Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boncuk nasılsın 😊 Dün doktora gittim erkek olarak kesinleşti listeye eklersin birde 2 hafta önden çıkıyor bu uşak düzelir mi bianda 4.5 aylık oldum dogum önemi gelicek şimdi bide 35 günde bir oluyordum nasıl oldu çözemiyorum🤔

İyiyim canım sağol bir oğluş daha geliyor ha😊 sağlıkla gelsin inşAllah...
aa enteresan acaba adet bitiminde hemen yumurtlaman mı oldu 😲 adetin bittiği günde veya 1-2 gün sonrasında değerlendirmişmiydin? Bende 34-35 günde oluyorum ovulasyon testlerine göre adetimin 16-20.günleri arasında oluyor ama acaba yumurtayı mı kaçırıyorum ya bu işin içinden çıkamadım

Boncuk nasılsın 😊 Dün doktora gittim erkek olarak kesinleşti listeye eklersin birde 2 hafta önden çıkıyor bu uşak düzelir mi bianda 4.5 aylık oldum dogum önemi gelicek şimdi bide 35 günde bir oluyordum nasıl oldu çözemiyorum🤔
merhaba Y Yazgele seninde 3.bebegindi dimi?bi kizin bi oglun mu vardi?yas in kac?bende 3.dusunuyorum .bu arada Allah kucağına almayida nasip eder insallah

sen nasilsin cnm?bat ne zaman nasil gidiyo calusmalar:)

Sağol canım hayat telaşı işte yuvarlanıp gidiyoruz:) benim bat düzenli değil o yüzden ne zaman geleceğini kestiremiyorum ama bu ay henüz ovulasyon testinde pik görmedim macun kullanmayı bıraktım acaba macundan dolayı bi sıkıntı mı oldu veya erken yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum birkaç gün önce koyulaşır gibi oldu ama pik yapmadan iyice silikleşmeye başladı kafam karıştı inşÂllah bi sorun yoktur☹️
Sen nasılsın oğlanlar ne yapıyolar

Sağol canım hayat telaşı işte yuvarlanıp gidiyoruz:) benim bat düzenli değil o yüzden ne zaman geleceğini kestiremiyorum ama bu ay henüz ovulasyon testinde pik görmedim macun kullanmayı bıraktım acaba macundan dolayı bi sıkıntı mı oldu veya erken yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum birkaç gün önce koyulaşır gibi oldu ama pik yapmadan iyice silikleşmeye başladı kafam karıştı inşÂllah bi sorun yoktur☹
Sen nasılsın oğlanlar ne yapıyolar
insallah sorun yoktur cnm..macun ne macunu kullaniyirsun?oglanlar iyi cok sukur.buyugu bu gun okuka gitmedi tepinip duruyorlar disarida cok soguk mahsur kaldık..sen calismiyirsun dimi?

insallah sorun yoktur cnm..macun ne macunu kullaniyirsun?oglanlar iyi cok sukur.buyugu bu gun okuka gitmedi tepinip duruyorlar disarida cok soguk mahsur kaldık..sen calismiyirsun dimi?

Çalışmıyorum canım. C-life diye bi macun var belki duymuşsundur çok duydum adını çok kullanıpda faydasını görenler var o yüzden bende kullanayım dedim normalde adetle başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanılıyor ben adetimin 3.günü elime ulaştığı için o gün başladım ama bu ay yumurtlama zamanımdan emin olmadığım için dün bıraktım kullanmayı 15 gün kullandım
Elimde ovulasyon testlerim çok az kaldığı için düzenli olarak her gün yapamadım testi son 5 gündür yapıyorum bi ara koyulaşmaya başlamıştı sonra günden güne silikleşti hiçbişey anlamadım bu ay
İçersinde çam balı, çörekotu, hayıt, adaçayı, civanperçemi ve aslan pençesi var
Sen hangi şehirdesin kar mı var orda?
Ben İstanbul'dayım bu sene kar yağmadı keşke yağsa

