Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki ablanin cinsiyet ney ikisi?ve ayda hangi gun de olmus hamileluk biraz bu konuya kafa yoruyorum bu aralar malum evvel hayirli ve saglikli sonra kız olsun isterim.:))kimisi yumurtlama gunu erkek oluyo diyo ya

Ablam ikisindede tek seferde aynı yöntemle hamile kaldı ilki erkek 2.si kız şuan doğumu inşÂllah martta olacak kızı olacağı için çok mutlu Allah bizede yaşatsın sağlıkla🥺
Ablamın son adeti 2 hazirandı ve sadece 23 Haziran'da denedi tutmuş nasıl denk geldiyse kader tabi Allah Ol dedi oldu....
Ben başından beri hep ablam için kızın olacak diyodum karnı sivri olmasına rağmen içimden öyle geçti ve öyleymiş . Onunla aşağı yukarı adet döngümüz aynı sayılır onunda benim gibi 30-35 gün arasında oluyo son aylarda 30-33 gün arasında olurdu. O ay adetinin 22.gününde denedi sadece işte tutmuş maşallah... Desekki ertesi günde yumurtlaması oldu veya 2 gün sonra da olabilir ama o zamanda adetine az bi süre kalmış oluyo😳 5 temmuzda test yapmıştı negatifti ama 8 temmuzda silik çıkmıştı
Yine süpriz hamileliğiyle şaşırttı beni

Ablam ikisindede tek seferde aynı yöntemle hamile kaldı ilki erkek 2.si kız şuan doğumu inşÂllah martta olacak kızı olacağı için çok mutlu Allah bizede yaşatsın sağlıkla🥺
Ablamın son adeti 2 hazirandı ve sadece 23 Haziran'da denedi tutmuş nasıl denk geldiyse kader tabi Allah Ol dedi oldu....
Ben başından beri hep ablam için kızın olacak diyodum karnı sivri olmasına rağmen içimden öyle geçti ve öyleymiş . Onunla aşağı yukarı adet döngümüz aynı sayılır onunda benim gibi 30-35 gün arasında oluyo son aylarda 30-33 gün arasında olurdu. O ay adetinin 22.gününde denedi sadece işte tutmuş maşallah... Desekki ertesi günde yumurtlaması oldu veya 2 gün sonra da olabilir ama o zamanda adetine az bi süre kalmış oluyo😳 5 temmuzda test yapmıştı negatifti ama 8 temmuzda silik çıkmıştı
Yine süpriz hamileliğiyle şaşırttı beni
masallah gercekten de ilginc 22.gun hamile kalmissa yumurtlama ya nasıl denk geldi.mevla dileyince olur elbet

masallah gercekten de ilginc 22.gun hamile kalmissa yumurtlama ya nasıl denk geldi.mevla dileyince olur elbet

Aynen öyle yani 30-32 günlük döngüde 22.gün hamile kaldı belkide yumurtlama 23 veya 24'te oldu bilemeyiz... ama adete bu kadar zaman kala da olabiliyomuş demekki bizim döngüde olanlar için
Gerçi bende her ay adetime 1 hafta kalaya kadar deniyorum ama işte zamanımız gelmemiş

Amin canım sen tam yumurtlama gününde mi denemeye başladın yani pik olduğu gün?
Silikleşene kadar hergün mü değerlendirdin?
Silikleştikten sonrada 2 günde 1 mi oldu?
Aylardır her türlü deniyorum bilemiyorum can sıkıcı bi durum...saçlarım 12 senedir böyle alıştığım için zor geliyo kestirmek yapamam yani😕 eskiden kuaförler kısacık yaparlardı onların yüzünden daha kuaföre gitmedim o zamandan beri. Sadece 2-3 ayda bir uçlarından ablam kesiyo belimde şuan kesilmiş hali
Yok ben hiç ovulasyon yapmadım yapsaydım stres yapardım akışına bıraktım netten yumurtlama günü diye hesapladım o şekilde hamileyken çok zor oluyor saç konusu hele hormonlardan mı bilmem hiç uzamayan saçım çok uzadı allahdan hamile kalırım kesemem diye kısalttım biraz batılda olsa insan korkuyor kestirmeye 😊

