- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.681
Aminn Meryem suresine basladim Allahim dualarimizi kabul etsin insHayırlısı inşaallah Mayıs'ta gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn Meryem suresine basladim Allahim dualarimizi kabul etsin insHayırlısı inşaallah Mayıs'ta gelir
Aminn Meryem suresine basladim Allahim dualarimizi kabul etsin ins
kızlar benim battan sonra 3. gün midem çok kötü birkaç gündür ama üşütmüş de olabilirim tabi içi sallanıyor midemin. kasıklardaki ağrı sızı baya azaldı regl desen tık yok şeffaf akıntı var sürekli regl oldm sanıyorum hatta bir de sürekli hıçkırık tutuyor etrafımdakiler de fark etti artık ne hıçkırdın bee diyorlar test mest yapmayacağım çünkü negatif çıkıyor pazartesi direkt doktora gideceğim haber bekliyor bende zaten ama tarlusal istemeyeceğim çünkü belki de geç döllenmedir hala bir umut ☹
Adetim geldi benim.@Bhr_38
@chatlak_anne
Y Yav he hee
@nejlaa 86
bilgilisirine
@Morvampir1
@papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Adetim geldi benim.
İnşaAllah... Dua edelim mi ne dersinizAllah büyük kuzum ümit kesme sabret karşılığını göreceksin inşaallah
İnşaAllah... Dua edelim mi ne dersiniz
Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime
Paylasım yapıp cevap alamayanlar ne olacak mavi boncukListede belirtiyorum canım
Sanada koydum
Ama aslında hamişleri ayrı yerde toplasam daha iyi ... Bide bazı hamişlerin sesleri çıkmıyo isim yazdırıp gidenleri silicem listeden paylaşım yapmayanlar boşuna durmasın dimi
Paylasım yapıp cevap alamayanlar ne olacak mavi boncuk
Bat 19 nisan ekleyebilir misin Mavi Boncugumm Bu ay regl sonrası iki günde bi ilişki oldu. Ve ilk defa yumurtlama kanaması yaşadım dün sabah yumurtlama akıntısıyla beraber kan geldi bunu yaşayanınız var mı?
Gunaydun kizlar siljk hala testim
Ovulasyon testim perşembe pozitifti cuma sabahı da lekelenme yaşadım o nedenle yumurtlama olduğundan eminim. Zaten kan yumurta akı kıvamlı akıntının içindeydi canım. Ben de ilk defa yaşıyorum. Önceki gece ilişki de olmamıştı bi gün ara veriyoduk zaten. Bi daha gelmedi kesildiTabi eklerim hoşgeldin ben yumurtlama kanaması yaşamadım ama yaşayanlar olduğunu duydum kan derken hafif pembe leke diye duydum seninkide öylemi
Ovulasyon testi kullanıyormusun peki yumurtlama olduğunu tam nasıl anladın
Ovulasyon testim perşembe pozitifti cuma sabahı da lekelenme yaşadım o nedenle yumurtlama olduğundan eminim. Zaten kan yumurta akı kıvamlı akıntının içindeydi canım. Ben de ilk defa yaşıyorum. Önceki gece ilişki de olmamıştı bi gün ara veriyoduk zaten. Bi daha gelmedi kesildi
Çarşamba ilişki oldu bi de cuma. perşembe olmadı insallah ya bakalım canım :)
19 nisanı zaten yumurtlama tarihine 14 ekleyip yazdım yoksa adetlerim günü gününe değildir :) iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep ovulasyondan 14 gün sonra adet oldum