• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim battan sonra 3. gün midem çok kötü birkaç gündür ama üşütmüş de olabilirim tabi içi sallanıyor midemin. kasıklardaki ağrı sızı baya azaldı regl desen tık yok şeffaf akıntı var sürekli regl oldm sanıyorum hatta bir de sürekli hıçkırık tutuyor etrafımdakiler de fark etti artık ne hıçkırdın bee diyorlar test mest yapmayacağım çünkü negatif çıkıyor pazartesi direkt doktora gideceğim haber bekliyor bende zaten ama tarlusal istemeyeceğim çünkü belki de geç döllenmedir hala bir umut ☹

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin🤲
Bencede gitmende fayda var

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime

Reglin normalde böyle mi geliyor
Bugün yarın gelir belki reglin bence bekle
Gelmezse test yaparsın

Listede belirtiyorum canım
Sanada koydum :anneadayı::emir_bebek:😉
Ama aslında hamişleri ayrı yerde toplasam daha iyi ... Bide bazı hamişlerin sesleri çıkmıyo isim yazdırıp gidenleri silicem listeden🙄 paylaşım yapmayanlar boşuna durmasın dimi😊
Paylasım yapıp cevap alamayanlar ne olacak mavi boncuk 🙃

Bat 19 nisan ekleyebilir misin Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Bu ay regl sonrası iki günde bi ilişki oldu. Ve ilk defa yumurtlama kanaması yaşadım dün sabah yumurtlama akıntısıyla beraber kan geldi bunu yaşayanınız var mı?

Tabi eklerim hoşgeldin 😊🌹 ben yumurtlama kanaması yaşamadım ama yaşayanlar olduğunu duydum kan derken hafif pembe leke diye duydum seninkide öylemi
Ovulasyon testi kullanıyormusun peki yumurtlama olduğunu tam nasıl anladın

Tabi eklerim hoşgeldin 😊🌹 ben yumurtlama kanaması yaşamadım ama yaşayanlar olduğunu duydum kan derken hafif pembe leke diye duydum seninkide öylemi
Ovulasyon testi kullanıyormusun peki yumurtlama olduğunu tam nasıl anladın
Ovulasyon testim perşembe pozitifti cuma sabahı da lekelenme yaşadım o nedenle yumurtlama olduğundan eminim. Zaten kan yumurta akı kıvamlı akıntının içindeydi canım. Ben de ilk defa yaşıyorum. Önceki gece ilişki de olmamıştı bi gün ara veriyoduk zaten. Bi daha gelmedi kesildi

Ovulasyon testim perşembe pozitifti cuma sabahı da lekelenme yaşadım o nedenle yumurtlama olduğundan eminim. Zaten kan yumurta akı kıvamlı akıntının içindeydi canım. Ben de ilk defa yaşıyorum. Önceki gece ilişki de olmamıştı bi gün ara veriyoduk zaten. Bi daha gelmedi kesildi

Bat 19 nisan olduğuna göre o zaman muhtemelen cuma çatlamıştır
Perşembe ilişki olduysa tutma olasılığı yüksek inşaallah tutmuştur😊

Çarşamba ilişki oldu bi de cuma. perşembe olmadı insallah ya bakalım canım :)
19 nisanı zaten yumurtlama tarihine 14 ekleyip yazdım yoksa adetlerim günü gününe değildir :) iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep ovulasyondan 14 gün sonra adet oldum

Çarşamba ilişki oldu bi de cuma. perşembe olmadı insallah ya bakalım canım :)
19 nisanı zaten yumurtlama tarihine 14 ekleyip yazdım yoksa adetlerim günü gününe değildir :) iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep ovulasyondan 14 gün sonra adet oldum

Ovulasyonda çift çizgi koyulaştığı gün yoğun akıntın oldumu peki

Back