Yok ben hiç ovulasyon yapmadım yapsaydım stres yapardım akışına bıraktım netten yumurtlama günü diye hesapladım o şekilde hamileyken çok zor oluyor saç konusu hele hormonlardan mı bilmem hiç uzamayan saçım çok uzadı allahdan hamile kalırım kesemem diye kısalttım biraz batılda olsa insan korkuyor kestirmeye 😊

Noluyomuşki kestirince 🤔 Ben inanmıyorum öyle şeylere aslı astarı yok çünkü dayanağı yok. Ben hayırlısıyla kalsamda saçlarımla uğraşayım yine🥺

canim nacizane tavsiyen hergun degilde adet bitiminden baslayip bir gun arayla yada iki gun arayla denerseniz daha iyi olacak cunku bi yerde okumuştum sperm kalitesi ve yogunlu daha artiyor ve gebelik sansi artiyormus ben iki gebeligi planli denemis ve bu sekilde yapmıştım nasip tabi ama insallah buadet bitiminde de boyle yapmayi dusunuyorum..
Geçen ay öyle yaptım ama tutmadı bu ay yumurtlamaya kadar bir gün ara ile yapayım dedim yumurtlama zamanı her gün olur dedim

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm nerdesin? çok sessiz buralar

Ben arada yazıyorum canım ama çoğu kişi inzivaya çekildi veya başka topiklerde takılıyolar anca ben sorarsam yazıyorlar
o yüzden çoğunu kaldırıcam listeden.
Sen ve birkaç kişi aktifsiniz
Annemlerdeyim sen napıyosun nasıl gidiyo?

Ben son adet tarihime göre 42+3 de doğurdum bebeğin boyutuna göre 41+2 idi yani geç döllenme. Amaben normal doğum illa diyen bi doktor bulana kadar 3 doktor değiştirmiştim. 42 ye kadar normal sayıyorlar zaten. Amaben özel hastanedeydim tabii ne istedim ne istemedim hep yapıldı ama bana da doğum sonrası çocugumu vermemişti çocuk doktoru, 3 kordon dolanmış şekilde doğmuştu. Beni doğuran doktorum hersey yolunda derken bu çocuk doktoru yok emme reflexi yok emziremezsin yok beynine oksijengitmemiş olabilir yoğun bakım zart zurt, doğuralı 45 dakka olmuş gittim bebekhaneye kavga ettim aldım çocugumu, yarım saat bi dene sora bakarız dedi. Emme reflexi yok dediği çocuk yarımsaat sora göğüslerimi kanatmıştı bile, aa ok sabah çıkarsınız çocuk sağlıklı dedi çıktı gitti aynı doktor sonra 😂 emme reflexi yok dediği çocuga hayatta emzik vermeem diyen ben 3 günlükken eczaneden emzik aldım çok küvvetliymiş emme reflexi sürekli beni emince gereksizsüt patlamasıyapıyodu 😂20 ay emzirdim
Sat a gore 5. Haftada yim kese gorunmuuo bi ara kanamam olmustu betahcg pozitif gec dollenme olabilir diyorlar sizin nasildi

Boncuk nasılsın 😊 Dün doktora gittim erkek olarak kesinleşti listeye eklersin birde 2 hafta önden çıkıyor bu uşak düzelir mi bianda 4.5 aylık oldum dogum önemi gelicek şimdi bide 35 günde bir oluyordum nasıl oldu çözemiyorum🤔

Ben arada yazıyorum canım ama çoğu kişi inzivaya çekildi veya başka topiklerde takılıyolar anca ben sorarsam yazıyorlar
o yüzden çoğunu kaldırıcam listeden.
Sen ve birkaç kişi aktifsiniz
Annemlerdeyim sen napıyosun nasıl gidiyo?
şükür iyiyim çalışıyorum aktif bir şekilde

Boncuk nasılsın 😊 Dün doktora gittim erkek olarak kesinleşti listeye eklersin birde 2 hafta önden çıkıyor bu uşak düzelir mi bianda 4.5 aylık oldum dogum önemi gelicek şimdi bide 35 günde bir oluyordum nasıl oldu çözemiyorum🤔
2 hafta mı çok uzun değil mi ?

Back