• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varya bende görüyorum ama acaba göz yanilmasimi diyorum 😁

Eklentiler

• 20190406_004451.jpg
    20190406_004451.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 20190406_004422.jpg
    20190406_004422.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 58
Bildirim gelmiyor bana ya burayı kaybetmiştim bulamadım adet oldum ben tüp bebek tedavisine başladım canım yeni batı bilmiyorum o yüzden

Anladım canım tamam Rabbim tez zamanda hayırla sonuçlandırsın inşaallah güzel haberini bekliyorum🤲

Ne biliyim ya kandan negatif çıkarsa bide 😊 o kadar test aldim 😁 ne olcak onlar
Hamile olduğunu öğrenince onlarıda hayrına gönderi verirsin ihtiyacı olanlara benim ovu testlerim 12 tane kaldı eğer bu ay hamile kalırsam bende ihtiyacı olan birine vercem inşallah ☺️

İnş cnm 😂 alemsin var ya ins sende Ovula ri att sevinçle havaya hepsi ni hamile olursak bu ay senle verelim aynı kişiye önce takip eder yumurtaları sonra testleri ins 😊
Ayy valla asla affetmem para gibi üstüme saçı veririm valla 😄😄 aynen canım öyle yapak

kızlar benim battan sonra 3. gün midem çok kötü birkaç gündür ama üşütmüş de olabilirim tabi içi sallanıyor midemin. kasıklardaki ağrı sızı baya azaldı regl desen tık yok şeffaf akıntı var sürekli regl oldm sanıyorum hatta bir de sürekli hıçkırık tutuyor etrafımdakiler de fark etti artık ne hıçkırdın bee diyorlar test mest yapmayacağım çünkü negatif çıkıyor pazartesi direkt doktora gideceğim haber bekliyor bende zaten ama tarlusal istemeyeceğim çünkü belki de geç döllenmedir hala bir umut ☹️

Back