- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #2.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. Gözün aydın olsun. Folik asit neden kullanma dedi??
TSK ederim canım :) sat 26 şubat bat 27 martdı olmadım . Bugün aldım sonucları değerim 1200 cıktı
Aminnnnn canım Rabbim cok büyük herkese nasip etsin mutluyum hemde cokHadi canım benimde sat 26 Şubat bat 28 martdı bende 2 gün önce 2.kez kan verdim sonucu bugün aldım 1860 çıktı çok şükür
İkimiz için de hayırlı olur inşaallah Rabbim sağ salim kavuştursun Bütün isteyenlerede nasip etsin
Evet vitaminin fazlası zarar. Ben şuanda kullanıyorum ama hiç zannetmiyorum fazla olduğunu. Kendimi yorgun bitkin hissediyorum genelde. Aslında kan testi yaptırmak lazım ne olursa olsun.. Hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canımcım :)))Teşekkür ederim cnm çünkü kandaki değerime baktı folat (folik asit) referansın bi tık üstünde çıktı fazladan almaya gerek yokki
Kullanmana gerek yok dedi vitaminin bile fazlası zarar demekki... benimde istediğim oydu zaten çok şükür kullanmama gerek kalmadı doğal gıdalardan almak en güzeli
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi takip kür falan yaptın mı yoksa kendiliğinden mi olduEvet vitaminin fazlası zarar. Ben şuanda kullanıyorum ama hiç zannetmiyorum fazla olduğunu. Kendimi yorgun bitkin hissediyorum genelde. Aslında kan testi yaptırmak lazım ne olursa olsun.. Hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canımcım :)))
Evet vitaminin fazlası zarar. Ben şuanda kullanıyorum ama hiç zannetmiyorum fazla olduğunu. Kendimi yorgun bitkin hissediyorum genelde. Aslında kan testi yaptırmak lazım ne olursa olsun.. Hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canımcım :)))
Kuzum bende daha hamilelik yok. Ben öncesinde başladım folik asit kullanmaya. Daha çalışmalara başlamadık :))Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi takip kür falan yaptın mı yoksa kendiliğinden mi oldu
Hepsi de var bende (Sağol kuzum amin evet kesinlikle kan değerlerine baktırmak faydalı zaten vücutta bir eksiklik olunca sinyal veriyor halsizlik yorgunluk unutkanlık vs..gibi
Haa pardon yanlış kişiden aldım Allah söyletti işte inşallah bu ay olur kuzumKuzum bende daha hamilelik yok. Ben öncesinde başladım folik asit kullanmaya. Daha çalışmalara başlamadık :))
İnşallah canım en kısa sürede hayırlısıyla... süt buharını kaç kez yaptın?Aynen öyle canım nasipten öteye yol yok. Ama biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın. Bende bu ay bal çörekotu nu yaptım. Süt buharı yaptım. Hacamat falan yaptırdım ama kısmet olmadı dün regl oldum. Demekki daha zamanı var diyorum Hayırla gelsin yavrular❤❤
İki defa yapabildim canım. Ama sanki sen bi mesajında e2 nin yüksek olduğunu söylemişin ama bi başka yapan kişi e2 si yüksek olan yapmasın çörekotu balı kist yapıyor yazmış ama net bilgim yok bi araştır istersen canım sıkıntı olmasın.İnşallah canım en kısa sürede hayırlısıyla... süt buharını kaç kez yaptın?
Kızlar süt buharı derken ? ilk defa duyuyorum..İnşallah canım en kısa sürede hayırlısıyla... süt buharını kaç kez yaptın?
bende duymamıştımKızlar süt buharı derken ? ilk defa duyuyorum..
Hepsi de var bende (
Vayyy be deniycem merak ettim gerçektenfer_nur EsraCihan kızlar yarım litre kadar köy sütünün içine bi kaç dal maydonoz parçalayıp atıyoruz kaynatıyoruz böyle maydonozlar kendini salana kadar, yani ben öyle yaptım sonra bi kovaya döküp alt tarafınızda çamaşır vs olmadan buharın üzerine oturuyorsunuz. Buhar yanlardan kaçmasın falan diye havlu yada çarşaf sarıyoruz belimize buharın üzerine oturuyoruz. Yarım saat kadar falan diyenler vardı, süt soğuduktan sonra tekrar ısıtın falan diyenlerde vardı ama ben soğuyana kadar oturdum ona min 15 dk sürüyor. Tüpleri açmak içinmiş. Ben faydası vardır diye yapmıştım tüplerim tıkalı olup olmadığını bilmiyorum bile ama ertesi gün çok yoğun ve sarı akıntım olmuştu. Temizledi galiba içimi
Ay canımmm teşekkür ederim hatırladığın için evet e2 yüksek yapamayayım zaten aslan pençesi hayıt kullandım biraz vücudumu dinlendireyim..İki defa yapabildim canım. Ama sanki sen bi mesajında e2 nin yüksek olduğunu söylemişin ama bi başka yapan kişi e2 si yüksek olan yapmasın çörekotu balı kist yapıyor yazmış ama net bilgim yok bi araştır istersen canım sıkıntı olmasın.
Arkadaş yazmış cevap canım bende 1 lt süte 1 bağ maydanoz attım adetim bitti yaptım 1 kez ama bende bişey olmadı yumurtlama zamanına yakın 1 kez daha yapayım diyorumVayyy be deniycem merak ettim gerçekten