Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Bencede gitmende fayda var

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime

Reglin normalde böyle mi geliyor
Bugün yarın gelir belki reglin bence bekle
Gelmezse test yaparsın

Paylasım yapıp cevap alamayanlar ne olacak mavi boncuk

Tabi eklerim hoşgeldin ben yumurtlama kanaması yaşamadım ama yaşayanlar olduğunu duydum kan derken hafif pembe leke diye duydum seninkide öylemi
Ovulasyon testi kullanıyormusun peki yumurtlama olduğunu tam nasıl anladın

Ovulasyon testim perşembe pozitifti cuma sabahı da lekelenme yaşadım o nedenle yumurtlama olduğundan eminim. Zaten kan yumurta akı kıvamlı akıntının içindeydi canım. Ben de ilk defa yaşıyorum. Önceki gece ilişki de olmamıştı bi gün ara veriyoduk zaten. Bi daha gelmedi kesildi

Bat 19 nisan olduğuna göre o zaman muhtemelen cuma çatlamıştır
Perşembe ilişki olduysa tutma olasılığı yüksek inşaallah tutmuştur

Çarşamba ilişki oldu bi de cuma. perşembe olmadı insallah ya bakalım canım :)
19 nisanı zaten yumurtlama tarihine 14 ekleyip yazdım yoksa adetlerim günü gününe değildir :) iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep ovulasyondan 14 gün sonra adet oldum

Ovulasyonda çift çizgi koyulaştığı gün yoğun akıntın oldumu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…