- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.661
Kızçeler ne ediyonuz biz tam gaz devam ediyozz sonunda şu bebeler yüzünden böyle olmazsak iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar daha net canımmVarya bende görüyorum ama acaba göz yanilmasimi diyorum
Bildirim gelmiyor bana ya burayı kaybetmiştim bulamadım adet oldum ben tüp bebek tedavisine başladım canım yeni batı bilmiyorum o yüzden
Gercekten mi yaaaBunlar daha net canımm
İkinci testin özellikle daha net canım ben senin yerinde olsam anında kan verir kafamı rahatlatırdım şüphedenGercekten mi yaaa
Tam olarak değil leke leke geldi sokulmedi hemen hemen iki hafta arayla ayni şey olduUmutlu Anne Bekleyiste nasılsın canım adet geldimi?
Ne biliyim ya kandan negatif çıkarsa bide o kadar test aldim ne olcak onlarİkinci testin özellikle daha net canım ben senin yerinde olsam anında kan verir kafamı rahatlatırdım şüpheden ☺
Hamile olduğunu öğrenince onlarıda hayrına gönderi verirsin ihtiyacı olanlara benim ovu testlerim 12 tane kaldı eğer bu ay hamile kalırsam bende ihtiyacı olan birine vercem inşallahNe biliyim ya kandan negatif çıkarsa bide o kadar test aldim ne olcak onlar
Tam olarak değil leke leke geldi sokulmedi hemen hemen iki hafta arayla ayni şey oldu
Ay hemen hemen yollarim ne olcak her zaman cnm benjm her zamanHamile olduğunu öğrenince onlarıda hayrına gönderi verirsin ihtiyacı olanlara benim ovu testlerim 12 tane kaldı eğer bu ay hamile kalırsam bende ihtiyacı olan birine vercem inşallah ☺
Gelen teslerinlede tekrardan yapı ver baktın koyu oldu onları da Allahhhh diyip havaya saçAy hemen hemen yollarim ne olcak her zaman cnm benjm her zaman
İnş cnm alemsin var ya ins sende Ovula ri att sevinçle havaya hepsi ni hamile olursak bu ay senle verelim aynı kişiye önce takip eder yumurtaları sonra testleri insGelen teslerinlede tekrardan yapı ver baktın koyu oldu onları da Allahhhh diyip havaya saç
Ayy valla asla affetmem para gibi üstüme saçı veririm valla aynen canım öyle yapakİnş cnm alemsin var ya ins sende Ovula ri att sevinçle havaya hepsi ni hamile olursak bu ay senle verelim aynı kişiye önce takip eder yumurtaları sonra testleri ins
Tmm cnm ins hayırlısı insAyy valla asla affetmem para gibi üstüme saçı veririm valla aynen canım öyle yapak
İki hafta önce gitmiştim sökülecek sanirim dedim doktor vermeyeyim o zaman dedi :/Hayrolsun inşallah ya sökülememek sinir stres yapar iyice insanı... İlaç kullandınmı peki tarlusal veriyolar genelde ama
Canim ben kirmizilandim malesef bat 2 Mayıs@Bhr_38
@chatlak_anne
@Sessiz melekkk
@nejlaa 86
bilgilisirine
@Morvampir1
@papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Canim ben kirmizilandim malesef bat 2 Mayıs