Çalışmıyorum canım. C-life diye bi macun var belki duymuşsundur çok duydum adını çok kullanıpda faydasını görenler var o yüzden bende kullanayım dedim normalde adetle başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanılıyor ben adetimin 3.günü elime ulaştığı için o gün başladım ama bu ay yumurtlama zamanımdan emin olmadığım için dün bıraktım kullanmayı 15 gün kullandım
Elimde ovulasyon testlerim çok az kaldığı için düzenli olarak her gün yapamadım testi son 5 gündür yapıyorum bi ara koyulaşmaya başlamıştı sonra günden güne silikleşti hiçbişey anlamadım bu ay
İçersinde çam balı, çörekotu, hayıt, adaçayı, civanperçemi ve aslan pençesi var
Sen hangi şehirdesin kar mı var orda?
Ben İstanbul'dayım bu sene kar yağmadı keşke yağsa
anladım cnm ben o macunu hic duymadim desem.ama sifasini gorursun insallah.yok cnm ben bursa dayim burda da kar yok ama ciddi bi soguk ve yagmur var.nerelisin bu arada?

anladım cnm ben o macunu hic duymadim desem.ama sifasini gorursun insallah.yok cnm ben bursa dayim burda da kar yok ama ciddi bi soguk ve yagmur var.nerelisin bu arada?

Amin inşâAllah canım sağol♥️ ben burda doğup büyüdüm ama baba tarafından karadenizliyiz bayburtluyuz:) eşimde Balıkesir'li oraya giderken Bursa'dan geçiyoruz:) Bazı yerlerine gezme amaçlı gitmiştik geçen sene eşim Mudanya Trilye'ye gidelim diye tutturdu gittik ama bana çok küçük bi yer geldi sahil vardı bi tek başka bişey yoktu yani eminim Bursa'nın daha güzel gitmeye değer yerleri vardır ama açıkçası oraya gittiğimize pişman olmuştuk çünkü resimdekiler gibi bi yer bekledik:) ordan Ulucami 'ye gittik
Yıllar önce merkezine falan gitmiştim sen neresindesin? Ben bi tane halamın kızı orda oturuyor ama pek tanımayız birbirimizi yıllardır görmüyoruz zaten

İyiyim canım sağol bir oğluş daha geliyor ha😊 sağlıkla gelsin inşAllah...
aa enteresan acaba adet bitiminde hemen yumurtlaman mı oldu 😲 adetin bittiği günde veya 1-2 gün sonrasında değerlendirmişmiydin? Bende 34-35 günde oluyorum ovulasyon testlerine göre adetimin 16-20.günleri arasında oluyor ama acaba yumurtayı mı kaçırıyorum ya bu işin içinden çıkamadım
5 6 gün kala ilişkiyi bırakıyoruz senin dediğin gibi 16 22 ci günler arası oldu ama korkuyorum karnımda çok cıktı kilo hiç almadım 😌

merhaba Y Yazgele seninde 3.bebegindi dimi?bi kizin bi oglun mu vardi?yas in kac?bende 3.dusunuyorum .bu arada Allah kucağına almayida nasip eder insallah
Evet cnm 28 yaşımdayım az daha rahatlıkdan vazgeçiyodum 🤭kızım 9 yaşın da oğlan 5 olcak şimdide hamileyim canım allah isteyen herkeze tattırsın insallah 🤲🏻

Amin inşâAllah canım sağol♥ ben burda doğup büyüdüm ama baba tarafından karadenizliyiz bayburtluyuz:) eşimde Balıkesir'li oraya giderken Bursa'dan geçiyoruz:) Bazı yerlerine gezme amaçlı gitmiştik geçen sene eşim Mudanya Trilye'ye gidelim diye tutturdu gittik ama bana çok küçük bi yer geldi sahil vardı bi tek başka bişey yoktu yani eminim Bursa'nın daha güzel gitmeye değer yerleri vardır ama açıkçası oraya gittiğimize pişman olmuştuk çünkü resimdekiler gibi bi yer bekledik:) ordan Ulucami 'ye gittik
Yıllar önce merkezine falan gitmiştim sen neresindesin? Ben bi tane halamın kızı orda oturuyor ama pek tanımayız birbirimizi yıllardır görmüyoruz zaten
bayburt lu cok sevdigim samimi arkadaslarim var ..

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi

Back