Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hislerim cok kuvvetli iki oglumuda ruyamda gordum ayni ruyamdaki gibide dogdular sen temiz kalplisin inanclisin Rabbim seni mukafatlandiracaktir. Isteyene dileyene gonlundekini nasip etsin Allah im. Banada saliha bir kiz evlat insallah.

Amin yaa mâşallah sana ♥️ tüylerimi ürperttin daha beni hiç tanımadan bunları söylemen beni hem şaşırttı hemde duygulandırdı
Gözlerim doldu şuan🥺
Allah razı olsun gerçekten içine doğdu dimi
Rabbim sanada gönlünün muradını versin amin🤲

Amin yaa mâşallah sana ♥️ tüylerimi ürperttin daha beni hiç tanımadan bunları söylemen beni hem şaşırttı hemde duygulandırdı
Gözlerim doldu şuan🥺
Allah razı olsun gerçekten içine doğdu dimi
Rabbim sanada gönlünün muradını versin amin🤲
Evet canim seni tanimiyorum ama diger topigi takip ediyordum hatta bebegine cok uzulmustum Rabbim yenisini saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin dilerim kimin gonlunde ne varsa icinde banada nasip etsin

Evet canim seni tanimiyorum ama diger topigi takip ediyordum hatta bebegine cok uzulmustum Rabbim yenisini saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin dilerim kimin gonlunde ne varsa icinde banada nasip etsin

Allah razı olsun canım ♥️ amin Rabbim hepimizi hayırlısıyla muradımıza erdirsin

Kızlar çok üzgünüm konu dışı olacak ama ben galiba bosanmaya doğru gidiyorum aranızda bilenler bilir ikiz bebeklerini kaybettim ve ikinci bebeğime sebep kv olmuştu esim aramızı duzeltmek için sürekli beni aratmaya çalıştı açmadım telefonlarini görüntülü konuşurken tuttu tuttu beni gösterdi oda ordan bırak istemiyorsa gösterme şunu dedi göbeğini göster ne kadarlık olmuş bakalım dedi sonra eşim kapatıp ne vardı annemle konussaydin dedi düşünün o kamerada öyle derken esim.bana bunu dedi ki inanın ESim b begimi kaybettiğimde sen yerden göğe kadar haklısın asla gorusturmucem seni ama ben annemdie gorusurm torununu götürürüm dedi tabiki dedim hiç itiraz etmedim ama şu hamilelik sürecinde sürekli annsiyle beni bı araya getirme çabasına girdi bu arada. Küsme sebebeimiz memlekete tayin isticektik onların apartmanında oturmak istemedik diye bı ton bağırdı trip attı o akşam bebeğim düştü ve 3 aylıktı nerdeyse üstelik çocuğun olmaz dediklerin üstüne kalmstm Rabbime sukur bekletmedi hemen gebe kaldım tekrar. Oğlum şuan 33 haftalık ve yine aynı sorunlari bana yaşatmaya başladılar ben öğretmenim çalışıyorum çocuğuma bakacak gücüm var ama evladımı bensen alırlar diye çok korkuyorum eşimi seviylrum ama kv ile beni baristirmaya çalışıp haklı olduğumu unutmasini yediremiyorum ne yapacağım kızlar çıkmaz dayım çok yoruldum bebeğimin kilo alımı durdu bıktım bunların yüzüne sorun yaşamaktan görümcem beni aradı engelledim bı sürü bağırdı bu kadın hamile falan dinmelesi esim ama Allah aşkınıza söyleyin hep mi ben fedakarlık yapayım ben canımı kaybettim parcami kaybettim o kanamayla belki ölecektim benim bu çektikleri.m 7 ayda unutuldu nasl yedireyim.kendime boşanmaktan başka ne yapabirim

