- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #2.741
Canım bu test çok kalmış diye mi rengi böyle olmuş yoksa bozuk mu neden böyleTekrar attum
Eki Görüntüle 2255269
Demi bence de kale almiyim bu testiCanım bu test çok kalmış diye mi rengi böyle olmuş yoksa bozuk mu neden böyle
Aynen canım teste bişeyler olmuş kafayı yemiş neDemi bence de kale almiyim bu testi
Benim kanım ve demirim idare eder ama ferritinim 5. Sürekli öyle çıkıyor demir takviyesi alsam da demir düzeliyor ferritin aynı. Çok fazla ilaç içtiğimde de tsh değerim yükseliyo o da hamile kalmayı engelliyo. Denge kurmak zorCuma günü kan testi yaptırmıştım kanım 11 ferritin 5 çıkmışben bu değerlerle nasıl gebe kalayım??
Cnm bunlar hamile kalmayi engelliyor mu hiç bilmiyordum TSH fsh lh e2 vs hormonların önemli üzülme niye sıkıntıya girdin bol bol yeşillik ye doğal yoldan meyva vs tüketCuma günü kan testi yaptırmıştım kanım 11 ferritin 5 çıkmışben bu değerlerle nasıl gebe kalayım??
Silik ti ama öncesindeAynen canım teste bişeyler olmuş kafayı yemiş ne
O test bozuk gibi sabah tekrar denemelisinSilik ti ama öncesinde
En güzeli sabah ewt cnm sagolO test bozuk gibi sabah tekrar denemelisin
Arkadaşlar bal tarçın çörek otu kürüyapmak istiyorum . Tarifini verirmisiniz? deneyen hamile kalan da varsa lutfen yardimci olur
Benim 1 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke vardı bi kere geldi bi kerede 2 nisanda geldi yumurta çatladığındada öyle olurmuş diye okudum bikaç yerde o yuzden 2 nisandan 14 gün sonra hala daha adet olmazsam oyle yapayım testi dedim canımNeden 16 sına kadar bekliyorsun canım. ??
İlk sayfada bat 4 nisan yazıyor da yanlış görmediysem bende o yüzden sordum canımBenim 1 nisanda şeffaf akıntı içinde tırnak kadar kahverengi leke vardı bi kere geldi bi kerede 2 nisanda geldi yumurta çatladığındada öyle olurmuş diye okudum bikaç yerde o yuzden 2 nisandan 14 gün sonra hala daha adet olmazsam oyle yapayım testi dedim canım
Evet çok zor benim tsh da 4 zaten ne yapacağım bilmiyorumBenim kanım ve demirim idare eder ama ferritinim 5. Sürekli öyle çıkıyor demir takviyesi alsam da demir düzeliyor ferritin aynı. Çok fazla ilaç içtiğimde de tsh değerim yükseliyo o da hamile kalmayı engelliyo. Denge kurmak zor
Etkiliyormuş canım tsh 4 e2 123 diğerleri normal.. evet birden sıkıntıya girdim tavsiyen için çol sağolCnm bunlar hamile kalmayi engelliyor mu hiç bilmiyordum TSH fsh lh e2 vs hormonların önemli üzülme niye sıkıntıya girdin bol bol yeşillik ye doğal yoldan meyva vs tüket
Ben demir takviyesini bıraktım tsh ın yüksekliği gebe kalmaya engel ama kansızlık onun kadar etkili değil o yüzden biraz düşsün diye demiri kestim. Doğal yolla beslenerek almaya çalışıyorumEvet çok zor benim tsh da 4 zaten ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba ben aralık ayında ilk olarak demleyip içtim sonra instagram c life bitkisel macun diye bi sayfa buldum baya hamile kalan vardı aldım iki kutu denemek için onun içinde hayıt tohumu vardı adet ağrımı sıfıra indirdi ama hayıt tohumu kullandığım süre adetten önce kahverengi lekelenmem oldu asla olmazdı geçen ay bıraktım bakalım şimdş adet olmayı bekliyorm gelicek mi kahverengi akıntı yada hayıttan değil de kistlermimi söküyordu acabaKızlar aranızda hayıt tohumu kullanan var mı acaba nasıl ve zaman kullanılıyor bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?