Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaa tamam şimdi gördüm

Cnm test hesaplaması otomatik yaptim resimde attim orda yaziyo ya 17 nisan diye test yaptim siljk cikiyo
Leke 31 Mart 1 nisan 2 nisan 3 nisan kesildi

Lekenin miktarı nasıldı? Az az ve kahverengi mi geldi? Yerinde olsam kan testi yaptırırdım madem silik çıkmış... Orda net belli olur bide takip edersin 2 günde 2 kat artış olması lazım
Değer her geçen gün arttığı için daha silik çıkmaması lazım tekrar dene bence

Aktif olmak yardımcı olmak her zaman için daha iyi tabiki canımmm

Konuyu açtığın liste de sadece adet bekleyenler listesi var sanırım da ondan sordum ☺☺

Hee canım bazılarına sat yazıp hamiş resimleri koydumya onlar belli zaten ama ayrı yerde toplamayı düşünüyorum haklısın onlara ayrı başlık yazsam daha iyi olur

Az di cnm normal adetimi ile alakası yok kahve idi ve pembe bir düşük yapmus ve oğlum da da 7 yaşın da 7 yıl önce ona hamileyken de aynısını yaşamistim ama şimdi bilemiyorum ki cunki beklediğim bir gebelik yoktu :)

Ayrıca kan testi sürekli vermek istemiyorum test aldim netten birsürü :) çılgın lik yaptim sürekli bakarım artık :) koyulasma olucakmi diye

Ayrıca kan testi sürekli vermek istemiyorum test aldim netten birsürü :) çılgın lik yaptim sürekli bakarım artık :) koyulasma olucakmi diye

Sürekli değilde hani sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek için dedim çünkü normal şartlarda 2 günde mutlaka koyulaşma olması lazım koyulaşma olmazsa değerin fazla artmadığı akla gelir... neyse kendini nasıl rahat hissediyosan artık inşaallah Rabbim gönlüne göre versin

Sağol cnm hayirlisi ins

Bir sürü cektim görüyomusunuz sizdee

Eklentiler

• 20190406_004006.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 20190406_003843.jpg
    214 KB · Görüntüleme: 59
  • 20190406_002139.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20190406_003737.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…