorum bu huyumdan
Eşimde öyle dedi demekki allah daha bize nasip etmicek üzülmenin anlamı yok dedi ama cok sevinmişti ilk defa bu kadar sevindiğini emin konuştuğunu görmüştüm nasip artık bakalım o namussuz silik çıkan test aldattı beni işte ondan oldu napalım artık beklicem adeti beklicem adet gibi sancılarım oluyo zatenÜzülme canım Allah böyle istedi sen öyle düşünseydinde yine olan olacaktı
Vardır bunda da bir hayır....ama ben sanki yumurtlama olabileceğini söylemiştim öyle hatırlıyorum ama olmayabilirde belkide değildir bazı aylarda 2 defa yumurtlama olabiliyomuş o da olabilir belki...
Adetin inşaallah gelmezde test yaparsın
Adetden önce de akıntı geliyo ama inşaallah ondan değildir
11 Mart inşallah
özel hastanelerde yapılıyor akşamları da bence kan vermelisin artışına bakmak lazımSelam hanımlar, betahcg 1 nisan Pazartesi ölçüldü 11.8 çıktı, acaba varmıdır gebelik? Çalıştığım için öyle herzaman izinde alamıyorum. Regl daha 3 gün var
teşekkür ederimözel hastanelerde yapılıyor akşamları da bence kan vermelisin artışına bakmak lazım
Cnm kesin vardır. Hem çok erken yaptığın için düşük çıkmıştır. Hayırlı olsun şimdiden inşşş sağsalim kucağına alırsınSelam hanımlar, betahcg 1 nisan Pazartesi ölçüldü 11.8 çıktı, acaba varmıdır gebelik? Çalıştığım için öyle herzaman izinde alamıyorum. Regl daha 3 gün var
Adetten 3 gün sonra cıkıor netMerhaba kızlar benim kasık ağrım çok göğüsleimede dokunulmuyo ağrı gece uyandırıyor beni 2 dir adetimden 1 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün 2. Geçikti testi ne zaman tekrarlamam lazım fikir verirmisiniz
Kanda mı idararda mı ?Adetten 3 gün sonra cıkıor net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?