Kızlar çok üzgünüm konu dışı olacak ama ben galiba bosanmaya doğru gidiyorum aranızda bilenler bilir ikiz bebeklerini kaybettim ve ikinci bebeğime sebep kv olmuştu esim aramızı duzeltmek için sürekli beni aratmaya çalıştı açmadım telefonlarini görüntülü konuşurken tuttu tuttu beni gösterdi oda ordan bırak istemiyorsa gösterme şunu dedi göbeğini göster ne kadarlık olmuş bakalım dedi sonra eşim kapatıp ne vardı annemle konussaydin dedi düşünün o kamerada öyle derken esim.bana bunu dedi ki inanın ESim b begimi kaybettiğimde sen yerden göğe kadar haklısın asla gorusturmucem seni ama ben annemdie gorusurm torununu götürürüm dedi tabiki dedim hiç itiraz etmedim ama şu hamilelik sürecinde sürekli annsiyle beni bı araya getirme çabasına girdi bu arada. Küsme sebebeimiz memlekete tayin isticektik onların apartmanında oturmak istemedik diye bı ton bağırdı trip attı o akşam bebeğim düştü ve 3 aylıktı nerdeyse üstelik çocuğun olmaz dediklerin üstüne kalmstm Rabbime sukur bekletmedi hemen gebe kaldım tekrar. Oğlum şuan 33 haftalık ve yine aynı sorunlari bana yaşatmaya başladılar ben öğretmenim çalışıyorum çocuğuma bakacak gücüm var ama evladımı bensen alırlar diye çok korkuyorum eşimi seviylrum ama kv ile beni baristirmaya çalışıp haklı olduğumu unutmasini yediremiyorum ne yapacağım kızlar çıkmaz dayım çok yoruldum bebeğimin kilo alımı durdu bıktım bunların yüzüne sorun yaşamaktan görümcem beni aradı engelledim bı sürü bağırdı bu kadın hamile falan dinmelesi esim ama Allah aşkınıza söyleyin hep mi ben fedakarlık yapayım ben canımı kaybettim parcami kaybettim o kanamayla belki ölecektim benim bu çektikleri.m 7 ayda unutuldu nasl yedireyim.kendime boşanmaktan başka ne yapabirim

Ah canım ne desem bilemedim doğumuna da az kaldı şimdi ne demek doğru olur
Aslında herşey eşine düşüyor ailesine gerekeni söylemiş olsaydı canını sıkan olmazdı. Senin kendi ailen nerdeler şuan?
Bende bu tarz şeyler yaşadım eşimin ailesine kv'ye kırgın olmama rağmen eşim zorla beni arattırırdı benim hakkımı savunmazdı
Geliniz diye sürekli herşeyi sineye çekmemizi bekliyolar. Ben hala zorla konuşuyorum kv ile
Ben geçen sene kürtaj olduğumda beni arayıp sormayan insanların yanına götürmek için o üzüntülü halimde eşim bana baskı ve trip atardı
Erkeklerin aklı gerçekten bazen basmıyor
Sen bu konuyu ciddi olarak eşinle konuş
"Eğer beni anlamazsan bazı şeyleri diretirsen seninde huzurun kalmayacak bunu bil, çocuğumuzun geleceğini düşün" de
Görüşmek istemiyosanda eşin seni zorlayamaz kendi gitsin
Sen şimdi bebeğine odaklan yemene içmene bak, hiç kimse çocuğundan daha önemli değil
Bazen umursamamak gerekiyo , bende neler yaşadım ama taka taka biz yıprandık
3 günlük dünya inan değmiyo....
Şimdi senin en mutlu olman gereken zamanlar bebeğine kavuşacaksın inşallah bütün günlerin onunla geçecek
Bu sevincine kimsenin gölge düşürmesine izin verme
Ben mesela bazı konularda takıntılı biriyim
Bazen düşündükçe bütün yaşam enerjim gidiyo ama eskisi kadar düşünmüyorum eğer sürekli düşünüp üzülürsem sinir hastası olurum ama oğlum herşeyden kıymetli , ona iyi bakabilmem için önce benim iyi olmam lazım

Son düzenleme:
hayirli sabahlar hanimlar adetim 3.gunundeyim insallah adet bitimi korunmayi birakacagiz heyecanliyim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..sizler neler yapiyirsunuz??

hayirli sabahlar hanimlar adetim 3.gunundeyim insallah adet bitimi korunmayi birakacagiz heyecanliyim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..sizler neler yapiyirsunuz??

Hakkında hayırlısı olur inşâAllah canım
Ben bu aydan bişey anlamadım yumurtlamam oldu mu olmadı mı bilemiyorum
Eğer olduysa muhtemelen 20.günden sonra olmuştur c life bana yaramadı galiba
Bende şimdi pazara gidicem bizim buranın pazarı var her salı hiçde sevmem gitmeyi ama mecburiyet işte

Back