- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.216
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.841
GÜNAYDIN H.CUMALAR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çok sağolun ben bugün gittim karından ultrasona baktı görmedi ama Altan ultrasonda baktı Bir kese var dedi ama şüpheli ne yapıcagimi bilmiyorum . doktor kan ver dedi. Verdim öğlen cikicak ogleni iple çekiyorum .yinede kanda yüksek ciksa kesede son günlerde çıkar umuyorum. Allah razı olsun cnm benim![]()
Sendende olsun canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden daha küçüktür eğer kan değerinde düzenli artış olursa korkulacak bişey yok içini ferah tut canım sonucunu da paylaş emi
[/Q
Netten baktım sonucun 4308![]()
Amin Allah razı olsun cnm. Karından gozukmedi. Altan muayene yapti. Var dedi ama pazartesi birdaha gel dedi. Netlestirelim. Ama ben bir hafta on gün sonra gitmeyi düşünüyorum .daha net olsun diye .
Amin Allah razı olsun cnm. Karından gozukmedi. Altan muayene yapti. Var dedi ama pazartesi birdaha gel dedi. Netlestirelim. Ama ben bir hafta on gün sonra gitmeyi düşünüyorum .daha net olsun diye .
Amin Allah razı olsun tekrardan cnm. BenimBencede haftaya gitmen daha net sonuç verir Allah sağlıkla kavuştursun
Kızlar ancak girebildim hayırlı günler benim regli bitti bakalım bu ay her gün deniycem boşluk vermeden yani bugünden itibaren yumurta çatlayana kadar bide böyle deneyelim bakalım bu ayda tutmazsa bilmiyorum ovü takibini bırakıp deneyceğim
ben bu ay ilk denemiştim akıl edemedim pik olmaya yakın bıraktım oyüzden bide böyle deniycemHayırlı günler canım bende bu ay daha seyrek aralıklarla denemeyi düşünüyorum çünkü bugüne kadar yumurtlama zamanlarımda hep sık denedim olmadı sürekli sürekli yıkanmakda benim için işkence artık bu uzun saçlarla ☹
Yok canım aynı bildiğin gibi işte uğraşıp duruyoruzİyiyim kuzum sağol oğlanla uğraşıyorum sen nasılsın nerelerdesin varmı bi değişiklik?
canim nacizane tavsiyen hergun degilde adet bitiminden baslayip bir gun arayla yada iki gun arayla denerseniz daha iyi olacak cunku bi yerde okumuştum sperm kalitesi ve yogunlu daha artiyor ve gebelik sansi artiyormus ben iki gebeligi planli denemis ve bu sekilde yapmıştım nasip tabi ama insallah buadet bitiminde de boyle yapmayi dusunuyorum..Kızlar ancak girebildim hayırlı günler benim regli bitti bakalım bu ay her gün deniycem boşluk vermeden yani bugünden itibaren yumurta çatlayana kadar bide böyle deneyelim bakalım bu ayda tutmazsa bilmiyorum ovü takibini bırakıp deneyceğim
Kısaltsana biraz saçlarını rahat edersin hatta kuaföre git hipnoz oluyor insanHayırlı günler canım bende bu ay daha seyrek aralıklarla denemeyi düşünüyorum çünkü bugüne kadar yumurtlama zamanlarımda hep sık denedim olmadı sürekli sürekli yıkanmakda benim için işkence artık bu uzun saçlarla![]()
Kısaltsana biraz saçlarını rahat edersin hatta kuaföre git hipnoz oluyor insancnm arada korunmayı dene yumurtlama günü gelmeden rahim şaşırırmış ben de adamı ikna etmem zor olmuştu biliyosun ama yumurtlama günlerini degerlendirdik adete 4 5 gün kala ilişkiyi bıraktık tutunsun diye inşallah en kısa zamanda Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
canim nacizane tavsiyen hergun degilde adet bitiminden baslayip bir gun arayla yada iki gun arayla denerseniz daha iyi olacak cunku bi yerde okumuştum sperm kalitesi ve yogunlu daha artiyor ve gebelik sansi artiyormus ben iki gebeligi planli denemis ve bu sekilde yapmıştım nasip tabi ama insallah buadet bitiminde de boyle yapmayi dusunuyorum..
aynen cnm ilk oglanda 1 gun arayla yapmistik.ikinci oglan da adet im 10 gun surer normalde o ay adetin 15 i gunu baslamistik esim hastaydi biraz o sekil 2 bazen 3 gunde bir oldu.en son 3 yada 4 gun kala bitirmistik ayi.sperm kalitesi yukseliyormus bu sekilde oyle duymuştum .ama bazen elde olmayan seylerden sebep en azından sadece adetin 14 16 18 i gunleri degerlendirilse cok iyi olurCanım sen adet bitiminden başlayıp öbür adete kadar 2 günde bir mi denedin ikisinde de? Benim ablam koskoca ayda 1 kere denemeyle hamile kaldı 2 kere ikisindede aynı şekilde yani yumurtlamayı bile bilmeden
Nasibe bak
peki ablanin cinsiyet ney ikisi?ve ayda hangi gun de olmus hamileluk biraz bu konuya kafa yoruyorum bu aralar malum evvel hayirli ve saglikli sonra kız olsun isterim.:))kimisi yumurtlama gunu erkek oluyo diyo yaCanım sen adet bitiminden başlayıp öbür adete kadar 2 günde bir mi denedin ikisinde de? Benim ablam koskoca ayda 1 kere denemeyle hamile kaldı 2 kere ikisindede aynı şekilde yani yumurtlamayı bile bilmeden
Nasibe bak